Гороскоп на травень 2020 року для кожного знака Зодіака. Перспективи

Ось що космос приготував для вас в цьому місяці, грунтуючись на ваш знак зодіака.

Ось що космос приготував для вас в цьому місяці, грунтуючись на вашому знаку зодіака:

Овен: ти міркуєш і переоцінюєш своє спільне бачення

Настають зміни, і ви можете відчути їх, Овен. Незважаючи на те, що на поверхню спливає безліч відвертих істин, в цьому місяці над вашою зоною комфорту буде перебувати під пильною увагою. Все, від вашого кар’єрного напрямки до вашого почуття приналежності, буде перевірено. Вам буде надана можливість говорити свою правду і мислити нестандартно, не дивлячись на те, наскільки це кидає виклик вашої особистої філософії. Прийшов час почати говорити від душі.

Телець: у вас будуть великі зміни в фінансах

В повітрі стільки можливостей, що ти майже можеш спробувати, Телець. У цьому місяці буде приділятися велика увага вашої професійної орієнтації та почуттю авторитету, але в процесі підготовки до наступного важливого кроку ви можете випробувати потужне прозріння щодо ваших стосунків один на один. Це може бути приватне або ділове партнерство, і ви зможете дізнатися щось нове про свою здатність йти на компроміс. Щось трансформується всередині вас, і це ваша можливість здатися, щоб випробувати досягнення, якого ви жадаєте і заслуговуєте.

Близнюки: ви готові дозволити своїй душі говорити за себе

Що сила значить для тебе, Близнюки? Щось заважало вам увійти в вашу особисту силу? Цей місяць буде не тільки роздумами про ваших матеріальних і духовних інвестиціях, а й можливістю для вас переробити і реструктурувати ваші довгострокові цілі. Все від вашої повсякденної рутини до вашої особистої філософії ось, що випробує свою метаморфозу. Щоб це сталося, вам потрібно протистояти деяким глибоко вкоріненим страхам в цьому процесі.

Рак: ви переживаєте закриття і нові починання

Підтримання здорового балансу має важливе значення для вашого благополуччя, Рак. Це може залежати як від вашої особистої, так і від професійного життя, і протягом цього часу буде висвітлюватися то, як ви показуєтеся людям у своєму житті і тому, як вони з’являються для вас.

Будь то ваші спільні фінанси або близькі стосунки, цей місяць дає вам можливість реструктурувати і переглянути відносини з оточуючими. Кількість енергії, яке ви вкладаєте у ваші відносини і проекти, завжди має бути взаємним, інакше їх варто відпустити. Будьте обережні з собою і не забувайте прощати тих, хто образив вас.

Лев: ти вчишся мудро використовувати свою енергію

Як ти можеш максимально використовувати свій день, Лев? Прийшов час дійсно почати вести цей спосіб життя, хоча в цьому випадку це не має нічого спільного з вашої трудової етикою. Йдеться про роздумах про те, чи виконуєте ви своє повсякденне життя чи ні, і про те, як ви можете більш уважно ставитися до свого часу. Ваше щастя також має бути пріоритетом, і це особливо вірно, коли мова йде про ваших особистих відносинах теж. Що повинно бути скомпрометовано? Що ти хочеш і не хочеш змінити в собі?

Діва: ви піклуєтеся про своє щастя і стежте за своїм серцем

Хоча є ряд речей, над якими ви хотіли б працювати, коли справа доходить до вашої професійної життя, ваше справжнє щастя закладе основу для чогось більшого в цей час, Діва. Як ви останнім часом повідомляєте про свої бажання? Це, безумовно, буде темою для вас в цьому місяці, і ваше почуття авторитету і кар’єри, швидше за все, будуть перевірені. Що ви бачите, коли дивитеся на горизонт? Цей місяць присвячений самооцінці і безстрашному і безпристрасним зверненням за тим, чого ви заслуговуєте. Відносини, які у вас є до ваших авторитетними фігурами, також можуть грати роль у вашому процесі прийняття рішень.

Ваги: ти йдеш всередину і шукаєш душевного спокою

Це буде місяць глибокого саморефлексії, Ваги. Все від вашого емоційного світу до вашого почуття безпеки – особливо в тилу – знаходиться в метаморфозу. І хоча ви над цим давно працювали, у вас є можливість інтегрувати свої основні цінності з вашими цілями і прагненнями. Зрештою, ви не можете побудувати міцне майбутнє без міцної основи. Це може обертатися навколо вашого фізичного життєвого простору або динаміки відносин між вами і членами вашої сім’ї. Основним інгредієнтом тут є ваша особиста притулок, так що не бійтеся в процесі трохи зайнятися самоаналізом.

