Гороскоп на сьогодні, 2 жовтня 2020 року для всіх знаків зодіаку

Дізнайтеся, що приготували планети вам сьогодні.

Ось що все знаки зодіаку можуть очікувати від астрології і сьогоднішніх гороскопів 2 жовтня 2020 року.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен, сьогоднішнє Повний місяць в Овні відбувається у вашому знаку зодіаку, і воно також з’єднується з Хироном, поранення Цілителем. Ви готові випустити щось настільки особисте для вас, що не хотіли відпускати це раніше.

Але ви зцілюєтесь, і все по-іншому. Ви бачите, що майбутнє вимагає від вас прийняття сміливого рішення, навіть якщо спочатку воно буде важким. Ви рухаєтеся до свого вищого блага, а це означає, що ви відпускаєте те, чим ви були раніше.

Телець (20 квітня – 20 травня)

 ""

Телець, сьогоднішнє Повний місяць в Овні активує ваш будинок карми та минулого. У вас може бути прихований ворог, з яким ви дозволили перешкодити вам висловити все, чим ви повинні бути.

Цей прихований ворог може бути страхом, який культивувався в вашому дитинстві, але тепер, коли ви стали дорослими, ви розумієте, що вам не тільки не потрібно мати справу з цим, але це навіть не реально.

На власному досвіді ви дізналися, що деякі переконання хибні та що пора не тільки відпустити та рухатися далі, але і більше ніколи не присвячувати цьому ні хвилини.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки, сьогоднішнє Повний місяць в Овні активізує ваш будинок дружби. Оскільки Повний місяць – це час звільнення, ви готові відпустити токсичні відносини, друзів або людей, які представили себе щирими, але це не так.

Можливо, ви грали в гру досить довго, але тепер ви більше не хочете. Ви можете видалити людей зі свого Facebook, відписатися від них в Twitter і відправити інших на голосову пошту. Пора вам стати трохи егоїстичніше і володіти своїм часом і простором.

Гороскоп на сьогодні для Рака (21 червня – 22 липня)

Рак, сьогоднішнє Повний місяць в Овні активізує ваш будинок кар’єри та соціальне становище. Якщо ви вірили в ціль, але в підсумку вона виявилася не такою, як ви думали, ви можете відмовитися від фасаду і знайти те, що зробить вас щасливими.

Це Повний місяць може бути часом, коли ви позбудетеся від помилкових страхів, пов’язаних з роботою, і почнете керуватися метою свого життя. Якщо Хірон і Марс також знаходяться в Овні, то, що могло заподіяти вам біль в минулому і розсердити, може стати джерелом натхнення для вашого наступного кар’єрного росту.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев, сьогоднішнє Повний місяць в Овні активізує ваш будинок особистої філософії та вищої освіти. Ви отримуєте більше знань і прагнете рости разом з тим, що ви випробували в житті.

Може статися зсув парадигми в тому, як ви думаєте і відчуваєте про світ, і це відбивається в ваших діях. Поки ваша панівна планета, Сонце, знаходиться в Терезах, вашому секторі спілкування, ви прагнете бути справедливими та врівноваженими у своїх відносинах з собою та іншими.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 ""

Діва, сьогоднішнє Повний місяць в Овні активує ваш будинок загальних ресурсів. Можливо, ви очікували, що хтось буде поруч з вами, а він не був, і це стало великим розчаруванням.

Тепер, коли серп пропонує вам звільнитися від гніву і болю цього нещастя, ви готові пробачити та зробити щось ще. Тепер ти сильніший, тому що тобі довелося покладатися на себе. Відмова від своїх очікувань був благословенням, і тепер ви готові вимагати його.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги, сьогоднішнє Повний місяць в Овні активізує ваш будинок зобов’язань. Минулі відносини або розрив, який заподіяв біль вашому серцю, тепер підлягають оцінці. Можливо, ви дозволили цьому розчаруванню якимось чином визначити вас, але тепер, коли у вас був час подумати над ситуацією, ви бачите, де ви віддали свою владу.

Але тепер ви готові зростати з цього. Ви переглянули свою роль і розумієте, яку роль відігравали. Тепер, зосередившись на майбутньому, ви більше не зробите ті ж помилки.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон, сьогоднішнє Повний місяць в Овні активізує ваш будинок повсякденними обов’язками та роботою. Ви робили більше, ніж належало вашої частці обов’язків і відповідальності, і прийшов час почати делегувати повноваження і скоротити. Хоча ви знаєте, що люди цінують все, що ви робите, це не так корисно, як ви сподівалися.

Ви робите для людей те, що вони можуть зробити самі, і розумієте, що це неправильно. Прийшов час звільнити свого часу і витратити його на свої власні цілі та мрії замість того, щоб намагатися зробити щось для інших, щоб завоювати їхню прихильність.

Гороскоп на сьогодні для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець, сьогоднішнє Повний місяць в Овні активізує ваш будинок творчості. Тепер, коли Юпітер знаходиться прямо в Козорізі, вашому грошовому секторі, ви з нетерпінням чекаєте можливості інвестувати в себе. Ви дозволили перешкодам встати між вами та вашими захопленнями та тим, що ви любите робити.

Тепер ви готові щотижня виділяти трохи часу на вироби або домашні проєкти, які принесуть вам радість. Замість того, щоб виправдовуватися, ви дасте собі причини поважати себе.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

 ""

Козоріг, сьогоднішнє Повний місяць в Овні активізує ваш будинок і сім’ю. У кожній родині є своя частка труднощів, і, можливо, ви затаїли образу на родичів, які заподіяли більше шкоди, ніж користі.

Можливо, у вас все вийшло добре, але тепер ви готові розірвати певні сімейні тенета заради миру. Навіть якщо ви хочете, щоб все було інакше, любов з безпечної відстані може здатися кращим вибором.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій, сьогоднішнє Повний місяць в Овні активує ваш будинок спілкування, і те, про що більше не потрібно сперечатися, може більше не входити в ваш список справ. Хоча Марс теж в Овні, можливо, було більше моментів, ніж ви можете собі уявити, які були образливими та недобрими.

Можливо, ви торкнулися особливо хворобливу тему, і тепер ви втомилися і готові перейти до чогось іншого, щоб краще контролювати свої емоції.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби, сьогоднішнє Повний місяць в Овні активізує ваш будинок грошей, а нездорові звички витрачати – це те, що ви готові взяти під контроль і керувати більш ефективно. Ви готові почати контролювати свої фінанси та економити.

Пандемія багато чому навчила вас, від легковажного скорочення витрат до того, щоб почати робити більше домашніх справ, і тепер ви готові засвоїти ці уроки та поліпшити їх.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.