Як кожен жіночий знак зодіаку закохується

Ось як закохуються жінки Зодіаку.

Показують вони це чи ні, але всі жінки люблять романтику. Вони хочуть, щоб їх плекали, доглядали та втішали під час життєвих злетів і падінь.

Але оскільки любов у всіх різна, знання того, як змусити жінку закохатися, – це лабіринт, в якому мало хто зможе пройти.

Хоча не існує керівництва по закоханості, повірте нам, якби він у нас був, ми б їм поділилися. Розуміння астрології може допомогти в розкритті деяких таємниць любові.

Знання того, як ви або жінка у вашому житті закохуєтесь, – один з надійних способів розпізнати це, як це відбувається, і переконатися, що ваші відносини розвиваються в правильному напрямі.

Ось як закохуються жінки Зодіаку.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен любить керувати її відносинами. Вона імпульсивна, спонтанна і не боїться швидко рухатися.

Коли вона націлена на когось, вона зробить все, що в її силах, щоб все запрацювало. Вона любить як дарувати, так і одержувати грандіозні романтичні жести, і всю свою увагу приділяє об’єкту своїх романтичних бажань.

Іноді вона може здаватися контролює або владної, але насправді Овен любить, коли її партнер може говорити за себе і висловлювати свою думку. Вона – потужна сила, що спонукає інших висловлювати свої думки.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Чесність і надійність жінки – Тельця непорівнянні. Вона ніколи не грає зі своїми партнерами в ігри розуму і буде любити більше за інших.

З усіх знаків Землі Телець найбільше прагне любові. Проте вона не впаде швидко. Тельцю потрібно знати, що ви готові працювати та працювати надовго. На початку відносин вона буде робити нотатки про те, скільки зусиль ви докладаєте, і не відкриється, поки не побачить, що ви віддані.

Керованого Венерою Тельця потрібно захопити романтикою, але надійно утримувати його навіть після закінчення фази медового місяця.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Соціальний метелик Близнюки ставиться до пошуку любові як до читання меню. Їй потрібно уважно вивчити всі можливі варіанти, перш ніж вона вибере людини, якого вона поглине.

Як знак Повітря, Близнюкам потрібно багато часу, щоб зациклюватися на одних відносинах. Вона схвильована своїм розумом, тому для того, щоб закохатися, їй завжди потрібно стимулювати її. Якщо їй цікаво, вона буде досліджувати вас інтелектуальними бесідами та глибокими питаннями, щоб зміцнити вашу зв’язок.

Вона любить веселитися, тому тримайте її порядок денний насиченою що захоплює побаченнями, якщо хочете, щоб вона залишалася. Вона не просуне ваші відносини швидко, але якщо ви збережете їй інтерес, вона здивує себе, коли зрозуміє, що застрягла тут так довго з якоїсь причини.

Рак (21 червня – 22 липня)

Закоханість у Рака викликає вибух емоцій, про які ви навіть не підозрювали.

Оскільки вона сповнена сильних почуттів, Рак зв’яже вас з вашої чутливою стороною, коли ви дізнаєтеся її більше. Спочатку вона соромиться, але її турботливий характер означає, що у неї є багато любові.

Якщо ви доведете їй, що розумієте її, вона буде впевненіше відкриватися. Як тільки вона емоційно прив’язана, Рак надовго залишиться з вами та буде любити вас так бездоганно, що ви захочете, щоб вона була поруч.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 ""

Закохатися у Льва – значить щодня відправлятися в нову пригоду.

Вона палка і яскрава, і любить демонструвати свої прихильності. Вона здатна швидко приймати рішення, тому має тенденцію швидко закохуватися, бувши глибоко впевненою у своїй інтуїції.

Керований Сонцем, Лев любить увагу і легко закохається в того, хто зможе обсипати її компліментами та любов’ю. Вона хоче знайти когось, хто розділить її пристрасть до життя і приєднається до її пригод.

