Гороскоп на сьогодні, 16 вересня 2020 року, для всіх знаків зодіаку

Дізнайтеся, що приготувала астрологія для вас в цей день.

Астролог розповідає, як поточні астрологічні події вплинуть на вас 16 вересня.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен, ви організовані та старанні, і, оскільки Місяць залишає Льва, здатні сьогодні вдень увійти в прагматичну Діву.

Ви будете захоплені своїм життям і будете розглядати сьогодні як визначальний для вашої особистості, оскільки Місяць у Леві знаходиться в тріе з вашої панівною планетою Марсом у вашому знаку зодіаку. Ваш драйв і рішучість добиватися результатів підуть вам на користь.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець, минуле впливає на сьогодення, оскільки Марс продовжує проходити через Овна, активуючи ваш сонячний будинок карми, прихованих ворогів і психічного свідомості. Можливо, ви захочете переглянути поточні наслідки, продовжуючи вирішувати пом’якшувальну ситуацію.

Місяць залишить Льва, ваш сектор фундаментальної безпеки та сім’ї, і ввійде в Діву, ваш будинок пристрасті, ігор та творчості, полегшуючи пробувати нові способи робити щось обережно.

Сьогоднішній трин Місяця з Марсом може привести до несподіваного відкриття. Можливо, вас зацікавить новий проєкт, пов’язаний із захопленням, яке ви відчували в дитинстві.

Близнюки

Гороскоп на сьогодні для Близнюків (21 травня – 20 червня)

Близнюки, ви сміливі в спілкуванні та схильні говорити більше, ніж варто було б.

Будьте обережні та не обіцяйте світу, оскільки Венера продовжує проходити транзитом через Льва, ваш сектор спілкування сьогодні.

Уран знаходиться в вашому сонячному будинку минулого, карми, прихованих ворогів і психічного свідомості, але все може бути трохи не так. Сьогодні Венера у Леві знаходиться у квадраті з Ураном, і це попередження для вас. Подумай, перш ніж говорити, Близнюки. Ви можете зазнати невдачі, якщо спробуєте висунути питання, яке не відповідає вашій спільної мети.

Рак (21 червня – 22 липня)

Це гарний час для перевірки листів, редагування звітів або для відряджання наступних листів або запитів про роботу.

Ви можете мати авторитет і можете дізнатися щось нове про лідерство, якщо вирішите вивчити його на цьому тижні.

Меркурій проходить через Ваги, ваш сонячний будинок сім’ї та безпеки, і ви можете спиратися на уроки, які ви витягли в минулому від важливої дорослої фігури, ймовірно, чоловіки, у вашому житті.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Ви можете знайти спосіб почати домашній бізнес протягом наступних кількох днів, коли Місяць покине Льва, ваш сектор «я», і ввійде в ваш другий сонячний будинок грошей.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва, ви можете романтизувати то, що було раніше, за допомогою старого полум’я і з любов’ю дивитися на нього, поки Венера продовжує проходити через Льва, ваш сектор карми та минуле; Однак замість того, щоб намагатися відкрити зачинені двері, вчіться на власному досвіді.

Венера знаходиться у квадраті з Ураном сьогодні, у вашому секторі освіти. Це прекрасний час для вас, щоб дізнатися, чому життя намагалася навчити вас через несподівані зміни.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Планета спілкування, Меркурій зараз проходить транзитом по вашому знаку зодіаку, і ваша особистість може стати чимось, що вас сильно хвилює.

Можливо, ви вчитеся приймати себе більше. Це відмінний день для того, щоб вести щоденник і займатися справами, які допомагають обробляти свої думки.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Ви можете відчувати себе категорично проти всього, що порушує ваш графік або плани.

Місяць залишить Льва, ваш сектор роботи та кар’єри, і ви прагнете виконувати сьогоднішні завдання і хочете виконувати їх з суворою переконаністю, і якщо щось займе дуже багато часу, вам може набриднути та кинути їх взагалі.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Дружба важлива для вас, але спілкування з найкращим другом може перетворитися в гру в телефонні розмови, як сьогодні Венера у квадраті з Ураном. Якщо ви не можете зв’язатися з будь-ким вчасно, продовжуйте спроби.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Сьогоднішній Юпітер в з’єднанні з Сатурном робить сьогодні перспективним для вас.

Можливо, прямо зараз у вас є установка на зростання, але краще не поспішати, оскільки повільне зростання може бути більш надійним, особливо в бізнесі.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Марс у вашому третьому будинку короткострокових подорожей та загальних громадських місць також може зробити вас уразливими для гнівних слів, які слід залишити невисловленими.

Сьогоднішня Венера у Леві, ваш сектор взаємин, в тріне з Ураном в Тельці, ваш сектор сім’ї. Хороші новини можуть прийти сьогодні, а їх, можливо, і не очікували.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби, Венера продовжує проходити повз Льва, вашого сектора щастя, повсякденних обов’язків або домашніх тварин.

Це хороший день, щоб спланувати візит до ветеринара і зайнятися будь-якими справами, які вам потрібні по дому. Ваш розум зосереджений на організації вашого особистого простору.

Венера в вашому секторі або оздоровчий квадрат сьогодні в вашому домі спілкування з Ураном. Навіть якщо ви схильні не говорити про проблему, це може бути хорошим справою для вас сьогодні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.