Гороскоп на 14 серпня 2021 року для всіх знаків зодіаку. Що приготували вам планети в цей день?

Місяць у Терезах гармонує з Сатурном. У вас є тільки певну кількість годин на день, тому використовуйте їх з розумом.

Овен

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)
Звичайно, коли Місяць знаходиться в вашому секторі відносин, ваша соціальне життя кипить, і це дійсно може дати вам відчуття того, що у вашому світі все йде добре. Але затримайте цю думку.

Місяць у Терезах гармонує з Сатурном, привертаючи увагу до вашого сектору дружби та нетворкінгу. А коли залучений Сатурн, це тверде нагадування про те, що потрібно бути обережним в тому, що ви говорите і робите. Сатурн управляє вашим життям у сфері соціального статусу.

Отже, люди спостерігають за вами, щоб побачити, що ви приносите на стіл, і навіть виносять судження про те, як ви могли б вписатися в робочу групу в цілому.

Телець

Телець

Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
У вас так багато всього цікавого, і ви хочете все це випробувати, але Місяць у Терезах – це як поплескування по плечу, щоб нагадати вам, що говорити “так” всьому – нерозумно.

Місяць у Терезах гармонує з Сатурном, привертаючи увагу до вашого сектору кар’єри та соціальним статусом, і ви будете інформовані про те, наскільки сильно ви можете схуднути, якщо ваша сторона, що приносить задоволення людям, буде дуже сильною.

Тобі потрібно трохи відступити, Телець. Якби не ти, то люди, яких ти розчарував би пізніше, якби впустив м’яч.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)

Ви в піднесеному настрої, коли Місяць знаходиться в вашому секторі розваг. З вами приємно перебувати, і люди щиро захоплені вашою грайливою особистістю.

Місяць у Терезах гармонує з Сатурном, фокусуючи увагу на вашому секторі переконань і особистих думок, і в цей час ви стаєте розумнішими з кожною хвилиною.

Ви дізнаєтеся, що тиша – ваш найкращий друг. Утримувати свою думку перед тим, як вистрілити, – риса супергероя. Те, що ви не говорите сьогодні, – це пір’їнка у вашій кепці.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Насправді немає нічого, що ви любите більше, ніж знати, що ваша сім’я добре дбає і щаслива, а Місяць у вашому четвертому будинку підкреслює роль, яку ви граєте в цій сфері життя.

Ви – матриарх групи, і ви будете більше, ніж зазвичай, любити людей, які вам небайдужі.

Місяць у Терезах гармонує з Сатурном, привертаючи увагу до вашого сектору секретів і близькості, тому тримайте вуха відкритими. Хтось готовий розкрити глибоку таємницю, і потрібна ваша чуйність. Так що прийміть цю сторону себе.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Місяць у Терезах гармонує з Сатурном, акцентуючи на вашому секторі зобов’язань і шлюбу, і в цій сфері вашого життя належить виконати багато роботи.

Коли Місяць у Терезах, ви можете трохи більше сперечатися з іншими, але немає нічого поганого в здорових дебатах. Це ваш шанс висловитися за того, хто програв, особливо якщо останнім часом ви відчуваєте, що це ви самі.

Діва

Діва

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Купіть що-небудь, що допоможе вам залишатися в курсі справ. Вам може бути корисно додаток або навіть планувальник, які спрощують процес.

Місяць у Терезах гармонує з Сатурном, акцентуючи на вашому секторі здоров’я і вашому щоденному списку справ, і добре вирізати з вашого дня речі, які не будуть рухати циферблат вперед. У вас є тільки певну кількість годин на день, тому використовуйте їх з розумом.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Ви повинні почути, що це ваше життя і вона призначена для того, щоб ви прожили її добре, тому скористайтеся своїми можливостями, Ваги. Емоції, що підтримують зміни, ростуть.

Місяць у Терезах гармонує з Сатурном, привертаючи увагу до вашого творчого і романтичного сектору, і вас можуть спонукати щось робити, тому що ви любите когось більше, ніж себе.
Але це не та ситуація, якщо це так. Знайдіть баланс, бо це також те, ким ви є.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Здається, що минуле завжди спливає на поверхню тоді, коли ви найменше цього очікуєте, і вам може не сподобатися, що інші виховують звички, які ви змінили, але поранили їх зсередини.
Коли Місяць у Терезах знаходиться в гармонії з Сатурном, зосереджуючи увагу на вашому секторі будинку і вашої сім’ї, ви можете виправити та відремонтувати, але також спробувати залагодити речі раз і назавжди.

Ви змінилися, і ви можете повідомити їм, що жалкуєте. Щирих вибачень може бути недостатньо, але вони повинні спрацювати, коли ви зробите те, що вам потрібно, і будете готові дозволити минулому залишитися у вашому дзеркалі заднього виду.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Друзі грають важливу роль у вашому житті, і прямо зараз вони виходять з ладу, щоб підтримувати зв’язок і будувати плани. Це може бути те, що ви хочете, але, можливо, ви відчуваєте, що занадто зайняті.

Місяць у Терезах гармонує з Сатурном, акцентуючи на вашому секторі спілкування і на те, про що вам потрібно поговорити. Подивіться, чи зможете ви запланувати робоче побачення, на якому ви зможете поговорити за чашкою кави, залишаючись при цьому продуктивним.

Козоріг

Козоріг

Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
На роботі вас чекають приємні сюрпризи, в тому числі від того, наскільки добре ви справляєте враження. У вас так багато хороших якостей, якими люди захоплюються, і ви отримаєте визнання, якого так прагнете, поки Місяць перебуває в вашому десятому будинку поваги.

Місяць у Терезах гармонує з Сатурном, акцентуючи на вашому секторі грошей і особистої власності. Можливо, ви працюєте в такий спосіб, щоб заробити більше грошей завдяки майбутньому просуванню по службі або підвищення в результаті зусиль, які ви доклали в цьому році.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого)
Завжди є місце для зростання, і уроки, які викладає вам життя, приходять з духовним благословенням. Це може спрацювати для вас, але є ймовірність, що ви будете зневажливо, якщо ваші друзі спробують відвести вас від ваших богемних звичок.

Місяць у Терезах гармонує з Сатурном, акцентуючи на вашому секторі ідентичності та вашому особистому розвитку, і це прекрасний час, щоб витягти свої вірші, карти Таро або езотеричні речі. З’єднаєтеся всередині, коли ви відчуваєте, що вам потрібно відключитися від світу.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Ви починаєте розуміти, що зцілення вимагає від вас відмови від віри в те, що ваші секрети повинні залишатися прихованими. Вони починають виходити на світло, і це для вас зцілення.

Місяць у Терезах гармонує з Сатурном, фокусуючи увагу на вашому секторі прихованих ворогів і карми, а також на те, яка сила у вас, щоб визнати, що ви людина. Чим більше ви пов’язані зі своєю слабкістю, Риби, тим менше контролю над вашим життям у будь-кого іншого.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?