Її любов чиста. Її блискуча енергія і шалена відданість роблять її ідеальним партнером.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва не поспішає закохуватися. Ретельна і методична, вона повинна бути впевнена, що ваші стосунки будуть відповідати її сподіванням і відповідати її способу життя.

Якщо ви хочете завоювати її серце, вам потрібно рухатися повільно і дозволити речам розвиватися природно. Якщо вона відчуває, що її підштовхнули до відносин, вона відразу ж відступить. Вона перфекціоністка і хоче ідеального казкового роману, щоб бути впевненою в ваших зобов’язаннях і вірності.

Коли вона закохується, Діва виявляє тиху турботу і наслідує вашим рисам характеру, щоб підтримувати з вами міцний зв’язок.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Закохатися в жінку – Ваги – одне задоволення. Емоційні зв’язки, які вона може створити зі своїми партнерами, дуже інтенсивні та стимулюють, створюючи тривалий зв’язок.

Керована Венерою, вона прагне любові та прагнення до неї. Вона любить бути в відносинах рівних і підтримує гармонійний зв’язок зі своїми коханими. Вона буде рухатися швидко, але завжди буде докладати зусиль, чекаючи того ж натомість.

З Терезами будьте готові працювати, але можете бути впевнені, що вона буде любити настільки добре, наскільки це можливо.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Зустріч зі Скорпіоном не для людей зі слабкими нервами. Коли вона закохується, її пристрасть яскрава і незабутня.

Як знак Води, вона глибока і чуттєва. Вона притягне вас до себе, але ніколи не розкриє свою справжню сутність, поки не зможе повністю вам довіряти. Це означає, що, хоча її інтенсивність може натякати на те, що вона хоче рухатися швидко, любов зі Скорпіоном найкраще досягається в повільному темпі.

Вона може бути підозрілою в любові, але як тільки ви доведете, що ваші мотиви чисті, вона буде довіряти вам з сильною відданістю і непохитною любов’ю.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець може дати багато любові, але знає, що будь-яких відносин варто чекати.

Вона ні за кого не відмовиться від своєї незалежності. Їй потрібен хтось, хто приходить в потрібний час і готовий рости разом з нею. Вона закохується тільки тоді, коли її партнер доводить, що готовий до пригод.

Коли вона дійсно закохується, у неї є сила витягти найкраще зі свого партнера і допомогти йому рости як особистість.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

 ""

Козеріг – ще один знак зодіаку, який любить не поспішати. Вона працьовита й не поспішає, щоб побудувати ідеальні відносини.

Козеріг, що процвітає завдяки амбіціям і успіху, часто закохується в людей, які живуть разом і вже досягли багатьох своїх цілей. Їй потрібен партнер, щоб довести, що за ним стоїть займатися.

Їй потрібен хтось, хто зможе підштовхнути себе, але вона буде підтримувати вас на кожному етапі шляху. Жінки – Козероги, як правило, виявляються в сильних парах, де і вони, і їхні партнери оптимізують свій успіх.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій любить все, а не тільки людей. Тому буває складно зрозуміти, романтичні чи її наміри.

Як знак Повітря, її важко пов’язати, і вона любить парити між різними соціальними групами. Любов з Водолієм найкраще, коли вона починається з дружби та поступово переростає в щось більше.

Вона захоплена творчістю і турботою про навколишній світ і любить партнера, який розділяє ці захоплення. Вона природжений оптиміст і завжди буде мати в серці ваші найкращі наміри, тому не поспішайте з нею – вона того варта.

Риби (19 лютого – 10 березня)

Якщо хто і може закохатися з першого погляду, так це Риби.

Оскільки нею править планета мрій, Нептун, у неї великі плани на відносини, і вона надихне своїх партнерів за межі їх найсміливіших фантазій. Це глибоко емоційний знак, Риби хочуть, щоб ви поклали руку на плече навколо неї та продемонстрували, що ви насправді відчуваєте.

При побаченні з Рибами переконайтеся, що ваші наміри чисті, якщо ви обдуріть, її серце розлетиться на мільйони осколків.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.