Гороскоп на жовтень всім знакам Зодіаку від Павла Глоби: кому пощастить більше всіх

Які знаки зодіаку будуть самими везучими в цьому місяці?

Відомий астролог Павло Глоба розповів, яким буде десятий місяць цього року для представників різних астрологічних знаків.

Овен
Овен

Овни. Їм рекомендують почати місяць з фізичного і духовного очищення. Налагоджувати контакти і відкривати великі справи варто в другій половині.

Телець
Телець

Телець. Будьте в цьому місяці мовчазні, не діліться своїми планами з оточуючими, інакше можуть виникнути проблеми. Якщо зіткнетеся з агресією з боку інших людей, максимально зберігайте спокій.

Близнюки
Близнюки

Близнюки. Щоб не відлякати удачу і везіння, не відмовляйтеся від своїх переконань і раніше намічених планів.

рак
рак

Рак. Щоб домогтися бажаних результатів, не забудьте про свою хитрість. Остерігайтеся нових знайомств, вони принесуть у ваше життя розбрат.

леви
леви

Леви. Для вас жовтень – відмінна можливість налагодити відносини з близькими, з якими посварилися.

Діва
Діва

Діва. Вам слід поберегти гроші, і відмовитися від великих покупок. Так як ризикуєте потрапити в не дуже сприятливий фінансовий стан.

ваги
ваги

Ваги. Щоб забезпечити будинки сприятливу і хорошу енергетику, викинете непотріб і наведіть порядок, про який так давно мріяли.

Скорпіон
Скорпіон

Скорпіон. Якщо ви зіткнулися з осінньою депресією, поспілкуйтеся з емоційно світлими людьми, і все пройде. Головне – не опускайте руки і продовжуйте боротися в напрямку поставлених цілей.

Стрілець
Стрілець

Стрілець. Цей місяць максимально сприятливий для любові. Віддайте їй, і, повірте, правило бумеранга не змусить довго чекати. У фінансовій сфері Стрільців чекають дуже важливі події, які відкриють їм очі і допоможуть зрозуміти краще все, що відбувається.

Козеріг
Козеріг

Козеріг. Жовтень – місяць, коли найкраще забути все погане, і пробачити всі образи. Це допоможе вам впевнено рухатися далі.

Водолій
Водолій

Водолій. Духовно запрограмуйте себе на успіх, зірки будуть на вашому боці. Будьте впевнені в своїх перемогах, адже у вас все вийде. Головне – не відкладайте на потім.

риби
риби

Риби. Якщо спочатку місяця відчуєте, що вас наздогнала чорна смуга, просто візьміть паузу. Відпустка або вихідні. Відпочиньте, і потім з новими силами повертайтеся до роботи для нових звершень.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?