Читання Таро на одну карту для всіх знаків зодіаку, 5 серпня 2021 року

Життя призначена для того, щоб прожити його повною мірою, і якщо є шанс, що у вас є всього потроху, ви знайдете спосіб отримати це.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Двійка Мечів, перевернута

Останнім часом у вас нічого не працює, а тепер ви нетерплячі. Вам потрібно швидке рішення, і, схоже, найближчим часом їх мало.

Дорогий Овен, постарайтеся не втратити його, коли вам здається, що ви таким чином натрапили на стіну. Деякі речі вимагають часу. Зосередьтеся на чомусь іншому, і незабаром ви знайдете саме те, що шукаєте.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Сімка Жезлів, перевернута

У вас був фальстарт, і ви ще до початку не усвідомлювали, що цей проєкт відніме у вас весь час і сили. Отже, для вас все повернулося на круги своя.

Ви можете відчути себе трохи збентеженим через те, що ви так захоплені, і все бачать, що ви на мить зазнали невдачі. Але скоро все стане на свої місця, і у світі все буде добре.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Шістка Жезлів, перевернута

Думка інших не завжди має значення, Близнюки. Ви повинні навчитися слухати одним вухом, а не іншим.

Поставтеся до їхніх порад з недовірою. Використовуйте те, що має сенс, і коли щось вам не підходить, вам не потрібно цього робити. Вам потрібно прислухатися до себе.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Двійка Жезлів, перевернута

Ти турбуєшся про майбутнє, Рак, і тому це те, що не дає тобі заснути ночами, тому що ти так стурбований тим, що може статися. Без турбот.

Ви не хочете використовувати силу потягу, щоб привернути до себе негатив. Замість цього покажіть всесвіту то, що ви хочете зробити на своєму шляху.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Сімка Мечів, перевернута

У кожного є момент, коли він відчуває, що світ виявить в ньому підробку. Ви тільки що пробили скляна стеля у своєму житті, і такий рівень успіху вам некомфортний.

Ви повинні змінити свій розум і те, як ви дивитеся на себе. На це потрібен час, але в міру того, як ви здобували невеликі перемоги, ви побачите себе таким, яким вас бачить світ – успішним.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Двійка Кубків

Ви нарешті знайшли, хто допомагає вам і в важкі, і в худі часи. Ви знаєте, що перебуваєте в правильних стосунках, тому що ніхто ніколи раніше не змушував вас так себе почувати.

Ваша любов буде тривати довго, навіть не дивлячись на негаразди. Ваше серце відчуває, що це реально, і тому ви так сильно вірите у своє майбутнє.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Вісімка Мечів, перевернута

Прийшов час змін, Ваги, і все починається з вас. Ви повинні перерости старі погляди на життя.

Ви дозволили собі застрягти в моделі існування, і вона більше не працює для вас.

Це розуміння – початок нових речей, і майбутнє, яке, як ви знаєте, буде набагато яскравіше, ніж ви коли-небудь відчували в минулому.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Королева Пентакль, перевернута

Ви ростете в мудрості та розумінні. Ви оточили себе людьми, які допомагають вам побачити світ в новому світлі.

Ви так довго були сліпі, але тепер, коли правда відкрилася, ви ясно її бачите. Назад шляху немає.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Туз Пентакль, перевернутий

Ваша самооцінка знаходиться під загрозою, і ви знаєте, що це не так, як повинно бути.

Стрілець, коли ви відчуваєте, що хтось не для вас, не удавайте, що не помічаєте, щоб зберегти мир.

Просто скажи те, що відчуваєш. Якщо ви цього не зробите, ця ситуація збережеться, і ви залишитеся відчувати себе негативно після різкого завершення.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Сімка кубків, перевернута

На вашому шляху з’явилося стільки можливостей, і вам залишається вибрати тільки одну? Вам це здається несправедливим.

Життя призначена для того, щоб прожити його повною мірою, і якщо є шанс, що у вас є всього потроху, ви знайдете спосіб отримати це.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Паж Жезлів

Ви хочете спробувати щось нове. Нинішній статус-кво вам приївся.

Ви не хочете опинитися в ситуації, з якої ви не можете вибратися. Так що тримайтеся за те, що, здається, відповідає вашим мріям про ваше життя.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Дев’ятка Жезлів, перевернута

У вас величезне серце, і іноді це те, що вас збиває. Ви часто витрачаєте більше часу на допомогу іншим, ніж на себе, і зараз це ставить вас в невигідне становище.

Вам буде непросто зробити це, але, Риби, настає момент, коли вам потрібно зупинитися і сказати “ні”, щоб звільнити більше місця для “так” у своєму власному житті.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.