ТОП-3 знаки зодіаку, яким потрібно побути на самоті з 16 вересня 2021 року

Три знаки Зодіаку зіткнуться з внутрішнім конфліктом і необхідністю побути на самоті на короткий період.

Іноді краще, якщо ми просто залишимося наодинці зі своїми думками та настроєм, і під час Марса в Терезах деяким з нас слід серйозно брати це до уваги. Коли розчарування в нашому житті дуже велике, майже краще, якщо ми відокремили від натовпу, щоб ми могли самостійно розв’язувати свої проблеми. Нещастя може любити компанію, але це не означає, що нею варто ділитися.

Це не означає, що нещастя – це наша доля, але розчарування і замішання можуть знову з’явитися в меню під час транзиту Марса в Терезах. Для деяких ми захочемо побути на самоті – для інших нас слід давати спокій.

Три знаки Зодіаку зіткнуться з внутрішнім конфліктом і необхідністю побути на самоті на короткий період під час Марса в Терезах. Триматися за себе – це добре, особливо тому, що наше терпіння під час цього переходу на рекордно низькому рівні.

Ми навчимося довіряти своєму внутрішньому чуттю, якщо будемо проводити час на самоті, розбираючись у всьому.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Під час Марса в Терезах ви будете почувати себе замкнутим. Розчарування від того, що ваша власна керівна планета застрягла в Терезах, – це те, що вам не підходить, оскільки проявляється у вигляді ідей, які нікуди не подінуться. Ви той, хто жадає дій – як тільки у вас з’являється думка, вам потрібно, щоб вона кудись йшла, а під час Терезів вона просто залишається у вашій голові, де ви не можете зрозуміти, що вгору або вниз.

Вам не потрібно це почуття Терезів – ви не хочете зважувати варіанти, вам потрібно задоволення і знання.

У вашій природі немає нічого, що могло б бути приємним в очікуванні відповіді – ви хочете всього цього зараз, і оскільки цей перехід зробить вас повністю незадоволеним поточним станом, ви станете неслухняним і ворожим.

Якщо ви перебуваєте в присутності людей, ви непередбачувано накинетеся на них. Ви знаєте, що це обов’язково станеться, і, оскільки ви також розумні, ви вийдете з соціальних кіл, щоб ви могли впоратися з усім цим самостійно.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку
Гороскоп для всіх знаків зодіаку

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ви захочете серйозно побути на самоті під час Марса в Терезах, і це тому, що ви визнаєте внутрішню потребу відступити, обміркувати все і діяти відповідно – в потрібний час. Зрештою, ви Ваги в Місяці в Терезах, і для вас цей перехід здається гладким і приємним. Ви не проти обмірковувати все у своїй голові; насправді, вам це подобається.

Ви не відчуваєте необхідності підключатися або протягувати руку – насправді, ви щасливі використовувати цей транзит як час для возз’єднання з самим собою. Що робить тебе щасливим? Під час цього переходу його можна знайти у творчих творах – мистецтві, музиці та листі.

Енергія Марса може викликати розчарування в інших знаків, але ви приймаєте її спокійно і дозволяєте їй стати музою – вам потрібно це час одного, щоб ви могли творити красу. Марс може стимулювати вашу творчість, але саме ваша терплячість і врівноважена енергія роблять все це позитивним досвідом.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Перебування на самоті та рішення бути ізольованим – це не має великого значення для вас, і під час Марса в Терезах ви виберете саме це. Ви розумієте, що можете бути трохи напористими під час цього переходу і що для інших буде краще, якщо ви будете триматися трохи далі від їх волосся.

Попри те, що ви симпатичні та доброзичливі, на цьому тижні ви також занадто ексцентричні, щоб інші могли зрозуміти, і добре те, що ви це знаєте, тому ви відмовляєтеся від всіх соціальних заходів під час Марса в Терезах.

Енергія Марса – це круто для вас – вам подобається наполегливість у виконанні справ, і вам, як і Овна, подобається дію – імпульс.

Ви не з тих, хто застрягне в апатичному бездіяльності – ви діяч, але цей транзит змусить вас робити речі самостійно, що вас абсолютно радує. Ви можете відчути невелике розчарування, пов’язане з цим транзитом, але ви зможете змусити його працювати на вас – якщо будете проводити час на самоті.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.