Гороскоп на 18 серпня 2020 року для всіх знаків зодіаку

Ось що все знаки зодіаку можуть очікувати від астрології і гороскопів 18 серпня 2020 року.

Ваш гороскоп на сьогодні спонукає вас і всіх знаків зодіаку звільнити місце для нового.

Сонце знаходиться в знаку зодіаку Лев, і тепер в п’ятому сонячному будинку є три планети: Сонце, Місяць і Меркурій.

Сонце у Леві змушує ваше его виконувати роботу, яка вимагає визнання. Всім знакам зодіаку буде потрібна якась похвала за те, що вони вносять будинки, в особистому житті або на роботі.

Місяць у Леві натискає кнопку скидання для нової місячної фази у вівторок. Місяць у Леві будує плани на якесь керівництво.

Меркурій у Леві – це сміливі, авторитетні розмови. Якщо вам є що сказати, робіть це без страху.

Потім в Козерозі є три зовнішні планети: Сатурн, Плутон і Юпітер. Це вносить інтенсивність в роботу, наших глобальних лідерів і вносить зміни, які необхідно зробити заради всіх.

Ось що все знаки зодіаку можуть очікувати від астрології і гороскопів 18 серпня 2020 року.

Овен

Гороскоп на сьогодні для Овна (21 березня – 19 квітня)

Овен, Місяць насамперед з ранку входить в знак зодіаку Лев, а завтра Молодик. Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення пристрасного проекту.

 

Сьогодні Місяць буде знаходитися в квадраті з Ураном в Тельці, що потенційно може викликати раптову обізнаність про гроші або вашої особистої власності. Ви можете знайти втрачений предмет або дізнатися, як використовувати те, що раніше недооцінювали.

Гороскоп на сьогодні для Тельця (20 квітня – 20 травня)

Телець, Місяць насамперед з ранку входить в знак зодіаку Лев, а завтра – Молодик.

Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення того, чому вам потрібно навчитися у лідерів в своєму житті.

Насправді ви можете отримати користь від одного або наставника, у якого є певний досвід в цікавій для вас області роботи, і ви заощадите так багато часу, якщо ви будете мати його розум для вибору, коли ви не впевнені, що робити.

Сьогодні Місяць буде знаходитися в квадраті з Ураном в Тельці, що потенційно може викликати раптове усвідомлення вашої кар’єри і того, як все взаємопов’язане.

Це ідеальний день для відправки запиту на наставництво, пошуку можливостей, вивчення ваших варіантів і запиту рекомендацій.

Близнюки

Гороскоп на сьогодні для Близнюків (21 травня – 20 червня)

Близнюки, Місяць насамперед з ранку входить в знак зодіаку Льва, а завтра – Молодик.

Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення того, як ефективно спілкуватися і доносити свої ідеї і думки.

Можливо, ви навіть думаєте про те, щоб заговорити на новому мовою, це може бути час, коли занурення в мову і культуру країни, яка вас зацікавила, може принести вам користь.

Можливо, ви плануєте вирушити за кордон або переїхати в нове місце, коли пандемія закінчиться.

Сьогодні Місяць буде знаходитися в квадраті з Ураном в Тельці, потенційно створюючи раптове усвідомлення людей, які тримають вас в минулому і не звільняють від нього.

Можливо, ви, нарешті, зможете звільнитися від тягаря чужої думки або дізнатися, хто саме вдарив вас ножем в спину.

Гороскоп на сьогодні для Рака (21 червня – 22 липня)

Рак, Місяць насамперед з ранку входить в знак зодіаку Лев, а завтра Молодик.

Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення грошей і того, що вам дійсно потрібно або чого ви хочете в своєму житті.

Можливо, ви готові почати інвестувати в речі, якими володієте, а потім можете перепродувати, наприклад, предмети для хобі або предмети колекціонування. Це гарний час, щоб подумати про те, як використовувати те, що є у вашому житті, і як можна заробляти гроші.

Сьогодні Місяць буде знаходитися в квадраті з Ураном в Тельці, що потенційно може викликати раптове усвідомлення того, як дружба може зашкодити вашому зростанню. Ви можете мати уявлення про те, що в вашому колі друзів впливає на вас, і як воно впливає на вас.

Можливо, всередині вас є щось, що, нарешті, допоможе вам позбутися від драми, пліток або участі в тому, що заважає вашому зростанню або негативно впливає на ваше мислення.

Лев

Гороскоп на сьогодні для Льва (23 липня – 22 серпня)

Лев, Місяць входить в знак зодіаку Лев насамперед з ранку, а завтра – Молодик.

Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення особистого зростання і розвитку. Тепер, коли рік вашого сонячного народження наближається до кінця, у вас є один повний рік, щоб сильно змінити життєві уроки, які ви засвоїли цього літа.

Сьогодні Місяць буде знаходитися в квадраті з Ураном в Тельці, що потенційно може викликати раптове усвідомлення того, що вам потрібно зробити над собою. Можливо, ви готові взяти на себе особисту відповідальність за сліпу пляму в вашому персонажі.

Це гарний час, щоб почати звертати увагу на те, які теми повторюються у вашому житті і що, на вашу думку, ви більше не можете терпіти, щоб ви могли почати працювати над змінами.

Діва

Гороскоп на сьогодні для Діви (23 серпня – 22 вересня)

Діва, Місяць насамперед з ранку входить в знак зодіаку Лев, а завтра Молодик.

Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення історії вашого життя. У вас є важливе минуле, і ви можете використовувати його на благо, якщо скористаєтеся ним правильно.

