Гороскоп на 9 травня 2022 року для всіх знаків зодіаку: дізнайтеся, що підготували вам планети цього дня

Спробуйте заглянути сьогодні та дізнатися, що вам приготувала астрологія. Адже від того, як на небі розташовані планети, в цей день залежить багато чого.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Зверніть увагу на ваше здоров’я. Ви тривалий час не цікавилися своїм здоров’ям і до того ж багато працювали, а тепер настав час приділити увагу собі.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Зверніть увагу на свою квартиру чи будинок. Напевно, їм потрібний ремонт. Це гарний день, щоб почати ремонт або планувати що робити найближчим часом.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Ви давно не були у гостях і самі не запрошували гостей? Тоді цей час, щоб запросити когось із друзів до себе чи самому піти в гості.

Рак (21 червня – 22 липня)

Спілкування стає виснажливим заняттям. Раку, ти не захочеш прискіпуватися до слів, коли доносиш свою точку зору. І, можливо, ви захочете покращити те, як ви кажете на певні теми. Якщо ви використовуєте посібник з написання або у вас є підпис в електронному листі, де ваші посилання застаріли, зараз саме час прискорити процес.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Добре вести суворі фінансові записи, тому коли Місяць знаходиться в Діві, ваш сектор грошей, турбота про ваш бухгалтерський облік — це вірна перемога. Це чудовий час, щоб оновити свої електронні таблиці або перевірити та подивитися, на які списання податків слід звернути увагу під час підготовки до декларацій наступного року. Якщо у вас є рахунки для оплати або потрібно скасувати автоматичну оплату, зараз саме час це зробити.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Коли Місяць входить у знак зодіаку Діва, ваш сонячний будинок особистої ідентичності, саме час звернути увагу на те, що його захищає, особливо в Інтернеті. Завдання, пов’язані з інтернет-безпекою, ідеально підходять для цього часу, включаючи резервне копіювання мобільних телефонів та комп’ютерів, виконання оновлень програмного забезпечення та зміну паролів, особливо якщо ви використовували те саме на різних платформах в Інтернеті.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Зазвичай ви не прискіпливі, але сьогодні ви можете сприймати дії інших із вищим стандартом, ніж зазвичай. Місяць у Діві, ваш ворожий сектор може змусити найменш осудливих Терезів повернути ніс, коли щось не має сенсу. І ви можете вирішити, що певні речі порушують умови угоди та створити дистанцію, коли ви бачите несумісності, які неможливо вирішити.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Місяць у Діві активізує ваш мережевий сектор, і це може бути гарним часом для пошуку нових взаємовигідних спілок чи ділових партнерських відносин. Подивіться, хто може бути присутнім, щоб зрозуміти, наскільки ви можете бути корисні іншим, і заздалегідь підготуйтеся до будь-якої важливої наради, яка у вас буде на роботі.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Може знадобитися деякий час, щоб зрозуміти, який тип кар’єри ви хочете вибрати, і якщо ви працюєте на роботі, якою ви незадоволені, страх може бути проблемою. У цей час корисно оцінити свої сильні та слабкі сторони. Ви можете виявити нішу, в якій ви ідеально підійшли б, і наступні кілька днів відмінно підходять для вивчення кваліфікацій, вакансій і того, як ви можете пробитися в цій галузі.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Ваше усвідомлення посилюється, коли Місяць перебуває у Діві. І для вас життя стає вашим головним учителем. Ви стаєте гармонійнішим з тим, що відбувається навколо вас, і це допомагає вам сприймати певні істини, про які ви раніше не підозрювали.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Ваш знак зодіаку дбає про людей і допомагає гарній справі, яка допомагає сім’ям, дітям та домашнім тваринам. Якщо у вас є плани зробити велике пожертвування у вигляді товарів, продуктів або будь-якої послуги, Місяць цього тижня в Діві — чудовий час бути щедрим на ресурси.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Заплануйте побачення за вечерею зі своїм найкращим другом або, якщо ви надто давно не проводили час зі своєю другою половинкою, сплануйте це якнайшвидше. Місяць знаходиться в Діві, і протягом наступних кількох днів увага буде звернена на ваші зобов’язання та стосунки. Це ідеальний час, щоб зміцнити зв’язки та приділити увагу тому, що для вас найважливіше.

Схожі статті

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.