Все, що вам потрібно знати про суперечливий 13 знак зодіаку. Хто ви тепер?

Звіт НАСА, пояснює, що завжди було 13 сузір'я і, можливо, 13 знак зодіаку.

Ще в 2016 році Інтернет швидко запанікував, коли багато сайтів повідомили про звіт НАСА, котрий пояснює, що завжди було 13 сузір’я і, можливо, 13 знак зодіаку. І хоча це було чотири роки тому, ця історія продовжує спливати.

Отже, давайте поговоримо про це

Ця перша частина являє собою беззаперечну астрономію, а не астрологію – сузір’я Змієносця завжди було частиною шляху Сонця в небі (зване екліптикою), але в значній мірі воно було виключено з астрології. Походження зодіаку сходить приблизно до 2500 років, коли вавилоняни розділили небо на 12 різних частин, які збігалися з 12 місяцями в календарі. Вони вивчили очевидний зв’язок між розташуванням сузір’їв на небі і рухом Сонця, і, таким чином, народилися 12 знаків. Вони також бачили сузір’я Змієносця, але, оскільки воно не вкладалося акуратно в один з цих 12 шматочків, вони вирішили залишити його поза зодіаку.

Однак, хитка, що переміщається вісь Землі означає, що жодне з сузір’їв не перебуває у тому ж місці, в якому вони були всі ці роки в минулому. Це, поряд з явним існуванням цього (не) нового сузір’я, означає, що деякі люди вірили, що астрологічні знаки, які ми всі знали, і любов змінилися.

Незважаючи на те, що Змієносець, безсумнівно, є піднаглядним сузір’ям (розташованим на північний захід від центру Чумацького Шляху, якщо вам цікаво), чи може він бути реальним членом зодіаку? Ну, астрономи не коментуватимуть цю частину, вважаючи, що астрологія не наука, і астрологи не визнають, що наші знаки змінилися.

Нижче представлена вся інформація про сузір’ї Змієносця

Це пов’язано з Асклепием, знаменитим цілителем в грецькій міфології.

В якості одного з перших сузір’їв, виявлених Птолемей у другому столітті, Змієносець був названий як суміш двох грецьких слів – змія і постава. Тому не дивно, що особою сузір’я зазвичай є Асклепій, бог медицини в давньогрецькій міфології, який тримає посох з загорнутим навколо нього змієм (який також є відомим символом Всесвітньої організації охорони здоров’я).

Змієносець зображений в точності як те, що ви могли очікувати: великий могутній чоловік, що тримає велику змію: предмет у вигляді Змії, сусіднього сузір’я, яке зазвичай обгорнуте навколо його талії. Через це Ophiuchus іноді також називають Serpentarius.

Основні фігури в астрології не вірять, що OPHIUCHUS нічого не змінить.

«Існує безліч сузір’їв – 88, якщо ви хочете прямо до цього підійти, – тому я не впевнений, чому все заперечують це, – сказала Сьюзан Міллер Elle в 2011 році.« Стародавні люди обговорювали, чи варто включите 13-й знак – вони обговорювали , вони проводили емпіричні дослідження, і, врешті-решт, вони відчували, що це не має значення. Пам’ятайте, вони винайшли астрологію, і ми повинні йти з тим, що вони нам дали ».

AstroTwins вказали на те ж саме, що і НАСА в первісному звіті: астрономія і астрологія – це не одне і те ж. Хоча все можуть погодитися з тим, що сузір’я з плином часу змістилися щодо Землі, знак зодіаку, з яким ви завжди ідентифікували себе, заснований на західній «штучної» системі, тому дати зодіаку не змінюються.

Астролог Рік Левін: «Змієносець не має нічого спільного з астрологією. Це не проблема астрології. Це пов’язано з зірками – це не знак, це сузір’я ».

Кілька астрологів, які визнають східну (або ведичну) астрологію, засновану на сузір’ях, а не на зодіакових знаках (мережа природи) зробили новий календар.

Ці астрологи випустили нові дати, які відповідають всім 13 знакам (згідно Marie Claire UK)

Змієносець триває 18 днів і затиснутий між Скорпіоном і Стрільцем, а дати всіх інших знаків зміщені, щоб супроводжувати його, відповідають:

Козеріг: з 20 січня по 16 лютого

Водолій: з 16 лютого по 11 березня

Риби: з 11 березня по 18 квітня

Овен: з 18 квітня по 13 травня

Телець: з 13 травня по 21 червня

Близнюки: з 21 червня по 20 липня

Рак: з 20 липня по 10 серпня

Лев: з 10 серпня по 16 вересня

Діва: з 16 вересня по 30 жовтня

Ваги: з 30 жовтня по 23 листопада

Скорпіон: з 23 по 29 листопада

Змієносець: з 29 листопада по 17 грудня

Стрілець: з 17 грудня по 20 січня

Однак, самі визнані в світі ведичні астрологи, на включають цього 13 сузір’я.

Як говорить астрологія: «Слід зазначити, що навіть в сидеричних / ведичної астрології Змієносець все ще сприймається зі скептицизмом і може бути виключений з гороскопів і натальних карт».

Але якщо ви дотримуєтеся особливої думки про 13 знаку зодіаку, то дізнайтеся його властивості.

Згідно Книгам Зодіаку, якості Змієносця:

Будинок Змієносця представляв собою єдність. Його люди були енергійними, магнітними, імпульсивними, розумними, яскравими, а іноді і ревнивими, спраглими сили і темпераментними. В глибині душі вони були цілителями, які сподівалися якось позбавити зодіаку від всіх хвороб, насильства і так далі-і зблизити всіх.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.