Як кожен знак Зодіаку справляється зі зрадою

Зрада впливає на нас по-різному і може змінити ваше ставлення до людей і ситуацій в майбутньому.

Їх реакція на зраду може вас здивувати

Коли хтось зрадить вас після того, як ви зробили йому довіру, це одна з найгірших речей, які можуть трапитися з людиною.

Зрада впливає на нас по-різному і може змінити ваше ставлення до людей і ситуацій в майбутньому. Оскільки всі ми по-своєму справляємося з зрадою, не дивно, що астрологія і наші знаки зодіаку мають відмінний спосіб допомогти нам впоратися з ситуацією.

У той час як деякі знаки зодіаку знають, як боротися зі зрадою і сильніше виходити зі свого розбитого серця, інші не можуть його подолати.

Ви можете лікувати і рухатися далі, відчуваючи все, що вам потрібно. Чи не прикидайся, що ти в порядку і що все круто, якщо це не так. Злостись, турбуйся про те і старайся висловити це здоровим способом. Поговоріть з ким-то, кому ви можете довіряти.

Час для поліпшення самопочуття не обмежена, тому не намагайтеся змусити себе перебороти це. Витратьте стільки часу, скільки вам потрібно, і будьте чесні з собою в своїх емоціях.

Найголовніше – не поспішати з рішеннями, які змінюють життя. Звичайно, нова стрижка або кілька днів – це здорово, але не приймайте рішення, яке могло б змінити все, коли ви знаходитесь в такому емоційному стані.

Як ваш знак зодіаку реагує на зраду?

Овен (21 березня – 19 квітня)

Що Овен не робить, коли їх зраджують? Вони не тримають це в собі.

Овен повідомляє всім, коли їх зрадили. Соціальні мережі, можливо, не найкраще місце, щоб ділитися своїми почуттями, але це працює для Овна.

Ці люди хочуть, щоб зрадник відчував не тільки свій гнів, а й гнів своєї спільноти. Вони також зіткнуться з особою, яка зрадила їх, і зажадають знати, чому вони це зробили і що вони збираються зробити, щоб все виправити.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець є протилежністю Овна в своїй реакції на зраду. Вони схильні тримати всі свої почуття при собі.

Вони будуть в жаху від того, що той, кому вони довіряють (а Телець не довіряє легко), обдурив їх. Вони будуть відчувати себе пригніченими сумом, збентеженням, приниженням і розчаруванням.

Якщо вони вирішать відігратися, вони ретельно спланують свою помсту і почекають, поки ніхто не чекатиме, що вони будуть діяти. Коли прийде час і Телець вдарить, це, здавалося б, прийде несподівано.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Коли його зрадять, Близнюки будуть вести себе так, як ніби те, що трапилося не має великого значення. Вони можуть навіть влаштувати вечірку, просто щоб показати всім, як вони пройшли.

Близнюки не хочуть здаватися занадто уразливими, інакше вони можуть знову постраждати. Однак, коли вони одні вночі, їхні почуття спливають на поверхню, і їм буде боляче.

Вони будуть звинувачувати себе за те, що впустили когось, хто в кінцевому підсумку зруйнував їхню довіру. Але на наступний день, повернувшись на роботу, ніхто не дізнається, що Близнюки переживають горе.

Рак (21 червня – 22 липня)

Оскільки Рак дуже емоційний, вони ще сильніше реагують на зраду.

Вони поділяться своїми почуттями майже з усіма, хто піклується про те, щоб вислухати їх, і вони будуть довго триматися за біль. Зрада вплине на все життя Рака і змінить те, як вони формують відносини і кому вони довіряють.

Рак перестане говорити з зрадником, але вони не будуть блокувати їх в соціальних мережах. Якщо вони захочуть перевірити свого зрадника в майбутньому, їм знадобиться доступ.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев сприймає зраду дуже особисто і задасть питання, як хтось може зрадити їх всіх людей. Лев сильний, і гідно прийме зраду, але вони будуть сумувати про відносини, які у них колись були.

