Гороскоп на 14 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро

Карти Таро віщують труднощі та певні проблеми, які вдасться подолати, втім для цього потрібно буде прикласти чимало зусиль. У той же час інші знаки Зодіаку зможуть видихнути та відпочити

Овен

“5 кубків”

Карта, яка випала Овнам, попереджає, що представники цього знаку Зодіаку будуть змушені відчути розчарування. Втім, спеціалісти радять відставити негативні емоції на другий план та звернути всю свою увагу на позитив, що присутній у вашому житті.

Телець

“Два жезли”

Для вас відкриється стільки можливостей, що ви імпульсивність та надлишок емоцій можуть завадити вам скористатись ними. Ретельно плануйте свої дії та обов’язково зважуйте всі аспекти в будь-якій сфері життя. Тільки врівноваженість принесе вам успіх.

Близнюки

“Диявол”

Карта із такою гучною назвою попереджає про те, що ви можете випадково (або ж із наміром) перейти тонку грань між задоволенням і особистісною шкодою. Якщо цього дня ви пригадаєте, що в минулому скоїли щось погане, саме час виправити свої дії та те, який вони мали на когось вплив.

Рак

“П’ять пентаклей”

Ця карта відповідає за ваше фінансове становище. Якщо ви мали певні проблеми з грошима, то сьогодні зможете усвідомити, що статок не з’являється сам по собі. Переживаєте важкий момент? Зверніться по допомогу до найближчих.

Лев

“Дев’ять жезлів”

Довгий час ви йшли до своєї цілі. Заради втілення планів у реальність ви приносили в жертву свій час, емоції та сили. Це був дійсно довгий шлях, але розчаровуватись та завершувати його не час. Карти говорять, що ви знаходитесь близько до фіналу, тож відкрийте другий подих та завершіть все, на що витратили так багато зусиль.

Діва

“Шість жезлів”

Карти обіцяють Дівам приємні перемоги, до яких ви прийдете завдяки своїй рішучості. Крім того, магічні сили попереджають вас про ймовірні проблеми зі здоров’ям, тому варто звернути увагу на свій фізичний стан.

Гороскоп за картами Таро на 14 листопада 2022 року
Гороскоп за картами Таро на 14 листопада 2022 року

Терези

“Туз кубків”

Ви – один із найщасливіших знаків цього дня. Карта, що випала вам, символізує велику кількість позитивних емоцій та щастя. Варто направити енергію в корисну сферу – спробуйте зайнятись творчістю та з великою ймовірністю вам вдасться створити щось справді велике.

Скорпіон

“Король мечів”

Якщо останнім часом вас полонило мистецтво та творчість, то зараз варто повернутись до свого аналітичного мислення. Ви можете зіштовхнутись з певними проблемами, вирішити які буде дуже просто, якщо ви використаєте розум та свою залізну логіку.

Стрілець

“Туз жезлів”

Довгий час ви могли сидіти в очікуванні знака від Долі чи Всесвіту. Вітаємо, ви дочекались! Труднощі, з якими ви зіштовхнетесь цього дня, легко вирішаться завдяки сторонній підтримці. Більш того, така життєва задача відкриє для вас нові двері та подарує чимало позитивних емоцій.

Козоріг

“Колесо Фортуни”

Життя – це американські гірки, в яких уміло поєднуються злети і падіння. Карти Таро попереджають, що кожен день може різко змінитись. Якщо останнім часом вам не щастило, то скоро ситуація кардинально зміниться. Втім, очікуйте неприємностей, якщо останні дні видались підозріло ідеальними.

Водолій

“Туз пентаклей”

Відчуйте себе фінансовим гуру. Віднині у вашому житті наступає вдалий момент, аби підвищити свій заробіток. Можливо ви отримаєте підвищення чи знайдете шлях, який дозволить вам стати володарем чималого “скарбу”.

Риби

“Сторінка кубків”

Карти радять вміло поєднувати розум та серце, минуле та теперішнє. Для того, аби захиститись від болю сьогодні, варто повернутись у вчора, коли ви про нього ще не знали. Словом, Таро радять завжди довіряти собі та згадувати минуле, коли ви нічого не боялись.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.