ТОП-3 знаки зодіаку, відносини яких зміниться після 23 липня 2021 року

Любовні стосунки можуть страждати від надмірного аналізу, але саме в наших дружніх відносинах ми дізнаємося, що потрібно змінити, а що залишиться як є.

Знаки Зодіаку, відносини яких зміняться після 23 липня 2021 року виявлять, що серп у Водолії створило диво в їх житті.

У кожного повного місяця є щось особливе, але це – Повний місяць у Водолії, розбудить нас по-іншому.

Водолій – незвичайний знак, і його часто асоціюють з незалежністю, оригінальністю, ексцентричністю і всім іншим, що йде не второваним шляхом.

З цією фазою Місяця та енергією повного місяця ми можемо побачити кілька змін, особливо коли мова йде про дружбу і про те, як ми їх сприймаємо.

У той час як Місяць зміцнює наше почуття аналітичного мислення, ми можемо помічати в друзях певні риси, які можуть не бути нашій особливою чашкою чаю.

Ми можемо виявити, що говоримо щось на кшталт: “Знаєш, я завжди думав, що такий-то і такий-то дивний …”

Це Повний місяць може зробити нас осудними та навіть грубими.

Не дивуйтеся, якщо в самий невідповідний момент ви виявите, що ляпаєте або говорите недоречно. Любовні стосунки можуть страждати від надмірного аналізу, але саме в наших дружніх відносинах ми дізнаємося, що потрібно змінити, а що залишиться як є.

Знаки зодіаку, дружба яких змінюється під час повного місяця у Водолії, починаючи з 23 липня 2021 року:

Рак (21 червня – 22 липня)

рак

Те, що ви є, невблаганно. Вам подобається думати про це як про самозахист, спосіб відфільтрувати людей у своєму житті, яких ви вважаєте негідними вашої любові та дружби.

Ви припиняєте дружбу, не даючи іншій людині шансу – як тільки ви прийняли рішення, це одностороннє рішення: “Прощай, старий друг, я більше не хочу тебе”. Це Повний місяць у Водолії збирається пролити світло на одного з друзів у вашому житті, якого ви не знаєте, чи можете ви довіряти.

Ви можете подумати про те, щоб тримати їх під рукою, але так не піде; у вас немає другого шансу. Ви прекрасний друг, поки не станете жорстоким і непримиренним ворогом – проміжного немає.

Під час повного місяця ви знову приймете рішення: позбудьтеся від цього одного, змусьте його зникнути, відправте його на кукурудзяні поля. Тебе не любитимуть або схвалювати за те, що ти такий холодний, але ти знаєш, чого хочеш і чого не хочеш в цьому житті.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Енергія повного місяця завжди прискорює ваш мотор, і сьогоднішній місяць змусить вас по-новому поглянути на свої стосунки.

Був у вашому житті хтось, до кого ви відчуваєте романтичний інтерес, зараз вони просто друзі. Але ви хочете більшого.

Ви не впевнені, що хочете набагато більшого, як в повномасштабних відносинах, але ви дійсно хочете побачити, чи витримає дружба випробування на сексуальність.

Чи можете ви усиновити одного з позитивною ситуацією? Ви, безумовно, можете і хочете. Ви не шукаєте супутника життя, але цей один вам дуже подобається, і ви цікавитеся ним.

Під час цього повного місяця ви приймете рішення, яке змінить долю цієї конкретної дружби. Тепер все, що їм потрібно зробити, це сказати – так. Чи буде повний місяць викликати у них такі ж почуття? Цілком можливо!

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Якщо коли-небудь ви відчували свою повну ексцентричність, то це сьогодні ввечері, під час повного місяця у вашому знаку, Водолії. Ось що може статися … ви з другом натрапите на щось … потішне. Однак цей вид веселощів дуже специфічний.

Хоч би що там було, це кілька підривну дію, і воно дійсно пов’язує вас двох разом. Що ще цікавіше в цьому, так це те, що ви двоє не знали, що інший був захоплений цією дуже специфічної речі, і це усвідомлення – ось що вдарить під час місяця.

Це як знайти споріднену душу в одному. Одного разу ви думали, що вони круті, а на наступний день розумієте, що вони набагато більше, ніж просто круті. Це початок історії кохання між друзями. Не сумнівайтеся – це реально.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.