Протилежні знаки Зодіаку, але привертають один одного як божевільні

Насправді, побачення зі знаком зодіаку, який зовсім інший, може бути кращим варіантом.

Протилежності приваблюють не просто так

Привертають чи протилежності? Я вважаю, що протилежності іноді залучають. Я також вважаю, що перебування з кимось, хто неймовірно схожий на вас, може створити дійсно міцні відносини.

Звичайно, я також знаю, що якби я зустрічався, то це, ймовірно, тривало б не дуже довго.

Згідно астрології, на наші особистості сильно впливають наші знаки зодіаку. Ці вкорінені особистості також грають роль у нашій спільній зодіакальною сумісності і в тому, кого ми знаходимо привабливими, а іноді ця людина – ваша повна протилежність.

Знайомства досить складні, але якщо ви додасте той факт, що ви можете зустрічатися з кимось, абсолютно відмінним від вас, може бути важко зрозуміти, чому це набагато краще, ніж зустрічатися з кимось, хто може бути вашим близнюком.

Або, якщо ви той тип людей, які стикаються з проблемами в ваших стосунках, навіть якщо це означає початок сварки, ви можете задатися питанням, як це могло б працювати з кимось, хто вважає за краще мати справу з цим індивідуально, поки ви не можете говорити про це з вашим партнером пізніше.

Як ви можете сказати, завжди буде щось, що змушує вас турбуватися про те, щоб зустрічатися з кимось, хто є вашою повною протилежністю.

І те ж саме подвоюється, коли ваш знак зодіаку є повною протилежністю людини, з яким ви зустрічаєтеся. Ви коли-небудь думали про це? Не тільки людина, з яким ви зустрічаєтеся, але і його знак зодіаку.

Але перш ніж повністю відмовитися від ідеї датувати знак, який є повною вашої протилежністю, згідно астрології, подумайте про те, як це насправді може бути кращим для ваших відносин.

В житті не часто буває, що хтось залучає тебе як божевільного. Але в астрології, коли ви виявляєте, що хтось, хто робить навіть найгірші недоліки в ваших стосунках, але здається все одно привабливим. Це означає, що у вас відбувається щось особливе.

Насправді, побачення зі знаком зодіаку, який зовсім інший, може бути кращим варіантом.

Звичайно, може здатися, що у вас ніколи не буде нічого спільного, але гра на різниці між собою може насправді зміцнити ваші відносини.

Щоб довести це, ось гороскоп пари знаків зодіаку, які є повними протилежностями, але притягують один одного як божевільні.

Овен + Ваги

Овен і Терези, вам двом може здатися занадто протилежним один одному. Ви обидва проваджені різними речами, щоб вважатися ідеальними парами, і все ж, ви є. Ти. Твої відмінності роблять тебе такою чудовою парою.

Ви обоє можете бути трохи впертими і сперечатися, поки корови не повернуться додому, але ви також майстер заклинателів. Коли ви потрапляєте під чари іншого, будь-якого з вас дуже важко сказати «ні» любові.

Є щось захоплююче в тому, щоб ризикувати і веселитися, і коли ви поєднуєте вогненний знак і повітряний знак разом, ваша енергія підсилює це хвилювання.

Овен, ти можеш навчити Терезів відпускати час від часу, не відчуваючи себе винуватим або виснаженим. Тим часом, Ваги, ви можете навчити Овна чесно боротися і бути більш розумним в своїх очікуваннях в життя.

Телець + Скорпіон

Телець і Скорпіон, ви неймовірно пристрасні і чуттєві люди, які перетворюють ваше партнерство в казку, коли справа доходить до ділових відносин в спальні.

Обидва ваших знака зодіаку дуже успішні, але кожен з вас бажає, щоб ви могли добитися успіху так само легко, як і інші, по-своєму. Телець, ти знаєш, як пережити навіть найскладніші ситуації, не здаючись, а Скорпіон, ти знаєш, що для того, щоб процвітати, потрібно багато умов і рішучості.

