ТОП-6 знаків Зодіаку, які неправильно поводяться з грошима

Ви добре заробляєте гроші, але як тільки ви їх отримуєте, ви витрачаєте їх ще швидше.

Що значить бути жахливим з грошима? Це може означати, що ви добре заробляєте гроші, але як тільки ви їх отримуєте, ви витрачаєте їх ще швидше. Тож не дивно, що так багато збанкрутілих знаків Зодіаку.

Ваш гороскоп може сказати вам, щоб ви стежили за бюджетом, але в кінці місяця у вас все одно залишиться нульовою баланс. Чи є спосіб, яким астрологія може допомогти вам краще керувати своїми грошима?

Ну, бути поганим з грошима не означає, що ти погана людина або що ти не скромний. Ви просто не можете ставитися до своїх фінансів так серйозно, як слід було б. Але люди, які дружать з грошима, економлять їх і не відчувають необхідності витрачати їх все.

Хоча деякі знаки зодіаку поводяться краще з грошима, ніж інші, це не означає, що є винятки. Ваш знак може мати репутацію марнотратства, але ви виросли, знаючи цінність грошей, і знаєте, яке це – не мати їх, так що ви дуже обережні з ними.

Чи не бийте себе, якщо у вас погано з грошима, і в підсумку ви розоритеся. Замість цього поставте перед собою мету зробити кілька невеликих кроків до створення більш здорових відносин з ним.

1. Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець дуже працьовитий, тому добути їм гроші не так вже й складно. Якщо вони хочуть зробити щось веселе і заповзятливі, вони це зроблять. Вони намагаються тримати баланс в голові, тому вони завжди в шоці, коли їх перебивають в банку.

Завжди виникають сюрпризи, гонорари та інші несподівані борги, але Стрільця завжди застають зненацька. У них швидше буде досвід, ніж величезні банківські рахунки.

2. Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби – це той тип людей, які охоче віддали б свої останні кілька доларів бездомному, навіть якби це означало, що їм доводилося обходитися без них протягом декількох днів. Риби безкорисливі, і вони завжди ставлять інших перед собою, навіть якщо це не має ніякого фінансового сенсу. Вони завжди будуть робити пожертвування на благодійність, давати гроші нужденним і інвестувати в вашу краудфандінговую кампанію.

Їх улюблена річ про гроші – то, що вони можуть зробити, щоб допомогти людям. Однак, коли Риби дали все, що вони можуть дати іншим, і у них все ще є додаткові гроші, вони будуть вкладати гроші в книги з мистецтва, музику або відправляться в місце, яке їх надихає.

3. ВОДОЛІЙ (20 січня – 18 лютого)

Водолій не може встояти перед новими технологіями. Вони чекають своєї черги в ніч перед випуском нового телефону. Вони зробили дослідження, і коли щось нове є, у них просто повинно бути це.

Вони вважали за краще б мати новий комп’ютер, ніж інвестиційний рахунок, і, хоча вони дійсно переживають часи, коли вони намагаються бути більш відповідальними і економними зі своїми грошима, вони вкрай непослідовні, коли мова йде про їх фінансах і про те, як вони поводяться зі своїми грошима. ,

4. Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев намагається бути обережним і сумлінним зі своїми грошима, але куди вони йдуть – з подарунками. Вони люблять дарувати неймовірні подарунки – свою сім’ю, друзів, людям, які їм допомогли, і навіть самим собі. Лев теж не купує дешеві речі, вони йдуть на кращі дизайнерські предмети.

Їм все одно, якщо їх звинувачують в тому, що вони занадто екстравагантні. Лев вірить в те, що побалує себе, і коли він хоче зробити масаж ніг, зробити нігті або пройти спа-процедуру, вони відправляться в кращий салон міста.

5. Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги також схильні бути занадто щедрими, але їх щедрість продиктоване прагненням всіх полюбити. Вони намагаються стежити за своїми грошима і відкладають їх на той дощовий день, але це не завжди відбувається. Якщо це кінець місяця, баланс банку Терезів стає низьким.

Немає причини, по якій вони можуть чинити опір, або історії про удачі, яка розтопить їх серце. Добре, коли вони допомагають комусь або використовують свої гроші, щоб зробити щось цікаве для них, це робить їх щасливими. Гроші можуть не принести вам щастя, але це гарний початок для Терезів.

6. Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки дійсно двосторонні, коли справа доходить до грошей. Є відповідальна сторона, яка має відмінну роботу і відкладає гроші на майбутнє, а інша – швидше гравець.

Ігрова сторона Близнюків любить швидко заробляти гроші, ризикує, що дальній удар принесе великі плоди, і інвестує в швидкі схеми розбагатіти. Відповідальна сторона буде намагатися контролювати іншу сторону, і якийсь час все буде в фінансовому відношенні до тих пір, поки сторона, яка приймає фіскальний ризик, не відновиться.

Сподіваюся, щонайбільше, що вони зроблять, це куплять лотерею або лотерейний квиток, і вони не будуть ризикувати своїми заощадженнями.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.