Читання Таро на одну карту для всіх знаків зодіаку 30 липня 2021 року

Отже, вам потрібно витратити якийсь час на те, щоб відкалібрувати та розібратися у всьому. Не треба горіти свічкою з обох кінців.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Смерть

Навіть хороше коли-небудь закінчується, Овен. Ви можете боротися скільки завгодно в надії, що веселощі не припиниться, але час нікого не чекає.

Сторінка повинна перевернутися, і коли книга буде готова закінчити розповідь, ви повинні визнати, що скоро почнеться нова.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Дурень

Прийшов твій час, Телець. Ви мріяли про це з дитинства.

Тепер з’явилася можливість зустріти вас в дорозі. Все, що вам потрібно зробити зараз, це прийняти виклик. Це твоє, і ти готовий.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Імператриця

Ви контролюєте свої емоції, Близнюки. Навіть якщо люди натискають на ваші кнопки вліво і вправо, вам не потрібно реагувати так, як ніби ви не знаєте, що вони намагаються перешкодити каструлю.

Ви можете стримати гнів і розчарування. Почніть планувати свої наступні кроки, навіть якщо це містить вихід на пенсію, яка вам більше не підходить.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Місяць

Рак, ти ігноруєш проблему. Вам подобається підмітати під килимком речі, які змушують вас відчувати себе некомфортно, але хіба ви не розумієте, що в кінцевому підсумку купа розростається, і ви не можете її ігнорувати?

Ви повинні вирішити зіткнутися зі своїми страхами, коли вони з’являться. Не бійтеся робити те, що вам потрібно. Навіть якщо ви відкладіть це на потім, кінець кінцем вам все одно доведеться.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Вежа

Всім подобаються сюрпризи, але ніхто не хоче, щоб це стало проблемою. Незручність виявитися в неправильному місці в невідповідний час дійсно неприємно. Проте Лев, ти був створений для цього, і якщо хтось може впоратися з негативом, пов’язаним з цією ситуацією, ти впораєшся.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Правосуддя

Не думай занадто багато, Діва. У вас було достатньо часу, щоб розібратися в ситуації, але тепер вам потрібно прийняти поспішне рішення.

Ви можете запитати себе, як це взагалі можливо? Що робити, якщо ти помиляєшся? Робити помилки – це нормально, якщо ви вчитеся на них.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Чарівник

Те, чим ви заробляєте на життя, – це не все, що ви є, Ваги. У вас є багато інших цінних якостей і якостей особистості.

Ви просто потрапили в ситуацію, яка не дозволяє вам їх використовувати. Зміни це.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Повішений

Вам не потрібно чекати, поки інші дадуть вам дозвіл щось робити. Ви повинні дати собі зелене світло, щоб вносити зміни, коли це має для вас значення. Якщо ви цього не зробите, кого ви будете звинувачувати в тому, що не отримали від життя того, чого хочете?

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Закохані

У вас є відносини любові та ненависті, і ви готові кинути цю карусель, оскільки вона починає зводити вас з розуму.

Ви намагалися зрозуміти свого партнера, але це неможливо, коли він вас не пускає. Ви готові до того, що все налагодиться, але якщо ця ситуація не зникне, цього не станеться.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Пустельник

Ви можете жити так довго, тільки коли раптово починаєте розуміти, що життя занадто коротке, щоб прожити його без мети.

Отже, вам потрібно витратити якийсь час на те, щоб відкалібрувати та розібратися у всьому. Не треба горіти свічкою з обох кінців, Козоріг.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Сила

У вас стільки рішучості, але ви часто віддаєте її іншим.

Вам потрібно нагадування про те, хто ви є і чого ви можете досягти. В тобі так багато всього. Розблокуйте його.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Іерофант

Структура і порядок – це все, що ви бачите, Риби. Зараз є багато правил, яких потрібно дотримуватися, і ви відчуваєте себе обмеженим у своїй свободі.

У вашій поточної ситуації може бути та позитивна сторона – менша кількість варіантів означає, що вам не потрібно так багато працювати, щоб знайти нові заняття.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.