Гороскоп на 14 вересня 2021 року для всіх знаків зодіаку. Що приготували вам планети в цей день?

Бережіться фальшивих людей, і якщо ви думаєте, що хтось вам не підходить, чи не вдавайте і не давайте занадто багато других шансів.

Овен

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)
Так важливо подорожувати та бачити світ, коли це можливо, і прямо зараз саме час спланувати майбутню подорож.

Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш сектор пригод.

Куди ти хочеш піти? Що ви відкладали після пандемії? Прийміть рішення взяти відпустку і насолодитися відпусткою.

Телець

Телець

Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Вам потрібні речі, які є в інших людей, і, ймовірно, є деяка користь від того, щоб ділитися тим, що є у вас обох, для взаємних можливостей.

Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш сектор загальних ресурсів.

Робить підсумки того, до чого у вас може бути доступ. Можливо, ви знаєте когось, хто ідеально підходить для спільної роботи з вами над проєктом або де ви можете допомогти другу здійснити його мрію.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Ви в грі чи ні, Близнюки? Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш сектор зобов’язань.

Є сильний тиск, що змушує робити вибір щодо свого майбутнього, і ви, ймовірно, будете багато думати про нього сьогодні. Ви виявите, що хочете або бути холостим, або одружитися.

Для вас не буде сірих зон, а буде багато крайнощів. Коли ваша керівна планета знаходиться в Терезах, ви більш відкриті для ідеї партнерства з кимось, і вам природніше розсудливим.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Які зміни ви знаєте, що вам потрібно зробити, але ви так довго стримувалися? Прийшов час серйозно поставитися до себе.

Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш сектор здоров’я. Можливо, вас розбудять ваші звички відносно здоров’я.

У когось, кого ви знаєте, може бути криза, і це нагадує вам, чому вам також потрібно приділяти більше уваги своїм власним. Добре знати про важливі зміни та починати з малого, щоб залишатися вірними.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
У тебе є ідея, але з чого почати, Лев? Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш творчий сектор.

Прогуляйтеся по магазину товарів для рукоділля або поверніться в Pinterest, щоб почати планувати осінній проєкт. У моді з’являється так багато нових речей, в яких ви будете виглядати приголомшливо і будете любити пробувати новий образ.

Діва

Діва

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Скажіть людям, які вам небайдужі, що ви любите їх, і думайте про них. Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш сектор будинку і в сім’ю. Ви дозволяєте певних речей піти у свій будинок?

На цьому тижні зробіть своїм пріоритетним завданням почати вирішувати їх і довести функціональність до того рівня, в якому ви зможете використовувати їх так, як вам подобається.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Говоріть за себе. Будьте готові боротися за те, у що ви вірите. Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш сектор спілкування.

Ви постійно думаєте про плюси та мінуси речей. Ви не любите твердо погоджуватися, якщо не впевнені, але тепер, коли ви знаєте, що вам подобається (або не подобається), найкраще звернутися до ситуації, в якій ви опинилися, щоб привести її до розв’язання.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Вимагайте свої речі, особливо якщо вони взяті в борг на більш тривалий термін і ви очікували, що вони будуть. Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш грошовий сектор.

У вас є речі в житті, якими ви хочете володіти, і немає нічого поганого в тому, щоб насолоджуватися гарними речами. Отже, якщо хтось інший повинен повернути вам ваше майно, немає нічого ганебного в тому, щоб попросити його повернути.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Будьте вірні собі. Важливо завжди бути щирим і не дозволяти іншим визначати, що ви будете робити або говорити.

Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш сектор ідентичності.

Ви завжди змінюєтеся і винаходите себе заново, але коли ви робите це, то робите це на ваших умовах. Коли люди намагаються змінити вас у відповідно до своїх ідеалів, життя заплутується. Намагайтеся не змінюватися ні для кого, крім себе.

Козоріг

Козоріг

Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Бережіться фальшивих людей, і якщо ви думаєте, що хтось вам не підходить, чи не вдавайте і не давайте занадто багато других шансів.

Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш сектор прихованих ворогів.

Навіть найбільше шахрайство в кінцевому підсумку саме собою викрили. Коли хтось розкриває, хто вони, вірте їм.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого)
Ви готові до серйозних змін? Тоді замість того, щоб говорити, що ви збираєтеся, почніть робити.

Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш сектор кар’єри.

Оновлення своє резюме. Запитайте у своїй мережі. Почніть агресивно проявляти увагу, щоб побачити, на які вакансії ви хотіли б подати заявку.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Чи готові повернутися в школу? Навіть якщо ви не хочете вивчати професію білих комірців, є професії, які можуть вам сподобатися. Загляньте в них.

Чверть Місяця відбувається сьогодні, приносячи нову енергію в ваш сектор вищої освіти, і ваш розум відкритий для свіжих ідей і нових можливостей.

Обмеження, з якими ви стикаєтеся, можуть бути фінансовими, але можуть бути гранти або стипендії, яких раніше не було, але які стають доступними зараз.

Схожі статті

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.