ТОП-3 знаки зодіаку, у яких відносини переростають в дружбу, починаючи з 28 серпня 2021 року

Навчіться дистанціюватися від тих відносин, в яких ви навіть не можете згадати, чому ви більше стали друзями.

Коли ми вітаємо з’єднання Венери з Ураном 28 серпня, ми відчуємо необхідність розправити крила і бути більш щирими в наших дружніх відносинах.

Це може викликати деякі проблеми в дружніх відносинах, які або надмірно домінують, або ті, в яких ми давно забули, що у нас було спільного.

Знаки зодіаку, яких відносини переростають в дружбу під час з’єднання Венери з Ураном, починаючи з 28 серпня 2021 року.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Зараз, коли Венера рухається по вашому знаку, вся ваша увага була зосереджена на збалансованих відносинах і взаємної енергії.

Попри те, що це питання, які часто керують вашим життям, коли Венера приїжджає в гості, стає неможливим ігнорувати те, що знаходиться під поверхнею протягом деякого часу.

Подумайте на цьому тижні про тих дружніх відносинах, які здаються односторонніми, про тих, в яких ви завжди тягнетеся до одного або навіть робите щось важливе для нього.

Справа не в тому, що в дружбі ми повинні стежити за тим, хто чим займається, але нам потрібно переконатися, що ми достатньо обізнані, щоб знати, коли ми вливаємо енергію в когось, хто просто не робить те ж саме для нас.

Інша якість цього транзиту, яке може вразити, – це те, що ви починаєте розуміти, що ваша точка зору радикально відрізняється від точки зору давнього друга. Хоча нам не потрібно думати точно так же, як наші друзі, оскільки корисні різні точки зору, є деякі питання, які не підлягають обговоренню.

Замість того щоб намагатися раціоналізувати або триматися, подумайте на цьому тижні про те, хто вкладає в вас енергію, і навчитеся дистанціюватися від тих відносин, в яких ви навіть не можете згадати, чому ви більше стали друзями.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Оскільки Уран рухався по вашому знаку, ви були готові до численних змін у ваших стосунках.

Навіть якщо ви сподівалися, що деякі з ваших друзів вислизнуть з цього тимчасового періоду, ви отримували все більше і більше натяків, що неможливо.

Як знак землі ви серйозно ставитеся до заземлення. Ви вірите в стабільність і довгу дружбу.

Але є різниця в тому, щоб хтось залишався поруч, тому що ви знаєте його довгий час, і дружбу, яка дійсно живить і підтримує ваш життєвий шлях і те, ким ви стаєте.

У міру того як ми ростемо, то, що нам потрібно від друзів, буде змінюватися. Замість того, щоб шукати когось, з ким можна було б ходити по клубах, ми шукаємо когось, хто буде поруч з нами
en у нас важкий день. Хтось, хто підтримує нас, згодні вони з нашим вибором чи ні.

Замість того щоб дозволяти цій приземленої завзятості змін заважати, усвідомте, що все вже змінилося, хочете ви цього чи ні.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Оскільки зараз ви відзначаєте свій Сезон Зодіаку, коли Сонце тільки що увійшло в ваш знак, прийшло ваше час провести інвентаризацію свого життя. Хоча ми зазвичай пов’язуємо наш Сезон Зодіаку зі святкуванням дня народження і планами, він також є сонячним поверненням.

Це ваш шанс поміркувати про своє життя і про те, чи точно вона відображає вашу особистість. Це означає, що в рамках цього переходу ви будете більш чітко думати про те, які дружні відносини досить цінні, щоб привнести їх у свій новий рік, коли ви відзначите свій наступний день народження.

Як знак, який може здатися на стороні перфекціонізму, іноді ви йдете в протилежну сторону, щоб спробувати виправити це і дозволити людям піти від набагато більшого, ніж ви повинні. Але оскільки дні народження і сезони зодіаку пов’язані з вами, вам слід зосередитися саме на цьому.

Проведіть інвентаризацію тих дружніх відносин, які, здається, тільки виснажують вас, а також тих, кого ви ігнорували, кажучи свою правду, зі страху втратити їх, тому що справжній друг ніколи не може бути втрачений.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.