Лев постарається якось скористатися ситуацією і змусити зрадника заплатити. Вони захочуть поговорити про це, і якщо іншій людині буде шкода того, що він зробив, Лео звернеться до інших, щоб допомогти їм повернутися до злочинця.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Коли Діва дізнається, що їх зрадили, у них величезна реакція – вони кричать, плачуть, кидають речі і йдуть.

Вони вимагають, щоб зрадник все виправив, і якщо вони відмовляться, Діва почне розробляти план відплати. Якщо Діва хоче розплатитися з тобою, тобі краще поставитися до цього серйозно, тому що вони не зупиняться, поки не отримають її.

Пам’ятайте: Діви мають уявлення про деталі, і вони пам’ятають дрібниці, тому не дивуйтеся, якщо ви продовжуєте стикатися з ними в дивних місцях.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Коли Терези будуть віддані, їм буде боляче, але вони не дозволять цього зупинити їх. Вони спробують подолати це швидко і рухатися далі.

Їм не подобається конфронтація, тому вони просто ніколи більше не будуть говорити про це і виключать цю людину зі свого життя, замість того, щоб довго і затяжний обговорювати.

Ваги щедрі, коли прощають, і є шанс, що вони захочуть спробувати попрацювати з людиною, який заподіює їм біль, щоб відновити свої відносини.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Ти залишишся один, якщо зрадиш Скорпіона. Вони не сприймають зраду і вони чудові в помсти.

Буде потрібно багато часу, щоб змусити їх пробачити когось, хто їх зрадив, але навряд чи вистачить сил придумати відмінний спосіб помститися.

Скорпіони чутливі, і коли вони розбиті горем, це все, що вони можуть зробити, щоб направити ці почуття в акти помсти. Знайте, що як тільки ви зрадите Скорпіона, вам, ймовірно, більше ніколи не буде місця в їхньому житті.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Коли Стрільці будуть віддані, вони будуть в жаху протягом невеликої кількості часу, але потім відмахнуться від цього і зосередяться на чомусь іншому. Кращий спосіб подолати їх зрада – це поміняти місце розташування і перейти в нове місце.

Вони дуже оптимістичні і не схильні вдаватися в подробиці того, як вони постраждали або як вони окупляться. Жити добре дійсно найкраща помста.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Коли Козерога зрадять, вони зроблять все можливе, щоб забути про це. Вони поринуть в свою роботу, займуться новими проектами або напишуть той роман, який вони завжди хотіли написати.

Однак правда в тому, що Козерог заподіює біль, незалежно від того, як вони намагаються це приховати, і що вони дійсно хочуть, так це вибачення.

Якби людина, яка зламала їх довіру, міг просто взяти на себе відповідальність за свої дії і принести вибачення, в світі Козерога все знову знайде сенс. Правда може бути єдиною річчю, яку вони хочуть, але вони рідко отримують це.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Коли Водолія зраджують, вони стають крижаними. У них може бути емоційний відгук, але вони навряд чи поділяться їм з будь-ким, не кажучи вже про людину, який їх зрадив.

Згодом Водолій зможе поглянути на зраду логічно і науково. Водолії часто захоплюються людською поведінкою, особливо коли воно зачіпає їх, тому вони використовують можливість бути об’єктом чийогось зради в якості навчального досвіду.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Коли Риби віддані, вони будуть настільки переповнені емоціями, що на місці розсипаються на частини. Якщо людина, яка зрадила їх, просить вибачення, Риби пробачать його, навіть якщо ця людина не перший раз зламав їхню довіру.

Вони хочуть вірити, що вони пройшли через зраду і можуть дозволити цій людині повернутися в своє життя, але будь-яка зрада насправді для Риб вимагає багато часу, щоб пробачити. Якщо вони артистичні, вони будуть використовувати ці почуття в своєму мистецтві.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.