Скорпіон: ви використовуєте силу свого голосу і розуму

Ти здатний на набагато більшу, ніж ти думаєш, Скорпіон. Так що ж утримує тебе від величі? Теми, що обертаються навколо ваших відносин, можуть здатися дратівливими в цьому місяці, особливо коли ви думаєте про ваших близьких союзах і спільних підприємствах. Можливо, це можливість для вас повернутися до розмов, які ви приховали під килимом, незважаючи на те, як вони вплинули на вашу психіку. Не нехтуйте своїм внутрішнім голосом і не відмовляйте собі в можливості отримати те, що, як ви знаєте, ви заслуговуєте. Будь то важлива розмова або простота визнання, ваш голос має значення і заслуговує на те, щоб його почули.

Стрілець: ви розширюєте свої почуття і спільне бачення

Квіткова мед. Портрет жіночої фотомоделі в неоновому світлі на червоній передумові студії градієнта. Красива африканська жінка з модним макіяжем і доглянутою шкірою. Яскравий стиль, краса, концепція косметики

Якщо ви збираєтеся старанно працювати, ви можете робити це, займаючись улюбленою справою, Стрілець. Якщо ви вирішите використовувати свою енергію з розумом, це може бути дуже продуктивним місяцем для вас. Незважаючи на вашу ненаситну потребу в свободі, вам важливо дізнаватися людей у вашому житті, які знаходяться тут з певної причини.

Крім того, що в цьому місяці ви наблизитися до своїх надіям, бажанням і мріям, ви зможете дізнатися цінність компромісу і прихильності. У що ви вкладали свої гроші і енергію? Використання ваших унікальних талантів і здібностей для заробляння грошей може принести вам безліч можливостей, тому не соромтеся покладатися на своїх колег і партнерів для підтримки.

Козеріг: ви переосмислює себе і свою естетику

Ви досягли вершини гори, але що тепер, Козеріг? Все, від вашої особистої естетики до ваших систем переконань, еволюціонувало, і в цьому місяці з’явиться можливість об’єднати ваші останні мрії та бачення з усім, заради чого ви так старанно працювали. Будь то ваші довгострокові цілі або ваша особиста зовнішність, Травень – ідеальний час для цього. Створення нової рутини у вашому повсякденному житті створить достатньо місця для вас, щоб процвітати і насолоджуватися красою ваших успіхів. Пам’ятайте про обсяг роботи, яку ви виконуєте, і переконайтеся в тому, щоб поважати ваше фізичне і духовне простір.

Водолій: ви насолоджуєтеся самотністю, але відчуваєте натхнення

Немає нічого більш захоплюючого, ніж бродити по бальної зали, Водолій. Ваші відносини з духом розвивалися в останні пару років, але зараз прийшов час створити міцну основу для себе, щоб повністю реалізувати ваші довгострокові цілі і бачення на майбутнє. Однак, щоб просунутися вперед, в цьому місяці у вас з’явиться можливість переглянути минуле щодо вашого серцевого центру. Якщо ваше перше припущення – роман без замкнутості, ви наполовину праві. Любов до себе і повагу до своєї яскравої індивідуальності необхідні для прогресу вашої душі, тому не соромтеся продовжувати випускати те, що більше не служить вам.

Риби: ви відкриваєте своє серце можливостям

Твоя атмосфера є відображенням твого оточення, Риби. За останні пару років ваша мережа розширилась, і ви знаходите свою групу душ повільно, але вірно. У цьому місяці, однак, мова йде про відступ і роздуму про те, виявляє чи ваша «команда» краще для вас. Це може звучати нерозумно, але чому б не подумати про відносини, які ви створили зі своїми близькими? Яке було рости в твоїй скромною обителі? Ці раніше закладені основи впали, тому ви повинні визнати, що ви дізналися від них. Прощення, звільнення і залишення минулого, де воно належить, починається з вас, тому не бійтеся протистояти цим частинам вашої особистості. Відкрийте своє серце чудовим можливостям цєї нової ери – це тільки початок.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.