Читання Таро на одну карту для всіх знаків зодіаку, 18 серпня 2021 року

Довіряй своїм інстинктам. Час завдавати удару - це коли ви відчуваєте, що момент близький. Ваше серце - відмінний помічник у виборі часу.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Королева Жезлів

Коли ви не довіряєте інтуїції, ви часто в кінцевому підсумку жалкуєте про це.

Усередині вас так багато всього, що ваша совість буде говорити з вами весь день тому коли ваше серце продовжує наполягати на прийнятті рішення, вам пора подумати, чому.

Можливо, ваша душа просить вас проявити сміливість і спробувати те, чого ви боїтеся робити, але це може стати одним з кращих подій у вашому житті.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Дурень

Старт з нуля – це так захопливо. У тебе зараз так багато всього цікавого. Ось чому для вас важливо не поспішати, щоб дістатися туди, куди ви хочете.

Справа не в тому, як швидко ви досягнете своєї мети, а в тому, як ви пройшли шлях.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: П’ятірка Пентакль

Багато змінних, і все може здатися трохи хаотичним. Зараз ви переживаєте важкі часи, і це позначається на ваших фінансах.

Зараз не час для паніки або різких вчинків. Замість цього зберігайте спокій і постарайтеся зібрати якомога більше інформації, щоб прийняти обґрунтоване рішення.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Туз Жезлів

Початок чогось завжди найважче. Вам може здаватися, що ви просто хочете відкладати справи на потім і нічого не робити.

Можливо, ви відчуваєте невелику невпевненість в собі та роздумуєте, чи варто того, що ви хочете зробити, того. Всі ці відчуття нормальні. Однак призначте дату, щоб вирішити, що ви, нарешті, зробите дію, а потім просто зробіть це.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Лицар Жезлів

Ви готові рухатися вперед і не хочете чекати.

Ви збираєтеся зробити активні дії та ініціативу, і люди вважатимуть нас дуже хорошими. Ви працюєте, щоб втілити в життя свої мрії, і не хочете зупинятися, поки вони не стануть реальністю.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Четвірка Жезлів

Важливо управляти всім, що у вас є, щоб ви знали, де саме потрібно внести зміни.

Це може бути складним завданням, оскільки ви все ще переживаєте досить багато речей у своєму житті.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Королева Кубків

Ваші інстинкти та психічна інтуїція посилюються, і ви більш відкриті для отримання повідомлень з Всесвіту.

Це час для молитов, роздумів і поста. Вилийте то, що ви хочете, і подивіться, як швидко сильні світу цього зустрінуть вас там, де ви знаходитеся.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Король Кубків

Ваші почуття пропрацювали самі себе, і тепер, коли у вас з’явилася впевненість, якої вам не вистачало в минулому, вам легше встати на ноги та постояти за себе.

Спочатку це буде дуже складно зробити, але як тільки ви приймете, що ви займаєтеся владою, великі справи відкриються вам на шляху.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Трійка Кубків

У вас багато творчої енергії та веселощів. Ви перебуваєте в потоці подій, і робота з іншими людьми, які розвивають це почуття зростання, приносить вам користь.

Насолоджуйтесь хорошою компанією. Будьте поруч з людьми, які хочуть, щоб ви розкрили свої таланти в мистецтві, музиці або поезії.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Королева Жезлів

Довіряй своїм інстинктам. Час завдавати удару – це коли ви відчуваєте, що момент близький. Ваше серце – відмінний помічник у виборі часу.

Він знає речі поза часом, яких ви не знаєте когнітивно. Ваш дух просто відчуває речі без будь-яких пояснень. Вам не потрібно думати про це, просто зробіть це.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: П’ятірка Мечів

У вашому житті відбувається багато хаосу, і, можливо, це пов’язано з его і людьми, залученими в ситуацію.

Іноді ви повинні робити те, що краще для вас. Занадто багато роздумів, думок або контролю тільки ускладнюють вам життя. Спрощувати. Спрощувати.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Іерофант

Щось запозичене з минулого може бути вам корисно прямо зараз. Можливо, вам не доведеться винаходити велосипед. Навіщо, якщо він не зламаний?

Зміни відбуваються повільно. Вам не потрібно квапити процес. Ви можете повільно рухатися в новому напрямку, не форсуючи процес.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.