Цей знак Зодіаку сьогодні зустріне людину з минулого

Енергія сьогодні висока і вам може здатися, що вона занадто велика, коли Місяць проходить через ваш 12-й Будинок Самотності.

Енергія сьогодні висока і вам може здатися, що вона занадто велика, коли Місяць проходить через ваш 12 ї Будинок Самотності.

Замість того, щоб застосувати зазначену енергію, ви віддаєте перевагу нічого не робити. Але якщо ви повинні бути поза домом, ви все одно можете зберігати тихе простір для себе, переміщаючись протягом дня так, щоб вас ніхто не бачив.

Прийде час, коли ви будете готові до спілкування, але зараз вашому духу потрібен відпочинок.

Діва – 10.03.2020 р

Існує велика ймовірність, що ви зустрінете кого то зі свого минулого сьогодні, і ця людина, ймовірно, зіграє важливу роль у вашому майбутньому. Будьте готові запропонувати і прийняти допомогу без застережень, оскільки це може відкрити для вас абсолютно новий і захоплюючий шлях. Зміни в вашому випадку можуть бути тільки корисними.

Діва – Здоров’я

Настав час задіяти силу вашого розуму, щоб піднятися над фізичними недугами. Ви повинні розуміти, що психічне здоров’я має глибокий вплив на ваше фізичне здоров’я і у вас є ця розумова сила, щоб подолати будь-яка фізична перешкода. Довіртеся силі свого розуму і ви можете бути приємно здивовані результатами.

Діва – Любов та Відносини

Зміни, революція і пристрасть позначені для вас сьогодні.

Ви відмовляєтеся більше сидіти на паркані і не дозволяєте долі йти своєю чергою, не намагаючись направити її до того, чого ви хочете.

Ваша інтенсивність почуттів може навіть залишити вашого партнера кілька засліпленим.

Нехай ваші інстинкти допоможуть вам у прийнятті романтичних рішень і вони поведуть ваше життя в новому напрямку.

Діва – Кар’єра та Гроші

Ви, здається, зайняті своєю особистою працею і тимчасово призупинили професійну роботу. Але люди дуже потребують тобі на роботі.

Це нормально, якщо ви не відповідаєте по телефону або не можете відповісти по електронній пошті.

Здається, витрати зростають, але ви зможете надолужити упущені гроші, так як дуже скоро отримаєте несподіване багатство.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Ці молитви допоможуть вам в скрутну хвилину

Нагадаємо, Лілія – завод чистого повітря, що привертає любов і щастя

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.