ТОП-3 знаки зодіаку, які піддаються своєї невпевненості з 29 серпня 2021 року

В наші дні Марс просто так на наших обличчях, і, коли він знаходиться навпроти Нептуна, ми можемо очікувати надмірного обдумування, провини та, звичайно ж, незахищеності.

На Землі дуже мало людей, які живуть без небезпек.
Так що, якщо ви не Далай-лама або якийсь піднесена людина, яка подолала клоунську гру звичайного старого людини, з 29 серпня 2021 роки ви теж, швидше за все, будете плавати у своїй власної незахищеності.

В наші дні Марс просто так на наших обличчях, і, коли він знаходиться навпроти Нептуна, ми можемо очікувати надмірного обдумування, надмірної обробки, надмірностей, поблажливості, провини, самознищення, кошмарів і, звичайно ж, незахищеності. Схоже, ще один день в раю. Проте – ми впораємося з цим, як серфінгісти.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Невпевненість? Ти, Овен – вибач, але тобі не вибратися з цього. Ваша особлива незахищеність пов’язана з вашим тілом – вона чисто фізична.

Ви не турбуєтеся про те, що здастеся кимось менш розумним і проникливим, але коли справа доходить до вашого тіла, це зовсім інша справа.

Ви все ще перебуваєте в тому конкурентному мисленні, коли вважаєте, що повинні виглядати певним чином, щоб домогтися успіху, знайти любов, заробляти гроші, піднятися на вершину гори … іронічно, як цей ваш великий мозок все ще дозволяє ви відчуваєте себе так, і все ж ви нічого не можете з собою вдіяти.

Всі ці роки таємницею ненависті до себе, і все, що потрібно, – це один паршивий, але лютий перехід, щоб все це розкрити. Ви та так досконалі, Овен, але ніколи цього не дізнаєтеся. Не купуйтеся на це – піднімайтеся вище і любіть себе як є.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев

Те, що ви збираєтеся випробувати, може здатися несправедливим, і це тому, що ви дуже багато працювали, щоб дістатися до того місця, де ви зараз перебуваєте – подумки.

Ви не завжди вірили в себе, і потрібні були роки, щоб дістатися до того місця, де можна довіряти своїй інтуїції, своїм вибором і своєму розуму.

Лев чи ні, але ти такий же вразливий, як і всі ми, і, як ми всі знаємо, бути уразливим – це страшно.

Марс навпаки Нептуна загострює ваше відчуття щастя, що змушує вас засумніватися у своєму виборі.

Коли ви занурюєтеся в сумніви, ви відчуваєте себе пригніченим і невпевненим, це викликає стару невпевненість.

Привиди з глибини, здається, б’ють по трубах вашої психіки – знову ж таки, це здається несправедливим. Ви так багато працювали, щоб бути сильним, і тепер цей транзит заважає вашій роботі. Щоб піднятися над ним, може знадобитися час, але ви це зробите – як завжди.

Риби (19 лютого – 10 березня)

Цей транзит Марс навпаки Нептуна – саме те, що вам не потрібно на даному етапі вашого життя. Ця подія може змусити вас пошкодувати себе. Це почнеться з появи старої невпевненості, а потім перетвориться в почуття безнадії: “Як я взагалі міг подумати, що зможу досягти успіху?”

Замість того, щоб справлятися зі своєю незахищеністю, ви будете валятися в ній і дозволяти їй взяти над собою верх. Це, ймовірно, зведе з розуму всіх навколо вас, тому що всі вони вірять в вас, і ось ви де, перемагаєте себе на кожному кроці.

Зазвичай ви добре працюєте з транзитами Нептуна, але коли ви перебуваєте навпаки чогось настільки ж зухвалого, як Марс, ви просто не можете з цим боротися.

І ви дуже сильна людина, Риби – ви весь час боретеся і перемагаєте. Майте на увазі: ви не сума своїх невдач – ви випробуваний і вірний переможець, у вас просто бувають випадкові погані дні. Все буде в порядку.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.