Гороскоп на 28 липня 2021 року для всіх знаків зодіаку. Що приготувала вам астрологія в цей день?

Не робіть різких заяв про те, що ви щось зробите. Замість цього виберіть більш зрілий шлях, скажіть "ви б хотіли" і почекайте.

Овен

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)
Тримайте обидві ноги на землі, поки ваша голова наповнюється ідеями, які ви хочете продати (вчора).

Меркурій входить в знак зодіаку Лев, ваш сонячний будинок пристрасті та творчості, і це може виявити для вас безліч свіжих ідей.

Однак ви повинні бути обережні, тому що у вас є схильність не закінчується те, що ви починаєте, з чистого хвилювання.

Не робіть різких заяв про те, що ви щось зробите. Замість цього виберіть більш зрілий шлях, скажіть “ви б хотіли” і почекайте.

Телець

Телець

Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Є ще так багато того, про що вам потрібно поговорити, Телець, і вам потрібно знайти час і настояти на проблемі, навіть якщо здається, що люди не хочуть слухати.

Меркурій входить в знак зодіаку Лев, ваш сонячний будинок для дому та сім’ї, і ви можете бути дуже стурбовані недавніми змінами, викликаними вірусом, і хочете бути впевнені, що ваші близькі захищені.

Ви можете висловлювати свою думку, навіть якщо вони, можливо, більше не хочуть про це говорити. Але майте чисту совість, Телець. Ви будете знати, що намагалися з усіх сил, і ніхто не може звинувачувати вас за це.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Вами керує планета Меркурій, а Меркурій входить в знак зодіаку Лев, ваш сонячний будинок спілкування.

Це ідеальний час для вас, щоб проводити більше часу з друзями та людьми, з якими ви підтримуєте зв’язок.

Якщо ви відчуваєте, що, може бути, краще знову почати соціальне дистанціювання, не дозволяйте цьому заважати вам залишатися на зв’язку. Відео або текст, щоб ваше соціальне життя тривало.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Пора купувати будинок або підписувати договір на нову квартиру. Меркурій входить в знак зодіаку Лев, ваш сонячний будинок грошей і особистої власності, і це приносить вам багато удачі на шляху до придбання місця, яке ви любите.

Ви зможете переїхати без особливих перешкод. Якщо ви шукаєте і розчарувалися через те, наскільки високий ринок, на цьому тижні продовжуйте шукати. Ви можете бути здивовані тим, як швидко ви знайдете місце, яке відповідає вашому бюджету.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
У цьому році ви пережили багато змін, і проблеми продовжують рости, змушуючи вас відчувати себе кимось, ким ви не є. Меркурій входить в знак зодіаку Лев, ваш сонячний будинок ідентичності.

Це прекрасний час, щоб записатися до наставника або відвідати терапевта для настройки психічного здоров’я, щоб просто обговорити ідеї про майбутнє або зрозуміти суть будь-яких проблем з самооцінкою, з якими ви боретеся, щоб до кінця цього року ви відчуваєте себе набагато сильніше і краще.

Діва

Діва

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Не розголошуйте особисту інформацію або деталі, і що б ви не робили, не відповідайте на телефонні номери, які ви не дізнаєтеся на своєму мобільному телефоні.

Меркурій входить в знак зодіаку Лев, ваш сонячний будинок прихованих ворогів, і ви можете стати жертвою фішингу, якщо не будете обережні. Змініть свої паролі та обов’язково збережіть всі, що вам потрібно, щоб залишатися в безпеці та конфіденційності.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Справа не в тому, що ви говорите, а в тому, як ви це говорите, Ваги, і коли Меркурій входить в знак зодіаку Льва, ваш сонячний будинок дружби, всі слухають з трохи більшою чутливістю.

Отже, ви повинні пам’ятати про те, що ваша соціальна мережа не завжди бачить речі так само як ви. Іноді вам може бути важко поспівчувати, але керуйтеся здоровим глуздом,
і коли хтось говорить, що його щось турбує, слухайте.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Передзвоніть їм або, надішліть листа електронною поштою, Скорпіон. Якщо ви не отримали відповіді з інтерв’ю минулого тижня, не зволікайте занадто довго.

Меркурій входить в знак зодіаку Лев, ваш сонячний будинок соціального статусу і кар’єри, тому нова пропозиція роботи може бути для вас вже готове.

Але це не означає, що вам не потрібно намагатися. Фактично, постарайтеся повідомити людям, що ви все ще зацікавлені.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Ви боретеся з почуттям невпевненості в собі, і це може допомогти вам записати свої проблеми та подивитися, чи допоможе ведення щоденника розібратися в тому, що вас турбує.

Меркурій входить в знак зодіаку Лев, ваш сонячний будинок вірувань, і ви можете цілий тиждень або місяць питати Бога, чому щось трапилося з вами або вашими близькими.

Козоріг

Козоріг

Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Обов’язково запишіть усі на папері, Козоріг.

Меркурій входить в знак зодіаку Лев, ваш сонячний будинок з загальними ресурсами, і ви захочете переконатися, щось, чим ви ділитеся з іншою людиною, має до нього якесь відношення.

Не просто потискайте руки. Це не захистить вас. Замість цього укладіть все в договір і обов’язково вкажіть, чого ви очікуєте і чого хочете.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого)
Поговоримо про це, Водолій. Меркурій входить в знак зодіаку Лев, ваш сонячний будинок зобов’язань.

Отже, вам потрібно буде відкритися. Люди не будуть намагатися змусити вас поговорити.

Ви повинні зробити це самі. Від вас вимагається віра і бажання змусити все працювати у важкі часи.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Організуйте себе. Це єдиний вихід.

Складіть список всього, що вам потрібно зробити на цьому тижні. Меркурій входить в знак зодіаку Лев, ваш сонячний будинок повсякденної роботи. І ви будете відчувати, що занадто зайняті, щоб все це зробити, але ви можете.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.