Гороскоп на 17 вересня для всіх знаків Зодіаку: Всесвіт підготував сюрприз для двох щасливчиків

Всесвіт підготував кілька сюрпризів. Ваше завдання – звертати увагу на знаки долі та чітко формувати свої бажання. Не гнівіть Зірки і день пройде успішно

Овен

У житті існують правила та порядки. Щоб менше відчувати стрес і сум, намагайтеся усвідомити, що деякі обмеження є незаперечними. Хоча для вас не існує непереборних перепон, спробуйте себе приборкати.

Телець

Люди звикли затискати весь світ у рамки – є межа задоволення, щастя, насолоди та багатьох інших речей. Варто перейти задані рамки, вас почнуть вважати егоїстичним. Часом потрібно не зважати на чужу думку.

Близнюки

Кожна людина на цій планеті має свій погляд на різноманітні життєві процеси. Нерозуміння утворюються не від того, що ви різних поглядів, а від того, що в суперечці надто багато зайвих емоцій. Заберіть їх і досягнете ідилії.

Рак

Всесвіт готовий виконати ваше найпотаємніше бажання. Проте, формувати своє “замовлення” потрібно чітко та виразно. Визначтеся з бажаним та озвучте мрію, а все інше за вас зроблять Зірки.

Лев

Вам доведеться захистити дуже близьку людину. Спочатку ви, можливо, були налаштовані стати пасивним слухачем у цій ситуації. Проте варто голосно заявити свою позицію. Близька людина залишиться вам вдячною.

Діва

Рожеві окуляри – приємний та стильний аксесуар, який, проте, боляче розбивається склом всередину. Настав час залишити світ фантазій і мрій – поверніться в реальність, щоб потім не стало гірше.

Терези

Вас можуть зненацька застати думки про те, ким ви є насправді. Можливо, ви загубитеся і вам буде складно постати перед людьми у своєму істинному образі. Не забувайте про своє Я – кричіть про нього голосно.

Скорпіон

Прислухайтеся до себе, своїх почуттів та серця. Ви людина інтуїції, а тому вас ніхто не зможе навчити прислухатися до себе. Не звертайте уваги тих, хто хоче нав’язати вам свою думку.

Стрілець

Зосередьтеся на питанні безпеки. Вам має бути відомо, про які сфери життя попереджають вас Зірки, а тому прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Дбайте про безпеку не тільки банківського рахунку, а й тендітного серця.

Козеріг

Коли ми не можемо змінити обставини, нам підвладно змінювати своє ставлення до них. Ця приказка стара, як світ. Однак зараз вона особливо актуальна для вас. Приборкайте свої емоції і холодним поглядом озирніться довкола.

Водолій

“Я не хочу того, чого в мене немає”, – сказала колись Шинейд О’Коннор і вразила публіку своєю сміливістю. Заявити про те, що ти не бажаєш отримати того, чого в тебе ще нема – це справжній абсурд, чи не так? Якщо ви озирнетеся навколо, зможете усвідомити те саме.

Риби

Ваша сильна сторона – ваша уява. Люди з таким творчим потенціалом здатні змінювати світи, адже тільки ви вмієте думати поза прописаним. Скористайтеся своєю сильною стороною, і Всесвіт покаже вам шлях.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.