Гороскоп на 24 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи розповіли, кому завтра може не пощастити

Щодня чекати везіння - марна витівка. Сьогодні представники кількох знаків Зодіаку можуть зіштовхнутись з неприємностями. Однак астрологи розповіли, що потрібно робити, щоб уникнути біди

Овен

Сьогоднішній день нагадає вам американські гірки. Емоції постійно стрибатимуть з крайності в крайність. Намагайтеся завжди мислити тверезо і не дозволяти себе обдурити.

Телець

Цієї суботи вам варто віддатися своїм серцю та інтуїції. Довіртеся своїм почуттям і подивіться, що всі сфери життя почнуть потроху налагоджуватися.

Близнюки

Вам може завдати неприємностей ваша ж обережність. В ухваленні рішень не дозволяйте маніпулювати собою страху з минулого – з гордо піднятою головою дивіться у майбутнє.

Рак

Астрологи попередили: цієї суботи варто бути особливо обережним у фінансових питаннях. Краще зацикліться на духовному, ніж на матеріальному. Займіться собою та своїми емоціями, а із грошима будьте обережні.

Лев

Якщо на ваших плечах висить тягар відповідальності за особисте чи робоче питання, то 23 вересня ви зможете зробити впевнені кроки у його вирішенні. У вас з’явиться безліч сил і ентузіазму.

Діва

Астрологи рекомендують виділити цей вихідний день для чогось духовного. У другій половині дня вас вразить якась неприємність, але завдяки внутрішній гармонії ви зможете уникнути негативних наслідків.

Терези

Субота приголомшить вас шокуючими відкриттями про близьких друзів та товаришів. Ви багато чого переосмислите та усвідомите, а тому ввечері рекомендуємо відпочити та розслабитися від шквалу нескінченних думок

Скорпіон

Перша половина дня стане для вас успішною у професійному плані. Ви відчуєте заряд енергії та продемонструєте оточуючим внутрішню силу. При цьому ваш авторитет вселить в інших не страх чи огиду, а беззаперечну повагу.

Стрілець

Всесвіт буквально кричить вам: подбайте про себе, знайдіть для цього час. Якщо й далі відтягуватимете момент, який потрібно приділити тільки самому собі, то в майбутньому може статися непоправне.

Козеріг

Цієї суботи ви станете надто суворими по відношенню до себе. Балансуйте між надмірною строгістю та здоровою самодисципліною і день стане продуктивним.

Водолій

Спробуйте насолодитися своїм життям – вам варто трохи розслабитися і дозволити Долі вирішити проблеми, що виникли у вашому житті. Відпочиньте та озирніться навколо!

Риби

Ваш близький друг чи родич забезпечить вам насичений день, повний пригод. Хтось із вашого оточення попросить поради, а тому вам варто зосередитись на допомозі ближньому.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.