Дізнайтеся свою долю, в залежності від дня тижня, коли ви народилися

Залежно від того, в який день тижня ви народилися, ви втілювали свої специфічні планетарні якості.

Мудрі стародавні пророки бачили, що кожен день тижня енергетично пов’язаний з однією з семи спостережуваних планет. Вони рекомендували певні види діяльності та поведінки, які відповідали впливу дня. Це збільшило шанси на успіх і гармонійне завершення.

Залежно від того, в який день тижня ви народилися, ви втілювали свої специфічні планетарні якості.

Згідно з давньою традицією, день починається зі сходу сонця і триває до наступного, він не змінюється опівночі, як ми звикли його обчислювати. Тому, якщо у вашому свідоцтві про народження вказано, що ви народилися в суботу о 4 годині ранку, то вам слід вважати себе п’ятничним дитиною, якщо сонце вже не зійшло.

Понеділок – Місяць (Богиня-Мати)

Понеділок – неспокійний і мінливий день. Емоції і примхи посилюються, мрійливість і романтичні настрої виявляються сильнішими. Наша уява стимулюється, тому це може бути хороший день для деяких людей. Місяць в астрології символізує жіночий принцип, тому понеділок править і захищає всіх жінок.

Вважається, що дівчатка, народжені в понеділок, стають дійсно хорошими дружинами і матерями, відмінними вихователями сім’ї. Чутливість – це спільна риса людей, народжених тоді, але навіть якщо вони вразливі й емоційні, вони компенсують дуже розвинену уяву і багатий внутрішній світ.

Понеділок – трохи емоційний і нервовий день, але він відмінно підходить для виконання всіх видів домашньої роботи. Рекомендується проводити час зі своєю близькою родиною і людьми, яким ви довіряєте, де ви можете послабити свою охорону і бути настільки емоційними, наскільки ви хочете.

Подорож по суші вважається нерозумним, так як людина може зіткнутися з безліччю дрібних розчарувань, але, оскільки Місяць керує водою, всі водні подорожі пройдуть добре.

Вівторок – Марс (бог війни)

Вівторок вважається активним днем з різким, вибуховим характером.

Воїни, герої, лицарі і військові люди народилися в цей день. У минулому вони вважали це дуже важким днем. Помічено, що в цей час починаються війни і військові перевороти.

Це день для початку дій, боротьби, радикальних змін і сміливих зусиль.

Не рекомендується багато відпочивати або залишатися неактивним, ви повинні починати нові проекти і займатися фізичною працею.

Вівторок не такий хороший для командної роботи або контактів один на один, оскільки створює конфлікт, як і його правитель планета Марс.

Світ і компроміс практично неможливі.

Середа – Меркурій (бог посланника)

Середой править планета Меркурій, яка пов’язана з торгівлею, знаннями та інформацією. Розум стає більш активним, цікавим, відкритим для спілкування та обміну ідеями.

Люди, що народилися в середу, зазвичай досить дотепні і схильні до ділових справах.

Цей день гарний для подорожей, маркетингу, торгівлі, спілкування, ділових угод, нових контактів, адміністративної та інтелектуальної роботи. Проблеми можуть бути вирішені спокійно і без конфліктів.

Четвер-Юпітер (король богів)

Древні називали Юпітер «царем планет», тому четвер стало королівським днем.

Люди, народжені в цей день, привертають увагу і повагу своїм оптимізмом і широтою розуміння. Вони вважаються природними лідерами і знаходяться на високих постах в суспільстві.

Раніше вони були обрані для священиків і мудреців в старих культурах. Цей день для справ релігії, політики і вищого розуму.

Четвер присвячений вирішенню проблем права, держави і суспільства.

Це не хороший день для ділових угод, торгівлі або нових контактів.

П’ятниця – Венера (богиня краси)

П’ятницею править богиня любові, краси і задоволення – Венера.

Вважається, що люди, народжені в цей день, несуть мир, гармонію і красу. Це художники, естетики, музиканти, дипломати і шукачі чуттєвої насолоди.

Це день, коли люди налаштовані відпочивати і веселитися. Вони також приділяють більше уваги своїй зовнішності, а косметичні процедури більш успішні.

Цей день сприятливий для того, щоб зв’язати себе узами шлюбу або піти на романтичні побачення.

По п’ятницях потрібно бути обережніше, тому що легше піддаватися пристрастям плоті і нижчим бажанням.

Знайомства, кохання і розваги, а також заходи пов’язані з розвагами, найкраще підходять по п’ятницях

Субота – Сатурн (бог смерті і часу)

Це ще один критичний день, присвячений вшануванню померлих.

Це коли народжуються вчені, філософи, одинаки і аскети.

Люди, які зазвичай більш серйозно і відповідально ставляться до життя. Це день для самоаналізу, глибокої медитації і самотньою концентрації на найбільш значних аспектах існування. Люди трохи більш сприйнятливі до смутку і занепокоєння.

Це хороший день для завершення старого бізнесу, але не для початку нових проектів.

Це також несприятливо для весіль і довгих подорожей.

Неділя – бог сонця (бог життя і щастя)

Народжені в неділю прикрашені позитивом, щедрістю і любов’ю до життя.

Це день святкування, творчості, щастя і успіху.

Це найкращий час для весілля.

Неділя рекомендується для початку нових дій і планів, а також для оздоровчих процедур, оскільки це день тижня, коли починається новий цикл відновлювальних сил організму.

Вся творча робота повинна починатися по неділях.

Це не хороший період для ізоляції або медитації.

Будь-яка участь в аморальних і нечесних діях дуже негативно позначиться на людині.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.