Гороскоп на 11 травня 2022 року для всіх знаків зодіаку: дізнайтеся, що підготували вам планети в цей день

Що приготували вам планети та астрологія 11 травня 2022 року? Це хоче знати напевно кожна людина. Астрологія вам допоможе, вірити чи ні - вам вирішувати

Овен (21 березня – 19 квітня)

Цього дня вам потрібно прислухатися до себе, свого внутрішнього почуття і тоді ви зрозумієте, як потрібно ставитися до людей. Намагайтеся не ображати навколишніх як фізично, і навіть словом.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Це хороший день, щоб привести свої фінанси в порядок і подивитися, де ви витрачаєте неправильно гроші. Особливу увагу приділіть плануванню витрат.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Приділіть час у цей день другій половинці. Хоч це і не вихідний день, але ввечері або протягом дна потрібно буде вам бути більш прихильними до другої половинки.

Рак (21 червня – 22 липня)

Ви дізнаєтесь, хто ваші друзі, а хто ні. Ретроградний Меркурій привертає увагу до вашого сонячного будинку прихованих ворогів. До вас може прийти слово або якась ясність з приводу проблеми, і ви зрозумієте, що хтось не повинен бути. Отже, ви можете вирішити ненадовго закрити двері для спілкування, але коли ви повернетеся, ви дасте їм знати.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Старий знайомий може повернутись у ваше життя, Лев, оскільки ретроградний Меркурій привертає увагу до вашого сонячного будинку дружби. Це може бути шанс налагодити стосунки або, нарешті, побачити, як потенціал зв’язку стає реальністю.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Відновлення вашої репутації може бути можливим і проблема, яка спливає на поверхню, може виникнути для вас. Ретроградний Меркурій привертає увагу до вашого сонячного будинку кар’єри та соціального статусу. Це час для процвітання та навчання бути тією людиною, якою, як ви знаєте, ви створені бути, вільною від застережень та страху.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Цього тижня ви можете знову вивчити те, що вже знаєте, або придбати нові навички, щоб оновити старий спосіб ведення справ. Ретроградний Меркурій привертає увагу до вашого сонячного будинку освіти. Як кажуть, учитель стає учнем. Отже, не дозволяйте гордині стати на заваді цінному уроку, який ви повинні засвоїти в цей період свого життя.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Деякі речі повинні бути визнані такими, якими вони є, і коли вони стримують вас, вас потрібно трохи підштовхнути, щоб протистояти тому, що вас лякає. Ретроградний Меркурій привертає увагу до вашого сонячного будинку таємниць. І це може означати, що ви знайдете мужність, необхідну для того, щоб перестати тікати від ситуації та натомість бігти до неї.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Кожен дозвіл заслуговує на оновлення, коли він більше не працює. І оскільки ретроградний Меркурій привертає увагу до вашого сонячного будинку зобов’язань, ви можете вирішити, що не зацікавлені у переслідуванні мети та хочете видалити її зі свого життя. Можливо, ви виявите, що насправді вас більше турбує якесь інше починання. І оскільки середина року майже настала, немає часу, як зараз, щоби почати все спочатку.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Вам подобається, як ви робите речі? Потім може бути доцільно трохи змінити їх, особливо якщо ви відчуваєте, що результати не такі, як ви очікували. Ретроградний Меркурій привертає увагу до вашого сонячного будинку щоденного здоров’я. То чому б не спробувати досягти більшого успіху, ніж минулого тижня, і продовжувати прагнути додаткових покращень.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Це чудовий час, щоб подумати про нові проєкти, творчі заняття та ідеї. Ретроградний Меркурій привертає увагу до вашого сонячного будинку творчості. Виділіть трохи часу на тиждень, щоб зайнятися рукоділлям або спробувати нове хобі. Припустимо, ви плануєте виконати кілька літніх проєктів власноруч. У цьому випадку це чудовий час для вас, щоб відвідати магазин товарів для дому, щоб почати вивчати ціни, які відповідають вашому бюджету.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Настав час спланувати наступне возз’єднання сім’ї та почати думати про майбутні літні канікули. Ретроградний Меркурій привертає увагу до вашого сонячного будинку, включаючи вашу родину. Тому, якщо у вас є плани поїздок, зверніться до розкладу і подивіться, що підходить для всіх, навіть якщо ви не забронюєте поїздку відразу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.