ТОП-3 знаки зодіаку, у яких почнуться проблеми з товариськими стосунками з 11 серпня 2021 року

Це станеться, тому що кожен знак - не лише ті, які виділені нижче, - підлягає перевірці, коли мова йде про дружбу.

Один з найбільших недоліків транзиту Меркурія навпроти Юпітера полягає в тому, що ми будемо брати інформацію і перетворювати її в щось невпізнанне.

По суті, це означає, що якщо ми чуємо щось – сказане одним або навіть незнайомцем, і нам не обов’язково подобається те, що вони говорять, ми можемо роздути їх слова до такої міри, що в кінцевому підсумку знищимо їх обох. слова, і наша дружба з людиною, яка наважилася їх сказати.

Трьом знакам зодіаку, дружба яких розвалюється під час Меркурія навпроти Юпітера, необхідно звернути увагу починаючи з 11 серпня 2021 року.
11 серпня – це свято неправильного погляду. І як би дивно це не звучало, ви знаєте, як таке може відбуватися.

Це станеться, тому що кожен знак – не лише ті, які виділені нижче, – підлягає перевірці, коли мова йде про дружбу.

Деякі знаки повинні бути обережні, навіть більш того, і тому вони згадані нижче, але, по правді кажучи, ми всі збираємося ставитися до речей занадто серйозно.

Коли ви думаєте про це, це має сенс – Меркурій, кінцева планета спілкування, і Юпітер – планета, яка робить все більше, ніж воно є, в протилежності один одного. Звучить як гіперчутливість, неправильний погляд на речі та ще багато прийдешнього захисту, підживлює его.

Знаки зодіаку, дружба яких розвалюється під час Меркурія навпроти Юпітера, починаючи з 11 серпня 2021 року:

Рак (21 червня – 22 липня)

Ви вже один з найбільш чутливих знаків зодіаку, і останнє, що вам потрібно, – це, щоб хтось кинув виклик вашому почуттю безпеки, коли справа стосується дружби.

Ви збираєтеся посваритися з приятелем; зазвичай в цьому немає нічого страшного. Ви друзі, а друзі час від часу сперечаються – ось що відбувається.

Потім Меркурій навпаки Юпітера з’являється в кадрі, і раптово ви відчуваєте образу з боку свого друга – образа його нервом. Як вони могли сказати тобі таке?

Незалежно від того, що ваш друг говорить або робить, вам доведеться зважити важливість: чи дійсно вони такі підлі лиходії, що не згодні з вами, або ви, можливо, не так витлумачуєте їх наміри? Ось тут-то і втручається его, щоб переконатися, що ви назавжди зруйнуєте дружбу.

Ви не можете повернутися, і гордість не дозволяє вам, тому ви дозволяєте дружбу закінчитися. Капут. От і все. А все тому, що ти просто не хотів чути, що сказав твій друг.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Руйнування дружби – не новина; насправді, це траплялося так багато разів раніше, що ви ніби як звикли до цього. Що ще гірше, ви цього очікуєте – і ця «атмосфера» пронизує атмосферу. Отже, коли ваш друг проявляє хоч трохи незалежності, ви сприймаєте це як знак, вони збираються піти, тому що:

А. Вони терпіти не можуть вас, Б. Вони не будуть робити щось по-вашому, чи В. Вони тупі пухкі голови, а ви єдиний розумний і розумна людина у всьому величезному світі.

Твоє его виходить з-під контролю, Діва. Ви прагнете залишитися без друзів, тому що ви настільки оборонятися, що лякаєте всіх навколо – правда в тому, що ніхто більше не хоче бути поруч з вашим его. У вас так багато всього, що ви можете дати та чим поділитися, і все ж ви віддаєте перевагу ізолюватися і захищатися, але що ви захищаєте? Ваше право завжди бути на самоті? Ви любите друзів і вони вам потрібні.

Під час цього переходу ви збираєтеся зробити це знову – то, що завжди закінчується тим, що ви залишаєтеся один: ви збираєтеся відкинути хорошого друга, прямо, без будь-яких пояснень. Час скасування одного в Вірголанде закінчилося.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Дружба для вас свято. Єдина проблема з вами та дружбою полягає в тому, що вам подобається контролювати своїх друзів, і в більшості випадків ваші друзі не заперечують – тому що ви їм подобаєтеся, і вони не заперечують проти ваших пропозицій.

Чого ви не очікуєте, так це того, що вони або, зокрема, один друг кинуть виклик вашому авторитету. І це саме те, що має статися – хоча ваш друг безумовно не відчуває, що він «кидає виклик» вам як такої. насправді вони думають, що це частина нормальної, здорової дружби.

Можливо, вони не усвідомили, що у них таймер з вами, коли ви чекаєте дня, щоб викинути їх разом з іншим сміттям у вашому житті.

Отже, завдяки Меркурію навпаки Юпітера, ви будете тим, кого викинуть зі сміттям, тому що ти зайшов занадто далеко.

Якщо ви думали, що ваш друг був бездумним дроном, ви помилялися. Це хороший урок, який ви повинні засвоїти на майбутнє: ставитеся до людей з повагою і проявляйте терпіння стосовно друзів – вони цінні. Вони не сміття. Дізнайся це і стань щасливішим.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.