Читання Таро на одну карту для всіх знаків зодіаку, 3 серпня 2021 року

Ви повинні піти і постукати там, де хочете, щоб з'явилася можливість. У тебе ще є час, так що вперед.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Вежа

Життя досить важка, Овен, і вам не потрібно ускладнювати її собі. Ви багато пережили останнім часом, і ще одна проблема може змусити вас відчути, що ви переходите через край.

Справа не в тому, скільки проблем ви можете вирішити або вирішити в будь-який момент, Овен, а в тому, який дух ви використовуєте, щоб звертатися до них, коли вони виникають. Постарайтеся зберігати позитивний настрій, коли можете, а коли не можете називати тайм-аут, поки не зробите це.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Закохані

Телець, життя являє вам два шляхи, і ось ви стоїте в центрі обох. Один шлях здається вам широко відкритим, а інший, можливо, не настільки.

Ви в тупику, і ці моменти важливі. Хоча вам може здаватися, що ви не знаєте, куди йти, в глибині душі ви це робите. Слухайте своє серце, оскільки воно підказує, в якому напрямку рухатися. Йди туди, куди веде твоя душа.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Пустельник

Близнюки, навіть у вас бувають моменти, коли в розмові менше означає більше. Якщо можете, зробіть перерву в соціальних мережах і вимкніть телефон.

Є так багато речей, які вимагають вашої уваги, але те, що вони дійсно потрібні, не означає, що вам потрібно проводити час саме на них. Сьогодні інвестуйте в себе і відключіться від шуму. Прийшов час почути звук власного голосу.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Імператриця

Рак, у світі, повному шуму, головне, що потрібно усвідомити – це те, що життя і любов вимагають спокійні роздуми, щоб зрозуміти, що підходить саме вам.

Є багато речей, які хочуть вас відвернути, і це забирає у вас час.

Кожен день виділяйте час для себе, щоб залишатися на зв’язку зі своєю жіночою енергією. Саме там ваші дари постійно оживають.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Маг, реверс

Ти такий талановитий Лев, але навіть у тебе є свої обмеження. Бувають моменти, коли вам просто потрібно дозволити іншим займатися своєю справою, а не намагатися врятувати їх від самих себе.

Ви можете марно витрачати свої навички, час і ресурси, коли даєте людям, які цілком здатні розв’язувати власні проблеми. Позбавте себе від драми того, що ви заважаєте чиїмось росту.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Повішений

Життя занадто коротке, щоб чекати тих, хто не спроможеться зателефонувати вам і підтвердити ваші плани.

Ви витрачаєте дорогоцінні роки, сидячи склавши руки, чекаючи, коли ви зможете жити своїм кращим життям прямо зараз. Замість того щоб відчувати, що ви не хочете робити щось самотужки, спробуйте це. Ви можете виявити, що вам це все-таки подобається.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Королева Кубків

Емоції можуть бути непостійними. Ви повинні прийняти рішення, що не дозволите проблеми стати всій вашим життям.

Ви повинні бути настільки поглинені ситуацією, що часом навіть не можете бачити прямо. Поки відкладіть це в сторону, ви можете бути здивовані тим, що ситуації часто вирішуються самі собою і насправді вам нічого не потрібно.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Лицар Жезлів

При запуску нових проєктів часто може здаватися, що ви починаєте битву, яка вимагає від вас підйому в гору.

Кожен повинен з чогось починати. Тому, якщо ви не впевнені в тому, що вийде ваш проєкт, який не вирішуйте, що воно того не варто. Знайдіть кого-небудь, хто може дати вам пораду або допомогти.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Десятка Мечів

У вас було багато можливостей зробити те, що ви сказали, що хочете зробити, але замість цього ви вирішили, що будете чекати, поки життя відкриє вам відчинені двері.

Ви повинні піти та постукати там, де хочете, щоб з’явилася можливість. У тебе ще є час, так що вперед.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Паж кубків

Сьогодні вас глибоко зворушили емоції інших людей, і це сигнал про те, що ваше власне серце починає танути.

Ви, нарешті, потрапляєте в місце, де ваші рани любові більше не контролюють ваш вибір. Це час для вас, щоб дізнатися, на що схоже життя після горя.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Іерофант

Ви можете багато чому навчитися у того, у кого є досвід. Не дозволяйте віком стати фактором судження.

Навіть якщо ви не прийдіть в поглядах, вірте, що є області, в яких у вас є спільні риси, і ви можете вчитися один в одного.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Місяць

Не всім можна сліпо довіряти. Іноді потрібно дати людині можливість заробити.

Коли ви вперше зустрічаєтеся з кимось і даєте йому відкритий доступ до свого життя, часто вони не цінують вас. Так що перестрахуйтеся, щоб потім не шкодувати.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.