Ви любите допомагати людям, а іноді сказати це вголос не виходить. Можливо, розповсюдьте свій вплив на світ, який його потребує, за допомогою блогів або подкастингу.

Сьогодні Місяць буде знаходитися в квадраті з Ураном в Тельці, потенційно створюючи раптове усвідомлення того, що ви можете навчитися використовувати інструменти, необхідні для передачі свого послання світу. Це гарний час, щоб зануритися в воду і почати з малого і подивитися, до чого призведе подорож.

Ваги

 ""

Гороскоп на сьогодні для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги, Місяць насамперед з ранку входить в знак зодіаку Лев, а завтра Молодик.

Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення дружби і людей, з якими ви хочете спілкуватися.

Ви можете побачити, що деякі друзі краще підходять для знайомства, і вам краще почати розширювати свою мережу, щоб поліпшити свій власний капітал.

Сьогодні Місяць буде знаходитися в квадраті з Ураном в Тельці, потенційно створюючи раптове усвідомлення того, як речі розплачуються вперед і яке справжнє значення карми.

Це прекрасний час для того, щоб контролювати потік своєї енергії і почати більш рішуче керувати своїм вибором.

Скорпіон

Гороскоп на сьогодні для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон, Місяць насамперед з ранку входить в знак зодіаку Лев, а завтра – Молодик.

Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення роботи і кар’єри. Можливо, ви думаєте про зміну роботи або бачите, що те, що ви зараз робите, не забезпечить вам бажаного росту.

Сьогодні Місяць опиниться в квадраті з Ураном в Тельці, що потенційно може викликати раптове усвідомлення ваших професійних відносин і їх ділового потенціалу.

Якщо ви збиралися подавати заявки на бізнес-можливості або у вас є друг, якому потрібна допомога в компанії, яку вони відкривають, запропонуйте свою моральну підтримку відчутно.

Стрілець

 ""

Гороскоп на сьогодні для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець, Місяць насамперед з ранку входить в знак зодіаку Лев, а завтра Молодик.

Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення для вашого розуміння світу. Можливо, у вас був тривожний дзвінок, і ви не хочете ігнорувати його. Коли прийде час почати все спочатку, зверніть увагу.

Сьогодні Місяць буде знаходитися в квадраті з Ураном в Тельці, потенційно створюючи раптове усвідомлення того, як щоденні вибори підтверджують і зміцнюють ваше мислення.

Іноді вам може бути важко внести важливі зміни, тому подивіться на свої повсякденні звички, щоб зрозуміти, чому. Прочитайте Мела Роббінса і інших ідейних лідерів, які обговорюють, як розум може вас стримувати, і навчитеся розпізнавати, коли ваш розум робить те ж саме з вами.

Козеріг

Гороскоп на сьогодні для Козерога (22 грудня – 19 січня)

Козеріг, Місяць насамперед з ранку входить в знак зодіаку Лев, а завтра – Молодик. Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення спільної власності, досвіду і цінності, яку люди привносять у ваше життя.

Ви можете познайомитися з кимось новим або вирішити виявитися в ситуаціях і сценаріях, які відкривають двері для знайомства.

Сьогодні Місяць буде знаходитися в квадраті з Ураном в Тельці, що потенційно може викликати раптове усвідомлення радості, яку приносить смерть і життєвий цикл, який ми всі переживаємо.

Ви можете зрозуміти, що відпускання речей може бути як сумним, так і цілющим. Ухвалення чуда кожної подорожі і того, як воно відроджує вас, які все ще залишаються такими ж, може бути прекрасним випробуванням для вас, починаючи з цього моменту.

Водолій

 ""

Гороскоп на сьогодні для Водолія (20 січня – 18 лютого)

Водолій, Місяць насамперед з ранку входить в знак зодіаку Льва, а завтра – Молодик.

Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення любові і зобов’язань. Можливо, ви зараз відчуваєте деяку плутанину, але з часом все може почати змінюватися і поліпшуватися.

Сьогодні Місяць буде знаходитися в квадраті з Ураном в Тельці, що потенційно може викликати раптове усвідомлення лідерства та їх ролі у вашому житті. Можливо, ви чините опір підштовхування когось, тому що відчуваєте, що його рада має влади або виходить за рамки.

Але бути відкритим для чийогось думки не означає, що ви відмовляєтеся від власної автономії або незалежності. Ви можете знайти спосіб знайти компроміс між тим, що, на вашу думку, підходить вам, і тим, як, на думку інших, повинна виглядати ваша життя.

Гороскоп на сьогодні для Риб (19 лютого – 20 березня)

Риби, Місяць насамперед з ранку входить в знак зодіаку Лев, а завтра – Молодик. Місяць у Леві може допомогти вам прояснити ваше бачення повсякденному житті. Можливо, ви не знаєте, в чому полягає мета вашого життя, або, можливо, знаєте, і ви не хочете її приймати.

Сьогодні Місяць буде знаходитися в квадраті з Ураном в Тельці, що потенційно може викликати раптове усвідомлення того, що розмови про те, де ви застрягли, можуть бути корисні для вашого здоров’я.

Ви можете повторювати одні й ті ж речі знову і знову, розмовляючи про зроблене вами виборі.

Або, може бути, ви боретеся з тим фактом, що ваші зміни можуть коштувати вам дружби або близьких, або з тим, що ваші цілі здаються вам неможливими.

Це прекрасний час, щоб відправитися в довгу поїздку з одним і просто поділитися своїм серцем, поки ви не дійдете до того місця, де вам комфортно з вашими варіантами, і ви зможете зробити сильний вибір, щоб його дотримуватися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.