Чого не вистачає кожному з вас за якостями, це саме те, що є в іншого знака гороскопу, що робить ваші протилежності настільки цікавими для історії. У кімнаті ви будете найпривабливішою парою. Ваші знаки також відповідають один одному. У спілкуванні, Телець, ви схильні бути більш прямолінійним, ніж Скорпіон, який схильний бути більш інтуїтивним.

Ваші відмінності просто допомагають вам грати один на одного, відрізняючись один від одного. Обидва ваших знака зодіаку супер лояльні і будуть глибоко занурені один в одного на землі.

Близнюки + Стрілець

Близнюки і Стрілець, у вас обох є дві різні особистості, в залежності від вашого настрою, тому, хоча жоден з вас не завжди відчуває одне і те ж в один і той же час, ви розумієте один одного. Потрібен особливий людина, щоб зрозуміти, як це бути товариським і балакучим в одну хвилину, тихим і стриманим в наступну.

Це взаєморозуміння робить ваші відносини сильніше, ніж у більшості, тому що немає ніяких сумнівів в тому, чому хтось із вас діє по-різному, здавалося б, з нізвідки.

Ваші два знака зодіаку компенсують кращу дружбу, що важливо для них, щоб зберегти ваші відносини в цілості й схоронності. Звичайно, Близнюки, ви іноді можете бути хитрим, тоді як Стрілець, ви б вважали за краще сказати, як це.

Там може бути деяке непорозуміння. Але вони заповнюють це, будучи друзями перед коханцями і використовуючи свої загальні інтереси, щоб залишатися поруч.

Рак + Козеріг

Рак і Козеріг дуже приваблюють один одного завдяки загальному положенню. Будучи і дуже успішними, і орієнтованими знаками, і знаками, які бачать в житті зміни розумними і важливими, їм є над чим попрацювати.

Сім’я і любов також важливі для них, і у них, як правило, є схожі ідеї, коли мова йде про побаченнях, секс і шлюб.

Рак, швидше за все, буде екстравертний з більш жвавою громадським життям, в той час як Козеріг має тенденцію бути більш замкнутим і сиднем, але ці протилежності все ще грають важливу роль.

Будуть часи, коли Рак захоче просто залишитися вдома, і коли Козеріг захоче вийти на вечірку, даючи цій парі здорову дозу обох світів.

У той час як у Рака може бути багато різних настроїв в один день, Козеріг більш урівноважений, даючи Раку можливість поговорити, коли він відчуває себе особливо не в дусі.

Лев + Водолій

Лев любить бути відповідальним і командувати кімнатою, а це значить, що для того, щоб вони могли контролювати, також має бути почуття порядку. Для Водолія це повна протилежність.

Немає необхідності контролювати їх, коли вони вірять в божевілля життя. І якщо це іноді не зводить Льва з розуму, то прохолода Водолія спрацює.

Водолій – це не той тип людей, який ділиться любов’ю з ким би то не було, а Лев, як правило, дуже теплий і пристрасний.

Звичайно, в житті Водолія є люди, які бачать набагато більш теплу сторону, але Водолій прагне зарезервувати його для людей, які візьмуть їх такими, якими вони є насправді.

Лев має тенденцію занадто турбуватися про те, що про них думають інші, але з Водолієм навколо, Лео має тенденцію розслаблятися набагато більше. А з Левом Водолій знаходить, що доброта і дружелюбність мають велике значення.

Діва + Риби

Діва може бути занадто замкнутої в життя, в той час як Риби можуть бути скоріше ходячим торнадо, ніж людиною, але в цих відносинах все ж є взаємне чарівність.

У обох можуть бути свої страхи і занепокоєння про різні речі, але що б не переживав один, інший готовий допомогти якомога більше. Завжди буде щось, що один знак не може зрозуміти, що інший може.

Обидва знаки неймовірно безкорисливі і люблять любов, тому ніколи не буває нестачі в близькості між Дівою і Рибами. Риби мають тенденцію йти більше з потоком життя, в той час як Діва намагається залишатися максимально обґрунтованою і вдумливої.

Це може привести до деякої напруженості, але коли один знак бачить кращі риси, які цей образ мислення може привнести в інший, прийняття того, ким вони є, завжди перевершує напругу і роздратування.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.