Що потрібно робити кожному знаку Зодіаку, щоб вас любили і поважали

Як може допомогти астрологія, коли ви відчуваєте, що ваші відносини можуть руйнуватися?

Зроби це для себе і тих, кого любиш

Я тільки що отримав листа від знайомої, яка сказала мені, що її чоловік щойно зізнався в тому, що зраджував їй з початку пандемії. І тепер він хоче розлучення.

Карантин, будь він проклятий, чоловік хоче піти, і кинути жінку, на якій він одружений вже 20 років. Немає місця для спроб, немає паузи, щоб розглянути її ситуацію, і немає бажання залишатися під замком з жінкою, яку він тепер вважає старими новинами. Він поступився вимогам свого тіла, і ніщо інше не має значення.

 ""

Хоча правда те, що примус проводити занадто багато часу з партнером може настільки розхитати наші нерви, що ми думаємо про те, щоб втекти, але ідея кидати людей без турботи безсердечно і жорстоко. Ми не добре сприймає романтичну жорстокість – ми ламали, і наші серця недостатньо сильні, щоб витримати будь-яку втрату любові.

Як можна підтримувати здоровий спосіб життя в любові і в житті? Чи потрібна це надлюдська сила, або це просто про те, щоб ставити правильні питання, відкривати правильні двері або довіряти всесвіту?

Що може зробити ваш знак зодіаку, щоб залишатися щасливим і навчитися бути позитивним в життя і любові? Як може допомогти астрологія, коли ви відчуваєте, що ваші відносини можуть руйнуватися?

Овен (21 березня – 19 квітня)

Тобі дуже важко залишатися спокійним, особливо коли ти під примусом, Овен.

Твоєму партнерові не потрібні ті додаткові образи, які ти завдавав їм, коли бився. Вам важливо зрозуміти, що ви не єдиний у цій «грі життя».

Якщо можливо, спробуйте зрозуміти, що кохана людина, з яким ви боретеся, – це людина, яку ви колись любили і поважали. Заради того, що у тебе колись було, постарайся хоча б залишатися шанобливим. Обстановка взаємної поваги допоможе вам знайти перспективу і з часом розібратися. Не викидайте все це через імпульсивної поведінки.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Ви – софтіна, це правда, але ви також сильний гравець, і ви схильні діяти імпульсивно, Телець.

Це те, над чим вам потрібно працювати: ваша імпульсивність. Витратьте час, щоб подумати, перш ніж робити які-небудь дії, і зробіть те ж саме для того, що ви говорите.

Ваші слова сильні, і кожен, хто любить вас, любить вас глибоко, тому постарайтеся відступити від суворих уроків реальності, які ви любите давати. Так, ви дуже розумні, але врахуйте, що інші такі ж розумні, і намагайтеся працювати з рівного ігрового поля. Якщо у вас є почуття, у них теж.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки, ви, як правило, дуже боїтеся відпустити свої емоції, і ваше недовіру дійсно може зруйнувати відносини. Якщо ви дійсно хочете, щоб все тривало, вам доведеться докласти зусилля.

Ви дозволяєте речей йти занадто легко, і ви йдете, залишаючи неймовірно шкідливі наслідки. Ви повинні почати розуміти, що ви несете відповідальність за свої дії і що ваші дії дійсно мають наслідки.

Якщо вам пощастило бути коханим, то поважайте цю любов у відповідь демонстрацією прихильності. Іноді доводиться йти на компроміс, Близнюки. Якщо ви це зробите, ви можете в кінцевому підсумку врятувати пару сердець від розриву – ваше одне з них.

 ""

Рак (21 червня – 22 липня)

Ти дуже любить і дає людина за своєю природою, Рак. Ви теж дуже скептично налаштована людина, яка не вірить у другий шанс.

Ось де ти помиляєшся. У вас немає терпіння, і ви не вірите, що все може бути виправлено або виправлено. Ви були спалені в минулому, і ви дозволили цьому стати вашим барометром для всього, що ви робите в сьогоденні.

Що ви могли б зробити, щоб поліпшити свою любовну життя, так це дати трохи. Чи не засуджуйте всіх до смерті тільки тому, що вони зробили помилку. Розкрій своє серце, Рак, і дозволь любові робити свою справу.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Ви людина, яка дійсно хоче спробувати. Тобі не подобається ідея працювати в стосунках, Лев, але тобі подобається ідея розпаду.

Якщо ви і ваш партнер відчуваєте зіткнення, знайдіть в собі можливість відступити назад і дозволити їм бути в центрі уваги для змін. Ви схильні брати на себе ситуацію, це завжди все про вас.

