Що астероїд Веста значить для ваших відносин і особистого життя до серпня 2020 року

Веста є одним з найбільших астероїдів, які ми вивчаємо, і є найяскравішим, що означає, що ми часто, навіть несвідомо, відчуваємо його енергію.

Ми теж заслуговуємо щастя

Тема сім’ї та будинки буде укріплена після того, як астероїд Веста, один з головних астероїдів в астрології, перейде в Рак до 11 серпня.

Веста є одним з найбільших астероїдів, які ми вивчаємо, і є найяскравішим, що означає, що ми часто, навіть несвідомо, відчуваємо його енергію.

 ""

Як тільки це планетарне тіло переходить в різні знаки зодіаку, грунтуючись на своєму транзиті, вона зазвичай проводить тільки кілька місяців в кожному знаку. Тобто, якщо вона не ретроградна, тобто, як і будь-які інші планети, її перебування довше.

Як астероїд Веста відноситься до міфології?

 ""

У всіх планет є міфологія, і Веста нічим не відрізняється. Веста відома як незаймана богиня будинку, захисниця і сестра Зевса і Юпітера.

Ця богиня була настільки приголомшуючою, що і Нептун, і Аполлон хотіли одружитися з нею. Замість цього вона відкинула їх обох і вирішила бути вічно самотньою (і незайманою) на все життя.

Завдяки такому вибору вона стала відомою завдяки тому, що вона допомагає нам робити свій власний вибір в тому, що стосується нашого будинку і сімейного життя, сміливості йти своїм шляхом і захищати себе і тих, кого ми любимо в нашій інтимного життя.

Веста, в залежності від її положення в нашій карті народження і її нинішнього транзиту, може змусити нас щосили намагатися збалансувати самопожертву і егоїзм.

Це тому, що один з головних уроків, які ми повинні засвоїти в цьому житті, полягає в тому, що хоча нормально дбати про найближчих нам людей, ми не можемо жертвувати собою або подорожувати в цьому процесі. У Раку цей урок або тема посилюються, так як це також і сезон Рака, тому ми можемо очікувати, що виникнуть все почуття навколо будинку, сім’ї, інтимного життя і турботи про себе.

Що значить Веста в Раку для наших відносин?

 ""

Оскільки це планетарне тіло, яке впливає на нас у всіх найінтимніших частинах нашого життя, важливо розглядати, як це виглядає. І це залежить від того, чи ми говоримо про чоловіка або партнера, а не про дитину або хворому батьку.

Веста – богиня будинку, але хоча вона найбільш відома тим, що доглядає за своїм будинком, це іноді невірно тлумачиться як її самопожертву, коли, по правді кажучи, вона вибрала певний шлях.

У Вести вистачило сміливості вибрати жодного з чоловіків, які хотіли з нею одружитися, і замість цього вона довго і щасливо жила сама. Але для більшості з нас ми насправді не хочемо жити самі по собі або бути самими собою до кінця свого життя, навіть якщо ми навчилися любити себе і насолоджуватися власною компанією. Це також частина людського досвіду – ділитися цим з іншими.

Багато в чому Веста вибрала легкий шлях: замість того, щоб вибирати між двома богами, вона просто вирішила повністю уникнути ситуації.

Чи хочемо ми завжди це бачити чи ні, ми іноді робимо це теж. Замість того, щоб зробити вибір, ми просто вибираємо не робити цього, і, може бути, Веста знайшла вічний спокій, але, може бути, їй завжди було цікаво, а що, якщо? також.

З цим транзитом ми повинні бути в свідомості, щоб не уникати ситуацій в наших романтичних стосунках, які вимагають нашої уваги.

Це означає, що якщо ми відчуваємо зрушення в наших почуттях, боремося з відчуттям побаченого чи почутого або навіть якщо ми змирилися з тим фактом, що ці відносини закінчилися, нам все одно доведеться взяти участь в пошуку того, як цей процес виглядає як зараз.

У міру того, як ми просуваємося в цьому шляху, ми повинні усвідомлювати тенденцію уникати або надмірно компенсувати, намагаючись зробити нашого партнера щасливим, жертвуючи нашими власними потребами. Це може проявитися в тому, що ми приховуємо свою правду, заковтуємо свої справжні почуття або навіть намагаємося приховати свої власні мрії і бажання під килимом.

Ми повинні усвідомити, що, хоча іноді це здається логічним підходом до підтримки миру, воно також погано закінчується. Коли ми придушуємо що-небудь, це проявляється в нашому фізичному тілі; це проявляється в тому, що ми придушуємо в нашому повсякденному житті, і в звуженні, яке ми відчуваємо, думаючи про щось новому або ризикуючи.

Щоб максимально використовувати цей транзит для ваших відносин, важливо підходити до того, що підходить з найбільшою чесністю і достовірністю. Постарайтеся не загрузнути в тому, що може бути або як відреагує інший; замість цього, вірте, що все це відбувається для більшої мети, а це значить, що з цим потрібно мати справу, а не уникати.

Який вплив Веста надає на наш будинок і сімейне життя?

 ""

Тепер не всі з нас живуть з романтичними партнерами, і не всі ми закохані в тих, хто це робить, тому важливо розрізняти ці два типи відносин і те, як Веста вплине на кожного з них.

Цей тип відносин включає дітей, партнерів, які перейшли в більш дружні і / або спільні ситуації, братів і сестер і будь-яких інших близьких контактів, з якими ви відчуваєте глибоку зв’язок.

У цих відносинах замість того, щоб уникати, ми ризикуємо бути занадто залученими, спираючись на них і їх потреби, щоб нам не доводилося мати справу з самими собою. Приємно мати можливість піклуватися про інших і допомагати тим, хто хворий або переживає важкі часи, але зосередження уваги на когось ніколи не забирає реальної роботи, пов’язаної з самим собою.

Це наш власний вибір і одкровення, які в кінцевому підсумку вплинуть на наше життя.

Якщо ми вирішимо зосередитися на вихованні дітей, а не на власне щастя, якщо ми вирішимо турбуватися про нашу сестрі або братові, а не будувати своє власне життя, в кінцевому підсумку побудований нами фасад впаде.

Це частина енергії цього часу, коли Юпітер, Венера і Сатурн ретроградні. Якби ми зробили цей вибір, щоб зосередитися на інших, поставити себе на перше місце або зробити наше життя тільки заради наших сімей і дітей, ми могли б також прокинутися до деяких досить великим істинам в цей час.

У той час як у кожного транзиту є свій урок і тема, тому що велика частина сучасної астрології накладається один на одного, головна з них полягає в тому, що ми не можемо зробити всіх інших щасливими, якщо не вирішили, що це означає для нас. Тому що ми можемо витратити наші життя, намагаючись досягти цього, тільки зрозуміти, що занадто пізно, неможливо.

Ми завжди повинні починати з себе, вважаючи, що якщо ми вірні нам, це все, що нам потрібно, щоб допомогти іншим зробити те ж саме.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.