ТОП-3 знаки зодіаку, яким судилося доленосна зустріч, починаючи з 3 серпня 2021 року

Під час цього переходу ваша інтуїція буде на висоті, і якщо ви уважно прислухаєтеся, ви почуєте шепіт Всесвіту: "Тебе люблять".

Для трьох знаків зодіаку, яким належить доленосна зустріч під час Місяця в секстилі з Меркурієм, починаючи з 3 серпня, світ здається чарівним місцем.

Одним з результатів такого транзиту, як місячний секстіль з Меркурієм, є те, що у багатьох з нас виникне раптове спонукання просунути свою освіту з потрібних нас питань.

З 3 серпня 2021 року ми перебуваємо під впливом сили, яка спрямовує нас до самовдосконалення – інтелектуально та емоційно.

Коли ми говоримо про доленосні зустрічі, ми не обмежуємося випадковими зустрічами з незнайомцями в поїздах або колишніми, що повертаються, щоб сказати нам, що вони нас люблять.

Коли Місяць у секстилі з Меркурієм знаходиться на нас, наші зустрічі не обмежуються людьми; насправді, ці доленосні зустрічі можуть привести нас до того, щоб опинитися в потрібному місці в потрібний час, щоб ми могли пережити потрібний момент для правильної дії.

Багато з нас тільки зараз потрапляють в те місце в нашому житті, де ми хочемо більшого; ми готові до стимулювання і новизні – ми жадаємо знань, мудрості та можливості зрозуміти таємниці життя. Іншими словами, цей перехід принесе натхнення.

Хто зі знаків випробує доленосну зустріч в секстилі Місяця з Меркурієм?

Знаки зодіаку, яким належить доленосна зустріч під час секстіля Місяця з Меркурієм 3 серпня 2021 року:

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Ви завжди були зацікавлені в розширенні свого кругозору, і зазвичай, коли щось дійсно захоплює вас, ви вкладаєте всі свої сили у вивчення всього цього. Ваша доленосна зустріч буде схожа на те, як якби ви зайшли в книгарню і знайшли книгу, від якої у вас паморочиться голова; нова інформація по улюбленої теми та багато іншого.

І хоча ця зустріч може відбуватися не в реальному книжковому магазині, магазин є символічним; ви натрапите на нову дорогу, яка приведе вас до місця навчання.

Те, що вам впадати в око, – це різкий стрибок в навчанні; це може обертатися навколо вивчення філософії чи навіть езотеричних досліджень – або ви можете просто знайти новий спосіб виправити щось механічне.

Цей досвід буде для вас блаженством, тому що ви не зможете побачити його кінця – він буде таким захватний і всепоглинущий, з усіх боків.

Рак (21 червня – 22 липня)

рак

Місяць в секстилі з Меркурієм має всі елементи, необхідні для того, щоб викликати натхненний інтерес до такої людини, як ви, Рак. З 3 серпня ви можете опинитися в настрої тиші та ретроспективи.

Це внутрішня безмовність і споглядання приведуть до особливої доленосною зустрічі, і це буде та зустріч, де ви зустрінетеся з самим собою в баченні, під час медитації.

Якщо ви наважитеся очистити свій розум і сісти для медитації, ви пожнете плоди цього стану, і в темряві порожнечі ви побачите світло – і цим світлом будете ви, такі, які ви є.

Ви ясно побачите себе – і ви зрозумієте, що ви гарні та чарівні – такими, якими ви є. Меркюрій, великий комунікатор, не завжди говорить словами; іноді він передає своє послання через почуття, інтуїцію.

Під час цього переходу ваша інтуїція буде на висоті, і якщо ви уважно прислухаєтеся, ви почуєте шепіт Всесвіту: “Тебе люблять”.

Риби (19 лютого – 10 березня)

Ваша випадкова зустріч необов’язково буде пов’язана з людиною, Зірки показують вплив тварин і те, що, якщо ви любите тварин, у вашому найближчому майбутньому цілком може з’явитися домашня тварина. Ви знаєте, як ми всі дивимося в Інтернеті відео про кішок і собак?

Що ж, є досить непоганий шанс, що ви вийдете за рамки фази ураження тварин і повністю перейдете на стадію усиновлення.

Цей перехід розвиває ваше співчуття і надихає вас взяти участь у порятунку життя тварини – навіть якщо ви не хочете домашня тварина, ви познайомитеся з твариною, яка обов’язково перемістить вас і, цілком можливо, змінить ваше життя. Не сумнівайтеся в цьому.

Домашні тварини знаходять нас – вони вибирають нас, Риби, і схоже, що ваше ім’я є в списку.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.