Гороскоп на 3 жовтня 2020 року, для всіх знаків зодіаку

Дізнайтеся, що підготувала астрологія для вас.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен, Місяць в Овні продовжує проводити день у вашому секторі ідентичності, і це прекрасний час для вас, щоб подумати про зміни, які ви хочете внести. Гнів може бути потужним мотиватором (і продуктивним), якщо його використовувати з розумом. Слухайте свої тригери. Простежте проблему до першопричини та будьте розумні.

З Хироном, пораненим цілителем, ви, ймовірно, виявите, що під поверхнею є більше, ніж здається на перший погляд. Важливо не упустити цей неоціненний час лікування. Це може змінити все, навіть вашу кар’єру.

Ви вчитеся, коли краще зосередитися на чомусь одному. Будьте спокійні, коли мова йде про велике зростання. Це ваш сезон, щоб подорослішати та стати тією людиною, яким ви будете до кінця 2020 року.

Телець (20 квітня – 20 травня)

 ""

Телець, Місяць в Овні продовжує проводити день у вашому секторі минулого. Коли ви згадуєте, чи є моменти, які ви хотіли б змінити?

Можливо, були часи нерішучості, про яку ви шкодуєте, але тепер пора з нетерпінням чекати уроків, які ви витягли, і щось з цим зробити. Певні ситуації неможливо відтворити, але життя винахідлива. Він відтворюється по-новому. Ви можете заново винаходити своє майбутнє, одне рішення за іншим.

Місяць у квадраті з Юпітером в Козорізі, будинку вашої особистої філософії. Це прекрасний час, щоб переглянути свій світогляд і то, як ваше мислення впливає на те, як ви себе почуваєте. Годуєте свій розум новими джерелами інформації, щоб він міг рости та вчитися. Витягайте думки. Подивіться фільми, які кидають виклик вашим переконанням, і подивіться фільми різних авторів, які дозволять вам заглянути в чужий вам мир.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки, Місяць в Овні продовжує проводити день у вашому секторі дружби. Друзі доставляють стільки радості, коли вони поруч, навіть якщо бувають моменти, коли хтось може вас розсердити.

Можливо, вам буде легше навчитися заводити дружбу. Під час цього переходу можна швидко зав’язати дружбу. Ви можете виявити, що ви швидкий і лютий друг, тут не просто людина, а споріднена душа, яка допоможе вам впоратися з незавершеними справами.

Місяць перебуває у квадраті з Юпітером в Козорізі, вашому домі загальних ресурсів. Ви можете відчути зміна динаміки ваших грошей в результаті того, що у ваше життя увійшла людина.

Вони можуть або принести вам хороші речі, які допоможуть вам зробити крок в правильному напрямку, або подарунок може потрапити вам на коліна через кохану людину, якого ви не очікували, але вдячні за те, що він отримав.

Рак (21 червня – 22 липня)

Рак, Місяць в Овні продовжує проводити день у вашому секторі кар’єри та соціального положення. Ми всі робимо помилки, і ви можете побачити деякі зі своїх помилок раніше, ніж будь-хто інший.

Ви дізнаєтеся, коли ваша перша реакція – перейти в оборонний режим, а потім атакувати те, що, на вашу думку, є проблемою (але наразі ви скажете, що це безумовно не ви). Правда в тому, що вам все ще потрібно попрацювати над чимось важливим, і вам знадобиться цей шматок скромного пирога, щоб мати можливість взятися за справу. Чи не дивуйтеся в процесі. Всесвіт – ваш учитель, і час від часу також потрібно дисципліна.

Місяць перебуває у квадраті з Юпітером в Козорізі, вашому домі взаємин, і ви можете використовувати цей день для поліпшення свого ставлення з іншими. Практикуйте прозорість. Бути скромним. Грейс проходить довгий шлях навіть в офісі!

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев, Місяць в Овні продовжує проводити день у вашому секторі вищої освіти. Це відмінний день для мене, коли я читав свою улюблену книгу. Чому б не побалувати себе останнім релізом зі списку бестселерів New York Times в вашому улюбленому жанрі?

Місяць у квадраті з Юпітером в Козорізі, будинку ваших повсякденних обов’язків. Це потужний день для виконання справ, і якщо у вас є справи, які потрібно закінчити, ви можете спочатку зайнятися ними. Напишіть список справ. Подивіться, що можна делегувати іншим. Прагніть до завершення, а не до досконалості.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 ""

Діва, Овен, Місяць продовжує проводити день у вашому секторі загальних ресурсів. Сьогоднішній день може бути наповнений непередбачуваними конфліктами та підіймати теми, які вам зазвичай не цікаві, тому найкраще зосередити свою увагу на тому, що вам подобається.

