(Відео) Скільки років живуть люди народжені під різними знаками Зодіаку згідно астрології

Висновок астрологів таке, що кількість років відпущених людині в основному залежить від астрології.

Астрологи констатують, що тривалість життя людини залежить від того під яким знаком зодіаку він народився. Залежно від того, як були розташовані зірки при народженні людини, буде визначено час тривалості індивідуума.

 ""

Однак вони ж підтверджують індивідуальність кожної людини. Впливає на тривалість життя гени від попередніх поколінь і вносить своє коригування психічна атмосфера, а також спадкові хвороби і район проживання людини. Проте висновок астрологів такий, що кількість років відпущених людині в основному залежить від астрології. Тобто під яким знаком зодіаку ви народилися. А потім потрібно робити поправку на спадковість, гени і хвороби. Були проведені дослідження і вчені зафіксували програму тривалості життя, закладену в людині в залежності від того під яким знаком зодіаку він народився.

Це буде приблизно, але більш-менш правильно. Хочете дізнатися про тривалість свого життя? Тоді подивіться це відео – вам буде цікаво. Однак не сприймайте цей гороскоп тривалості життя буквально. Ми повторимо – це основа, а далі потрібна поправка на генетику, спадковість, хвороби і місце проживання, а також соціальне середовище спілкування.

Відео: як народження по знаком зодіаку впливає на тривалість життя людини

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!