5 знаків зодіаку, які ненавидять грати в ігри розуму

Є багато людей, які люблять грати в інтелектуальні ігри, і стільки ж, хто цього не робить.

Вони б воліли бути чесними.

Це не може бути популярним думкою, але якщо вам потрібно грати в інтелектуальні ігри, щоб залучити кого-то або зберегти ваші відносини свіжими, то ці відносини, ймовірно, не будуть тривати довго.

Грати в інтелектуальні ігри здається нечесним. Якщо вам доводиться багато працювати, намагаючись зловити когось, хіба це не позбавляє вас задоволення, нарешті, залучаючи цієї людини? Гра за своєю природою дитяча. Навмисно стає все важче розважити себе або перевірити іншу людину.

Зрештою, це просто схоже на втрату потужності мозку. Це точне мислення зодіакальних знаків, які ненавидять грати в інтелектуальні ігри.

Є багато людей, які люблять грати в інтелектуальні ігри, і стільки ж, хто цього не робить. Люди, які не дбають про це, дійсно ненавидять це.

Коли ви возитеся з чиєїсь головою або серцем, щоб отримати свої удари, ви не будете чесні, добрі чи правдиві.

 ""

Чесність щодо своїх почуттів часто дає набагато кращі результати, ніж маніпулювання або маневрування, щоб утримати іншу людину в рівновазі.

1. Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець вірний і приземлено. Вони можуть бути надзвичайно терплячими, але не коли справа доходить до ігор.

У кого є енергія для цього? Знайти людину, якій можна довіритися і поділитися своїм серцем, – досить складний процес без додавання цього.

Тельці люблять людей бути прямими, вдумливими і чесними. Вони не цінують когось, свідомо грає зі своїми емоціями або грає з головою.

Результати спроб грати в інтелектуальні ігри з Тельцем зазвичай закінчуються роблячи їх ревнивими і повними обурення.

2. Рак (21 червня – 22 липня)

Що ми знаємо про людей, народжених під знаком Рака? Ми знаємо, що вони емоційні, люблять і захисні. Так що, звичайно, вони ненавидять гру!

Намагатися перехитрити когось або маніпулювати ним – це не справа Рака. Всі інтелектуальні ігри, які роблять з раками, роблять їх підозрілими, і це не дуже хороший спосіб почати відносини.

Рак добре реагує на симпатію, турботу і співчуття, які зазвичай не є частиною будь-якої гри розуму.

3. Риби (19 лютого – 20 березня)

Як і Рак, Риби дуже чутливі, співчутливі і добрі. Гра в інтелектуальні ігри може мати неприємні наслідки і в кінцевому підсумку завдати шкоди не тільки тому, з ким ви граєте в ігри, але і тому, хто їх організовує.

Якщо хтось грає в ігри з Рибами, це може змусити його відчувати себе пригніченим і піти в свій власний світ фантазій.

Суть в тому, що Риби не розуміють, чому хтось вирішив спробувати маніпулювати ними або грати в ігри з ними, коли це недобре.

 ""

4. Лев (23 липня – 22 серпня)

Ось в чому справа: якби Лев хотів грати в ігри, вони були б чудові в цьому, тому що вони вміли мислити нестандартно і змушувати людей діяти певним чином.

Це тому, що Лев – природні лідери, і люди дивляться на них. Лев добрий, чуйний і вірний. Вони також дуже прямолінійні і намагаються бути максимально чесними.

Гра в ігри просто витрачає час і бентежить їх.

5. Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги ненавидять грати в інтелектуальні ігри – це так безглуздо. Це не змушує їх відчувати себе сильнішим чи розумнішими, ніж будь-хто; це змушує їх відчувати себе маніпулюють.

Ваги кокетливі, але це все, що стосується гри. Вони цінують справедливість, і немає нічого справедливого в спробах контролювати дії і емоції когось іншого.

Це не просто нечесно, це неправильно на багатьох рівнях і не потрібно. Гра Ваги вимагає занадто багато енергії для дуже невеликого виграшу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.