Місяць у квадраті з Юпітером в Козорізі, вашому будинку творчості. Це відмінний день для мистецтва і занять чимось, що привносить у ваше життя більше фарб. Купити квіти. Складіть план малювання. Одягніть кольоровий шарф. Витягни свої дурні шкарпетки. Робіть те, що дозволить вашій дитині вийти за рамки гри.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги, Місяць в Овні продовжує проводити день у своєму секторі зобов’язань. Незалежно від того, наскільки сильно ви любите когось, ви будете проводити час далеко від групи та зануритися у власні думки. Якщо можете, зробіть турботу про себе своїм пріоритетом напередодні, щоб ваша чаша любові була наповнена по вінця. Ви будете щасливіші, ніж в оточенні інших.

Місяць перебуває у квадраті з Юпітером в Козорізі, будинку вашого будинку і сім’ї. Це відмінний день, щоб провести час зі своєю сім’єю, займаючись тим, що у вас не було можливості робити з того часу, як знову відкрилися штати. Приготуйте улюблене блюдо повільного приготування для вашої групи. Розгадуйте головоломки. Почніть планувати свята і подарунки, які ви хочете зробити або купити.

Гороскоп на сьогодні для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон, Місяць в Овні продовжує проводити день в своєму секторі повсякденних обов’язків. Ви хочете, щоб сьогодні було зроблено багато роботи. У вас багато енергії та сильне доведення до кінця. У вас може бути багато проєктів, і вам не захочеться відпочивати, поки всі завдання не будуть виконані.

Місяць у квадраті з Юпітером в Козорізі, вашому домі спілкування. Це відмінний день, щоб вселити надію в ваші розмови. Говоріть з любов’ю. Уникайте суперечок. Постарайтеся не хвилюватися. І, якщо ви відчуваєте, що вас атакують, зробіть крок назад і подивіться, яка ваша роль в оповіданні, щоб внести зміни, якщо зможете.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець, Місяць в Овні продовжує проводити день у своїй сфері творчості. Ви любите робити щось в ігровій формі. Сьогодні ви кокетливі та хочете повеселитися з друзями та партнерами. Є природне чуття, яке привертає до вас увагу. Ви – життя вечірки, куди б ви не пішли.

Місяць перебуває у квадраті з Юпітером в Козорізі, вашому домі грошей. Уникайте перевитрати коштів. Це відмінний день, щоб збалансувати свій бюджет і знайти час, необхідний для аналізу фінансових показників. Якщо ви купили речі, але не використали їх, подивіться, чи зможете ви повернути їх або знайти для них новий будинок, щоб його можна було використовувати. Видаліть ментальні бар’єри, які стримують ваш зріст, щоб ви могли повернутися до більш щасливої енергії у своєму будинку.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

 ""

Козоріг, Овен і Місяць продовжують проводити день у вашому секторі будинку і сім’ї. Навіть коли ви з сім’єю, ви хочете бути самим собою сьогодні. Вам будуть потрібні суворі кордони, і люди, які спробують їх переступити, можуть отримати вислуховування.

Місяць перебуває у квадраті з Юпітером в Козорізі, вашому домі ідентичності. Ви можете відчувати моменти невпевненості в собі та сумніватися у своєму житті про все. Використовуйте невпевненість продуктивно, замість того, щоб боротися з нею. Запитайте себе, що може трапитися в гіршому випадку, а потім придумайте план, як зменшити цю реальність. Встановіть план дій, який допоможе вам відновити почуття контролю в темні моменти.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій, Місяць в Овні продовжує проводити день у вашому секторі спілкування. Ви балакучі та сповнені ідей. Ви любите жартувати над розмовами, які стимулюють ваша уява і дають можливість поділитися своїми ідеями.

Місяць перебуває у квадраті з Юпітером в Козорізі, вашому домі прихованих речей. Ви можете раптово знайти те, що, на вашу думку, втратили. Приймайте рішення, ґрунтуючись на правді, а не на тому, що ви вважали реальним. Сьогодні може відбутися сплеск високих емоцій, і ви можете усвідомити, що там було те, про що ви не знали, що може бути повчальною та корисною інформацією.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби, Місяць в Овні продовжує проводити день у вашому секторі грошей. Ви повинні бути обережні, щоб не витрачати гроші імпульсивно і не керуватися бажанням чогось блискучого і що сяє. Ви швидко приймаєте рішення про фінанси та повинні спробувати скласти якийсь запасний план, якщо зловите себе на тому, що купуєте більше, ніж припускали.

Місяць у квадраті з Юпітером в Козорізі, вашому будинку дружби. Може виникнути боротьба за владу, через яку ви будете не впевнені в стані відносин. Намагайтеся залишатися серцевими. Будьте відкриті для того, щоб почути іншу сторону. Будьте тим, хто дає перевагу сумнівам, коли це можливо.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.