ТОП-3 знаки зодіаку, які хочуть романтичних відносин, починаючи з 10 вересня 2021 року

Кожен раз, коли ви обманюєте, ви відчуваєте все менше поваги до себе. Це був важкий урок, але ви його засвоїли.

Венера входить в Скорпіона, тому з 10 вересня 2021 роки три знаки зодіаку, які хочуть романтики, можуть почати її шукати різними способами.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Ви хочете романтичних відносин, тому що ви завжди хочете їх, Овен. Так, звичайно, у вас можуть бути серйозні відносини, засновані на довірі та лояльності, але це ніколи не заважало вам хотіти трохи соусу на стороні, вірно?
Ви намагаєтеся не говорити ці речі перед своїм партнером, але це те, що ви відчуваєте.
Венера в Скорпіоні пробуджує в вас шукати гострих відчуттів.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Цей транзит повинен стати для тебе справжнім випробуванням, Телець. Ви ніколи не брехали собі – вас приваблюють багато людей.
Ви також той, хто дійсно хоче любити себе, і ви знаєте, що це може статися тільки в тому випадку, якщо ви будете поважати людину, з яким перебуваєте зараз.

Кожен раз, коли ви обманюєте, ви відчуваєте все менше поваги до себе. Це був важкий урок, але ви його засвоїли.
Це не означає, що ви не захочете цього, але ви, нарешті, досягли того місця, де ви приймаєте наслідки своїх дій – і тому ви можете утримуватися від інтрижки, навіть якщо ви відчуваєте спокусу.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Романтичні стосунки ніколи не мали великого успіху у вашому житті, чи не так, Стрілець? Ви навіть не впевнені, що відчуваєте і помічаєте, що відносини стають кілька тьмяним. У вас може виникнути спокуса зав’язати роман з кимось, хто сяє яскравіше, ніж людина, в якого ви вклали всю свою душу.

На що здатна любов? Ти просто хочеш уваги.
Любов існує для вас, проте – ви знаходите її нудною.

Хвилювання зникло для вас, а можливо, і для вашого партнера, і тому ви починаєте пошуки. Усередині ви знаєте, що вами рухає і не потрібно приділити цьому увагу, щоб знову відчути себе особливим.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.