Ворожіння на картах Таро на 9 травня 2022 року для кожного знака зодіаку: дізнайтеся, що випало вам за однією картою

Нумерологія та астрологія завжди приваблювала людей. Вірити вам у ворожіння на картах Таро чи ні – це кожен собі вирішує самостійно. Приймайте рішення!

Деякі люди вірять у ворожіння та передбачення та використовують цю інформацію для планування свого життя.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Суд

Ви швидко і чудово мислите, особливо у важкій ситуації та приймаєте нормальне рішення. Також ви в цей день готові допомогти у розв’язання питань своїм друзям.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Повішений

Для того, щоб у вас було все вдало і виходило, потрібно проявити ініціативу, особливо цього дня. Не чекайте, що хтось вам допоможе.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Путівник

Робіть те, що вважаєте за потрібне, нікого не слухайте. Звертайте у цей день увагу на свою інтуїцію, і тоді у вас все вийде.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Справедливість

Все, здається, вирішується само собою, і вам, можливо, навіть не доведеться робити швидких дій. Ви можете виявити, що не можете зрозуміти, як вийти із ситуації, в яку ви потрапили, бо пішли на компроміс. Це може бути важко прийняти, але коли ви будете готові чинити правильно, з’явиться можливість зробити крок до істини.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Смерть

Закінчення – це природний спосіб закрити одні двері, щоб відкрити вікно.
Нова пригода приходить на ваш шлях, і хоча вона починається на хвості печалі, ви виявите, що стали набагато щасливішими, тому що дозволили своєму життю змінитись, коли це необхідно.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Диявол

Кожна людина іноді стикається зі спокусами. Вам може бути важко сказати “ні” або позбутися пороку, який, як ви знаєте, приносить більше шкоди, ніж користі. Може знадобитися час, щоб остаточно звільнитися від звички, що викликає звикання, але з кожним рецидивом або скочуванням до старого способу мислення ви стаєте сильнішими та рішучішими не робити цього знову.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Туз Жезлов

Ви маєте чудове вміння починати справи. Сьогодні ви надихаєте на зміни правильно.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Колесо Фортуни.

До вас приходять хороші речі, і оскільки ви любите допомагати іншим, карма планує відплатити вам за все велике, що ви привнесли в життя інших.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Лицар Жезлов

Ви готові взяти на себе відповідальність за ситуацію, і ваша сміливість надихає тих, хто спостерігає за вашою стійкістю та завзятістю.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: П’ятірка Жезлов

Проблема може змусити вас відчувати, що ви перебуваєте в програшній ситуації, але поворот подій може повернути ситуацію на вашу користь.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Маг

У вас є всі таланти та навички, необхідні для того, щоб у вашому житті сталося те, що здається дивом. Ви вмієте збирати ресурси та правильно їх використовувати.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Король Кубків

Ви знаходитесь в емоційно сильному місці, і закриття і лікування, яких ви потребуєте, приходять до вас в ідеальний час.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!