Наступного разу, коли ви зіткнетеся з труднощами, зробіть глибокий вдих і дайте собі уявлення про те, що, на вашу думку, переживає інша людина. Стояти на чиємусь місці – це дійсно відмінний спосіб зберегти партнерство і дійти згоди зі справжньою любов’ю і співчуттям.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Тобі було б краще, якби ти заперечував проти своїх слів, Діва. Ви народилися з почуттям, що маєте право на те, щоб йти своїм шляхом, говорити те, що у вас на думці.

Ви рідко враховуєте біль, яку ви наносите, коли сваритеся з коханою людиною. Якщо ви хочете, щоб ця любов тривала вічно, прийміть це і ставитеся до своєї людини з повагою, якого вони заслуговують.

Там немає місця для жорстоких розкопок або безповоротних образ; ніхто не вчиться і не росте, коли ви висловлюєте своє погане ставлення до партнера. Практикуйте терпіння і люблячу доброту для перемоги.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Як і Близнюки, вам доведеться робити вибір, коли ви знаходитесь в любовному романі, Ваги, особливо в тому, що може чіплятися за свою останню лінію життя.

Якщо ви людина любові – і ви, Ваги, – тоді засукаєте рукава і зробіть брудну роботу. Це означає, що ви повинні приєднатися до бесіди, докласти зусиль і залишатися відкритими для чесного спілкування.

Ви схильні мовчати, прекрасно знаючи, що це зводить вашого партнера з розуму. Не роби цього; замість цього говорите, говорите і гуляйте. Поважайте свого партнера настільки, щоб брати участь в порятунку вашого корабля.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Ви схильні надто покладатися на інтим для задоволення, коли в ваших стосунках так багато інших відділів. Ти вирішуєш проблеми з взаємними відносинами, Скорпіон, і у тебе теж проблеми з інтимом.

Почніть бачити свого партнера як особистість, а не просто як об’єкт для вашої тілесної. Спробуйте мислити нестандартно. Сконцентруйтеся на тому, що ваш партнер може хотіти (не в ліжку!) І як ви могли б принести їм задоволення (не в ліжку!).

Ви пропускаєте ціле життя, так що подивіться за спальню і побачите людину, яка любить вас, варто там, повністю одягнений, чекаючи, що ви просто полюбите їх.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Одна з ваших найбільших проблем полягає в тому, що у вас немає бачення майбутнього, коли мова йде про партнерство. Ви берете на себе величезний ризик і часто програєте, стверджуючи, що не очікували цього.

Стрілець, тобі потрібно відкрити очі на любов, яка у тебе є зараз, і не думай, що якщо ти нічого не зробиш, щоб ця любов росла, вона буде рости. Не буде

Почитай свою подругу, перестань приймати їх як належне. Діліться з ними своїм часом, своєю їжею, своїми грошима, своєю любов’ю – все, що у вас є, не ваше. Будьте щедрими і дозвольте людині, яка любить вас, відчувати себе в безпеці, а не просто як частину свого пейзажу.

 ""

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Якщо ви хочете зберегти в любові здоровий спосіб життя, то перестаньте брехати своєму партнеру, Козерогу! Будь відкритим і чесним.

Так, ви фліртуєте, і це може іноді ставити під загрозу партнерство, над яким ви так старанно працювали, щоб не відставати. Чи не підірвати все це, будучи імпульсивним і бездумним.

Якщо ви маєте на увазі щось, що може засмутити вашого партнера, то спочатку обговоріть це, перш ніж діяти над цим і руйнувати все своє життя і їхнє життя. Розмова – це ключ, і, хоча вам може не сподобатися протистояння, це набагато краще, ніж ненавидіти себе за те, що ви прийняли дурне рішення, яке буде тривати все життя.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Ви вижив, але ви також боєць, який іноді може бути досить складним, особливо коли ви вибираєте бій зі своїм партнером.

Стає очевидним, що ви незадоволені чимось у своєму житті, і замість того, щоб протистояти реальній проблемі, ви створюєте драму зі своїм супутником життя, викликаючи, таким чином, великі, більш маніакальні проблеми в домашньому господарстві.

Водолій, ваш партнер хоче допомогти вам, але вони не хочуть бути вашої боксерською грушею. Постарайтеся пояснити їм, що відбувається у вас в голові, а не призначати їх килимком, за яким ви йдете, щоб зняти напругу.

 ""

Риби (19 лютого – 10 березня)

Проблема з вами, Риби, в тому, що це дійсно все про вас, і це означає, що ви все це приймаєте. Якщо щось не так у ваших стосунках, це через вас. Якщо щось йде добре, це через вас. Якщо світ вибухає, це твоя вина.

Хоча ви думаєте, що це щедро з вашого боку, насправді відбувається те, що ви принижуєте цінність свого партнера. Ви змушуєте їх відчувати, що вони не можуть взяти на себе відповідальність.

Розділіть тягар болю і задоволення з вашим партнером. Вони з вами, щоб поділитися, а не бути другорядним по відношенню до невпинної драмі, яку ви наполягаєте в своєму повсякденному житті.

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.