ТОП-3 знаки зодіаку, які переможуть свої страхи 6 по 11 серпня 2021 року

Ми живемо краще, коли ми безстрашні, і цей транзит тут - починаючи з 6 серпня - щоб допомогти нам подолати те, з чим ми боїмося зіткнутися.

Три знаки зодіаку, які подолають свої страхи з 6 по 11 серпня 2021 року під час протистояння Сатурна Сонця, можуть відчути, що сталося чудо.

Сатурн в опозиції до Сонця – це транзит, який може допомогти нам подолати наші страхи, і мені цікаво, вразить мене раптова любов до тих самих речей, які викликають у мене фобію. Правда? Можливо немає.

Але через звичайних старих страхів – о так. Ми можемо використовувати цей транзит саме для цього – подолання страхів, які стримують нас в житті.

Фобії можуть потребувати професійному лікуванню, але ми, безумовно, досить сильні, щоб протистояти нашим страхам, щоб ми могли співіснувати з тим, що їх викликає.

Сонце – пекуче сонце знаходиться навпроти Сатурна. Сатурн представляє наші страхи – Сонце висвітлює його своїм мегаватним світлом, який, своєю чергою, стає для нас одкровенням, показуючи нам, чого саме ми боїмося і що нам потрібно з цим робити, якщо ми хочемо позбутися цього небажаного роздратування.

Ми живемо краще, коли ми безстрашні, і цей транзит тут – починаючи з 6 серпня – щоб допомогти нам подолати те, з чим ми боїмося зіткнутися.

Знаки Зодіаку, які подолають свої страхи під час Сатурна, протистоять Сонця з 5 по 11 серпня 2021 року:

Овен (21 березня – 19 квітня)

Ви боїтеся втратити актуальність. Ось так. Ваш страх не пов’язаний з конфронтацією, публічними виступами або будь-якими стандартами.

Ні, ти боїшся виявитися менш важливим, ніж хотілося б. Що ви робили все своє життя, щоб боротися з цим страхом, так це те, що ви надмірно компенсуєте, командуючи людьми.

Якщо ви поводитися як начальник, ніхто не стане ставити під сумнів ваш авторитет, а авторитет – це саме те, що вам подобається думати про себе.

Але – це втомлює. Ви просто хочете бути вільними від цієї безперервної турботи, і це саме те, що ви отримаєте, наступивши 6 серпня, – почуття звільнення.

Ви досить розумні, щоб розуміти, що не має значення, що про вас думають інші, і ви можете вдарити себе за витрачений даремно час, щоб переконатися, що все думки про вас високі.

Це марна трата часу, і якщо ви дійсно хочете знати правду: ви просто прекрасні з чиїмось схваленням або без нього.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев

Ви хотіли б думати про себе як про безстрашного, і якоюсь мірою так воно і є. Але в межах цього ступеня є цілий всесвіт невротичних почуттів, які ви пригнічуєте – заради інших і для порятунку особи.

Ви боїтеся, що ніхто не піклується про вас, і про це ви б ніколи не говорили, головним чином тому, що через це ви справляєте враження уразливого і слабкого. Слабкість – це те, чим ви жахаєте, і це останнє, що ви хотіли б, щоб хтось асоціював з вами.

Сатурн в опозиції Сонця буде працювати з вами над тим, щоб позбутися від уявлення про те, що нікому немає діла.

Що ви можете побачити, так це те, що ви підриваєте людей, вважаючи, що їм все одно, хоча насправді вони дуже піклуються. Те, що вам пощастило трапитися з вами завдяки цьому транзиту, є виходом з цього мислення. Вас люблять, і ви скоро дізнаєтеся, наскільки це правда.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Ви завжди боялися залишитися на самоті.
Хоча ви дуже любите занурюватися в фантазії, ви б вважали за краще робити це з ким-небудь ще, і з роками сталося те, що ваш страх самотності створив стан вакууму; ваша потреба межує з бездонною ямою, і коли люди вловлюють ваші вібрації, це читається як щось, що вони ніколи не зможуть заповнити.

Ваш страх діє як ефект едипу: ви бачите самотність як свою долю і несвідомо створюєте його ще більше.

Сатурн в опозиції до Сонця не хоче мати з цим нічого спільного і не буде підтримувати ваші спроби відчувати себе погано. Вам порадять вшанувати цей перехід, кажучи собі, що ви не тільки улюблені, але і не самотні. Ти ніколи не самотній, Водолій – і у твоєму світі все добре.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!