Читання Таро на одну карту для всіх знаків зодіаку, 17 серпня 2021 року

Добре бути відкритим для нових ідей, і якщо ви повинні бути тим, хто виявляє, що працює для вас, і, можливо, вперше, нехай буде так.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Справедливість

Іноді тобі сходить з рук те, чого тобі не слід було мати. І попри те, що ти радий, що Карма не відвідувала тебе, ти все ще відчуваєш деяку частку провини вижив, яку ти відчуваєш прямо зараз.

Ви знаєте, що життя несправедливе, Овен, і в цей момент ви виграли. Ви змогли взяти верх, але не зазнали долю. Наступного разу тобі може не пощастити.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Колісниця, перевернута

Попрощатися з тим, що, на вашу думку, надовго залишилося, дуже складно. Вашому серцю може бути важко думати, що те, що, як ви думали, буде в вашому майбутньому, тепер стане частиною вашого минулого.

Це частина вашої життєвої історії та сходинка до майбутнього більшого. Зараз це може бути сумно, але з часом ви побачите, як все встає на свої місця.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Зірка, перевернута

Іноді є місце старої мудрості, яка поки що не працює. Ви можете неправильно застосувати якусь пораду, який вам дали, тому що він дійсно хороший, але в такому випадку це не спрацює.

Добре бути відкритим для нових ідей, і якщо ви повинні бути тим, хто виявляє, що працює для вас, і, можливо, вперше, нехай буде так.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: П’ятірка жезлів

Нові речі у вашому житті можуть викликати багато хаосу. Люди ще не пристосовані до того, що відбувається, тому вони борються з цим.

Ви можете відчувати себе непідтримуваних уві сні. Але це не означає, що вам не слід намагатися їх переслідувати. Іноді вам потрібно вийти на самоті, поки не з’являться докази, що дозволяють іншим повірити в вас.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Трійка Мечів

Ви відчуваєте, як ніби хтось ударив вас прямо в серце своєї нечесністю і непорочність.

Зараз для вас дуже важкий час, і вам знадобиться час, щоб вилікуватися. Ваші варти збираються встати, але це те, що змусить вас почувати себе в безпеці, поки ви не будете готові впустити любов знову.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Четвірка Жезлів, перевернута

Пора вам перестати намагатися організувати те, що ви плануєте робити, і почати це робити.

Одна справа говорити про те, чого ви хочете від свого життя, але одного разу ви дійсно повинні це зробити. Цей день нарешті настав. Всі плани викладені. Прийшов час зосередитися і діяти.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Сила

Дивно, що ти рідко знаєш, наскільки ти сильний, до того моменту, коли тобі потрібно проявити себе.

Ви проходите через очищающий вогонь труднощів. Можливо, вам може здаватися, що у вас ніколи не вийде, але ви це зробите. Коли все закінчиться, ви станете більш впевненим і стійким …

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Двійка Мечів, перевернута

Ви зробили всю роботу, яку вам потрібно було зробити, і тепер вам пора рухатися. Сумніви та питання допомогли вам знайти всю необхідну інформацію, і це зайняло досить багато часу.

Це майже шокує, що ви зараз перебуваєте на тій стадії життя, коли вам потрібно почати діяти. Спочатку це може бути грубо, але перехід від роздумів до дії того варто.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Шістка Мечів, перевернута

Ви отримуєте багато хороших порад від людей, яких ви знаєте, які люблять вас і яким ви довіряєте.

Однак ви єдина людина, яка може приймати рішення самостійно. Як би сильно вас не любили ваші батьки або інші люди у вашому житті, ви повинні дати їм зрозуміти, що збираєтеся робити те, що найкраще для вас.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Дев’ятка Жезлів, перевернута

Багато людей намагаються приймати рішення, але по-справжньому керувати може тільки одна людина.

Кожен хоче бути першим у черзі, щоб отримати нагороду, але зазвичай той, хто виконував роботу тихо, закінчує тим, що досягає максимального успіху. Не потрібно багато шуміти, щоб вас дізналися.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Туз Пентакль

Ви на крок попереду всіх. Тут ви починаєте сяяти.

Ви будували своє життя до цього моменту, і тепер ви можете використовувати всі свої навички і допомагати іншим, поки ви в цьому. Це гарний час для вас і вашого життя, так що насолоджуйтесь.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: П’ятірка Мечів

Є багато суперечок. Деякі люди взагалі не погодяться з вами по будь-якої причини.

Вам може бути важко довести факти, тому що люди хочуть просто бачити те, що вони хочуть бачити. Можливо, вам краще не витрачати більше часу, оскільки правда часто говорить сама за себе.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.