ТОП-3 знаки зодіаку, які відчують самотність після 7 серпня 2021 року

Коли ви закриваєтеся в чомусь, чого не можете винести, ви схильні відчувати себе самотнім і відчайдушним.

Сатурн в з’єднанні з Центром неба, починаючи з 7 серпня 2021 року найбільше впливає на Тельця, Діву і Водолія.

Середина неба – це точка на півдорозі в небі, між його сходженням на східному горизонті і його спуском на західному обрії.

З’єднання Середини Неба дає нове визначення цьому терміну, і коли Сатурн з’єднується з Серединою Неба, ми можемо натрапляти на труднощі, щоб завершити проєкти, або ми можемо почати брати на себе обов’язки, що вимагають нашої постійної уваги.

Під час цього переходу до деяких людей приходить відчуття ізоляції, в основному через те, що ми беремо на себе обов’язки, які нас мало цікавлять.

Ми можемо усвідомлювати, наскільки ми незадоволені своєю роботою, що змусить нас відчувати себе ще більш самотніми, ніж ми були раніше.

Цей перехід може також викликати жалість до себе або нудотне почуття мене ніхто не розуміє! Події Середини Неба часто містить негативні проблеми з батьками.

Під час цього переходу ми можемо очікувати почуття самотності або навіть покинутості.

Знаки зодіаку, які будуть відчувати себе самотніми під час з’єднання Сатурна в Середині неба, починаючи з 7 серпня 2021 року:

Телець (20 квітня – 20 травня)

Під час цього переходу ви можете виявитися дуже залученим в те, частиною чого хотіли стати дуже довгий час.

Чого ви не розуміли, так це того, що необхідна робота – в такому випадку – це робота, яку ви повинні виконувати в поодинці, і ви, Телець, схильні ненавидіти самотність, навіть якщо це пов’язано з роботою.

З одного боку, ви дійсно хочете виконати цю роботу, і ви розумієте, наскільки важливо для вас працювати в поодинці та просто зроби все, а з іншого боку, ви ненавидите, скільки часу це займе і як це збираюся забрати вас від ваших друзів.

Прямо зараз друзі для вас все – навіть більш важливі, ніж романтичні відносини, і без друзів ви, як правило, відчуваєте занепокоєння, навіть занепокоєння.

Чекайте стресу і надмірних роздумів в цей період, але подумайте про майбутню нагороду, Телець. Робіть роботу зараз, а потім насолоджуйтеся дружбою – не бійтеся, вони все ще тут.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Ви взяли на себе стільки відповідальності, і ви також розумієте, що ви не можете відмовитися ні від чого з цього. Ви сказали так, усвідомлювали ви це чи ні, і, сказавши так на будь-яку відповідальність, яка нависла перед вами, ви також підписалися на її завершення. Ви можете ображатися на свою роботу, Діва – вона займає надто багато часу і стала менш задоволеною.

Проте ви продовжуєте говорити так – ви погоджуєтеся робити те, що вам нецікаво.

Це викликає уявлення про ваш власний страх, ти боїшся сказати ні? Тут є урок, і він про те, щоб зуміти зупинити себе, перш ніж ви візьмете на себе занадто багато.

Коли ви закриваєтеся в чомусь, чого не можете винести, ви схильні відчувати себе самотнім і відчайдушним. Чи зможете ви коли-небудь вибратися з цього, ви запитайте себе … а потім поштовх Сатурна запитає вас у відповідь: “Чи є у вас сміливість сказати немає, коли ви відчуваєте ні?” Подумай про це.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Що викличе у вас, Водолій, жахливе відчуття самотності, так це те, що вам доведеться проводити час на самоті, заповнюючи втрачений час на роботі. Ви повинні були щось зробити, а ви цього не зробили. Тепер це прострочено, і все ще вимагає вашого часу.

Тиск схоже на пекло; ви серйозно не хочете займатися цією роботою, але якщо ви цього не зробите, вас звільнять. Отже, ви неохоче докладаєте зусиль. Але ви виявляєте, що вам потрібно зробити так багато, що єдиний спосіб зробити це – це пірнути в поодинці.

Ніхто не може вам допомогти, і це серйозно діє вам на нерви. Ви знаєте, що ставите себе в такий стан, і ви розумієте, що саме ваша лінь і зволікання привели вас в цю плутанину. Добре, так що ви проведете деякий час на самоті, зосередившись на роботі, яку необхідно завершити, і на той час, коли ви закінчите, почуття самотності закінчиться.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.