Що ваш зоряний знак говорить про ваше здоров’я?

Вам цікаво дізнатися про можливі асоціації між вашим здоров'ям і сузір'ями?

Медична астрологія, звана ятроматематікой, навряд чи отримає схвалення медичної асоціації. Але згідно з опитуванням Харріса 2013 року, 29 відсотків людей вірять в астрологію. І багато хто звертається до зірок і місячним узорів за порадою в любові, роботі та здоров’я.

По крайній мере, може бути абсолютно цікаво дізнатися про можливі асоціації між вашим здоров’ям і сузір’ями. Подивімось, які області тіла пов’язані з вашим астрологічним знаком. Тоді вирішуйте самі, чи правильно кажуть зірки.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Національна асоціація: голова, мозок, особа

Овен процвітають в проблемах і хвилюванні, але фізичний і розумовий стрес, викликаний ним самим, може привести до головних болів, мігрені та інсультів. Попри схильність до стресу, Овни все ж потребують неабиякої стимуляції, щоб не стати жертвою депресії. Не звинувачуйте гени за це. У всьому винні зірки.

Телець (21 квітня – 21 травня)

 ""

Національна асоціація: шия, вуха, горло

Телець, бик, може бути збитий застудою, болем в горлі та вушним болем. Через те, що знак підкреслює горло, багато Тельців – прекрасні співаки та музиканти.

Якщо ви Телець і виявляєте, що стаєте млявим і набираєте вагу без очевидної причини, можливо, у вас недостатньо активна щитовидна залоза.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Національна асоціація: легкі, плечі, руки, кисті

Бідних Близнюків мучать сінна лихоманка, застуда і кашель. Коли товариські Близнюки не загрузли в респіраторних захворюваннях, вони розмовляють руками та ногами, часто вибиваючи з ладу шию. Злий двійник живих Близнюків нервує і налаштований негативно. Близнюки нерідко страждають генералізованим тривожним розладом, безсонням і нервовим виснаженням.

Рак (22 червня – 22 липня)

Національна асоціація: груди, груди, живіт

Депресія – найпоширеніше захворювання серед емоційних Раков. Щоб втішити себе, Раки звертаються до їжі та часто борються з ожирінням, яке може пригнічувати. На жаль, Раки також схильні до проблем з травленням, які посилюються переїданням.

Лев (23 липня – 21 серпня)

Національна асоціація: серце, спина, хребет, кров

Стережись недуг серця, могутній Лев. Вам загрожують високий кров’яний тиск, закупорка артерій і нерегулярне серцебиття. Якщо ви Лев, приручити свій рев уважністю або медитацією для здоров’я серця.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

 ""

Національна асоціація: черевна порожнина, кишківник

Діви борються зі своєю вагою, будь то занадто великий або занадто маленьку вагу. Серед Дів часто бувають розлади харчової поведінки, а також хвороби шлунка, такі як виразки та синдром роздратованого кишківника.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Національна асоціація: нирки, надниркові залози, шкіра

Бідні Ваги страждають від проблем з травленням і зазвичай страждають або діареєю, або запором. Відмовтеся від жирної їжі та ласощів, які можуть виявитися не такими м’якими для шлунка, Ваги. А оскільки ваша шкіра чутлива, зволожуйте її.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Національна асоціація: сечовий міхур, пряма кишка, статеві органи, яєчники, яєчка.

Статеві гормони у Скорпіона мають тенденцію до більш хаотичного приливу і відливу. З одного боку, це може привести до безшлюбності. Коли гормони змінюють напрямок, Скорпіон вразливий перед такими наслідками, як захворювання, що передаються статевим шляхом.

Стрілець (23 листопада – 22 грудня)

Національна асоціація: стегна, стегна, сідничний нерв, зір.

Неспокійні духи Стрільців роблять їх нещасними, які очікували свого часу. Стрільці також уразливі до умов, що впливає на очі. Пам’ятайте, що якщо у вас ослаблений зір, у вас більше шансів потрапити в аварію.

Козоріг (23 грудня – 20 січня)

 ""

Національна асоціація: кістки, коліна, зуби, шкіра, суглоби

Ви коли-небудь замислювалися, як Доллі Партон підтримує ідеальну поставу плечей, попри противагу? Доллі – Козоріг. А ще у неї міцний кістяк і ідеальна постава – відмінні риси її знака. Козероги також частіше страждають переломами кісток. Чоботи на високих підборах слід носити з обережністю.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Національна асоціація: гомілки, щиколотки, кровообіг

Водолії схильні бути надзвичайно граціозними, хоча іноді Водолій може відхилятися в інший бік і проявляти крайню незграбність. Якщо ви народилися під знаком Водолія, у вас можуть бути слабкі щиколотки та карта варикозного розширення вен, які перетинають ваші ноги.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Національна асоціація: нервова система, стопи, таламус

Чутливі Риби часто хворіють. Зробити це неважко, тому що у Риб часто слабка імунна система. Якщо ви Риби, у вас, швидше за все, мозолі, бурсити та спортивна стопа. Якщо у вас немає цих умов, вони можуть бути у вашому майбутньому.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.