ТОП-3 знаки зодіаку, дружба яких зміниться з 4 серпня 2021 року. Дізнайтеся хто вони

Ви завжди довіряли своїй інтуїції, і такі поважні дії завжди співслужили вам хорошу службу.

Коли виникає планета Венера в Тріне з Ураном, ми дивимося на глибину нашого розуміння питань любові, дружби та довіри.

І це відкриває двері для трьох знаків зодіаку, відносини яких змінюються, починаючи з 3 серпня 2021 року під час Тріна Венери та транзиту Урана.
З 3 серпня ми увійдемо в цей транзит, і у багатьох з нас з’являться передчуття і нам буде легше читати людей, і таке сприйняття може призвести до змін в дружбі.

Це вид переходу, який може перетворити дружбу в романтику. Це також той вид, який може покласти край дружбі через осяяння, що веде до розкритого секрету, який, можливо, краще було давати спокій. Як усі ми знаємо, якщо ми шукаємо істину, ми повинні бути готові її знайти.

Які знаки скоро побачать зміна їх дружби під час Тріна Венери й Урана?

Знаки зодіаку, дружба яких змінюється під час Тріна Венери й Урана, починаючи з 3 серпня 2021 року:

Рак (21 червня – 22 липня)

Ви завжди були особливо чутливі до тонкощів характеру людини, а коли справа доходить до ваших дружніх відносин, ви знаєте, коли один щось приховує.

Хоча ви хочете бути корисним, ви нічого не пропонуєте, тому що не хочете заважати або ображати.

Вас можуть попросити втрутитися, оскільки це дійсно схоже на те, що у вас є друг, з яким потрібно втручання; вони діяли саморуйнівної, і це ось-ось вийде з-під контролю.

Ваше чуття в порядку, але вам не потрібно відступати, цій людині потрібні ви – йому потрібно, щоб ви звернулися до нього, тому що він недостатньо сильний, щоб дотягнутися до вас.

Це той, кого ви любите, він не просто знайомий. Ви можете бути корисні на цьому етапі. Відкиньте почуття обачності та витягніть одного з-під межі їх власної катастрофи.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон

Ви завжди довіряли своїй інтуїції, і такі поважні дії завжди співслужили вам хорошу службу.

Тепер ваша інтуїція говорить вам, що у вашому житті є хтось дуже близький вам, – який не тільки бреше вам, він бреше собі та всім навколо. Тут ви вступаєте і протистоїте їм?

Або їх дії викличуть у них обурення? Зрештою, це швидше за все близький друг.

Цей друг не може терпіти чогось в собі, і тому вони брешуть світу, намагаючись змусити всіх думати, що з ним все в порядку. Але з ними не все в порядку, Скорпіон, і ти розумієш це глибоко, в глибині душі. Ваша робота – виправити їх?

Ні, Скорпіон, це не так, але твоя робота стати друзями – послухати або просто дати їм зрозуміти, що ти поруч з ними та що ти не збираєшся їх засуджувати. Нехай балакають – їм це потрібно.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Є дещо, про що ви не розповіли своєму другові, і це щось може статися тільки 3 серпня через вплив на вас Венера в Тріне та Урані.

Це, звичайно, почуття незадоволеності; щось не так з дружбою, і якщо ви прислухаєтеся до своєї інтуїції, ви можете прийти тільки до думки, від якої хочете позбутися.

Ви відчуваєте, що переросли дружбу, і хоча ви намагаєтеся не образити себе, ви також не з тих, хто йде по пасивно-агресивного шляху, тому ви одночасно розумієте, що ви повинні або сказати їм правду про ваші почуття, або дозволити їм піти в ніщо – що несправедливо стосовно вашого друга. Ви бачите речі як чорні або білі, але не розглядаєте сіру зону.

Ця сіра зона – це саме те місце, звідки вам потрібно рухатися. Проведіть добру і співчутливу розмову зі своїм другом і дайте йому зрозуміти, що ви відчуваєте. Хто знає, може бути, ваш друг відчуває те ж, що і ви. Це буде удар по голові, чи не так?

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.