Гороскоп на 5 жовтня 2020 року для всіх знаків зодіаку

Дізнайтеся, що приготували вам планети в цей день.

Плутон – правитель Скорпіона, а всередині Скорпіона в цей час знаходиться планета Меркурій. Меркурій управляє спілкуванням, даними, короткостроковими подорожами, а також тим, як люди вчаться. Прямо зараз необхідні дослідження, уточнення деталей. Правду треба з’ясувати.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен, прямий поворот Плутона впливає на ваш сонячний будинок кар’єри та роботи. Плутон – це планета трансформації та змін, і, перебуваючи в Козорізі, ви, можливо, відчули вплив його енергії так, як хочете.

Буде легше внести корективи у свої кар’єрні цілі. Області, в яких ви багато працювали, щоб викликати повагу з боку інших, можуть почати проявлятися в нових можливостях і для вас.

Телець (20 квітня – 20 травня)

 ""

Телець і Плутон повертаються безпосередньо, впливаючи на ваш сонячний будинок вищої освіти. В цьому році ваше уявлення про те, якою може бути правова система, змінилося. Ви не можете повернутися до своєї колишньої наївності. Тепер прямо, Плутон може спонукати вас дізнатися і вивчити закон уважніше. Ви можете прийняти рішення більш активно брати участь у політичному житті та не зберігати мовчання стосовно людей, які керують територією, в якій ви живете.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки, Плутон безпосередньо впливає на ваш сонячний будинок загальних ресурсів, життя і смерті. Ваш погляд на життя значно змінився, і тепер у вас є сильне бажання жити по новому зводу правил.

Ви цінуєте те, що маєте, і хочете отримувати від цього задоволення. Ви не хочете витрачати час на речі, які не мають значення. Ви прагнете внести важливі зміни та знайти спосіб впоратися з проблемами, через які ви втрачаєте з поля зору свої пріоритети.

Рак (21 червня – 22 липня)

Рак і Плутон звертаються безпосередньо, впливаючи на ваш сонячний будинок відносин. Є сильне бажання позбутися від токсичних відносин і прийняти тих, хто високо цінує вас, і взаємна підтримка взаємна. Зараз ви залучаєте у своє життя впливових людей, і важливо, щоб ви переймали від тих же цінностей. На вашому шляху можуть з’явитися нові обов’язки, які дозволять вам продемонструвати свою здатність керувати у важкі часи.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев, Плутон повертається безпосередньо, впливаючи на ваш сонячний будинок повсякденних обов’язків і роботи. Ви стратегічно підходите до того, що вам потрібно робити. У вас є бажання добитися успіху, і ніщо вам не завадить. Ви підходите до сфер свого життя з силою і рішучістю. Якщо ви хочете кардинально змінити спосіб життя, цей місяць до кінця 2020 року – це ваша можливість проявити себе.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 ""

Діва, прямий поворот Плутона впливає на ваш сонячний будинок творчості та гри. Ви вчитеся на практиці та насолоджуєтеся динамічним досвідом. Зміни зараз важливі для вас. Ви досліджуєте таємницю речей, яких не розумієте. Ви цінуєте незвідане і можете насолоджуватися переглядом трилерів, фільмів жахів або художньої літератури з друзями або родиною.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги, Плутон повертається прямо, впливаючи на ваш сонячний будинок дому та сім’ї. Торік життя було нелегким, і вдома все може здаватися більш напруженим, але не турбуйтеся, тому що ці зміни можуть зблизити ваших близьких через встановлення безпечних і жалісливих кордонів. Спробуйте знайти спосіб знайти компроміс. Шукайте загальне благо. Шукайте, як примиритися, коли хтось намагається з вами воювати. Не будьте агресором, якщо можете.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон, прямий поворот Плутона впливає на ваш сонячний будинок спілкування. Необхідно по-новому розмовляти з іншими. Ви можете ненавмисно справити враження сильного або сильного. Іноді ви можете не усвідомлювати, наскільки ви сильні, коли говорите. Самооцінка і зворотний зв’язок зараз корисні для вас. Ви можете легко знаходити відповіді в інших, і люди охоче їх дають. Вам потрібно провести дослідження? Тепер, коли тут є прямий Плутон, саме час почати серйозний проєкт.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець, Плутон повертається безпосередньо, впливаючи на ваш сонячний грошовий будинок. Це прекрасний час, щоб заново винайти фінансове колесо. Якщо під час пандемії ви потрапили в борги або потрапили в скрутне фінансове становище, тепер з прямими діями Сатурна, Юпітера і Плутона ви можете почати бачити прогрес в поліпшенні можливостей отримання доходу. Якщо у вас є дух змагання, ви можете побачити це збільшення, якщо будете домагатися того, чого хочете. Однак ви повинні бути обережні, щоб не стати настільки зосередженим, щоб не втратити почуття життєвого балансу.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

 ""

Козоріг і Плутон звертаються безпосередньо, впливаючи на ваш сонячний будинок особистості. Протягом цього року ви могли відчути, що у вашій зовнішності відбулися деякі зміни як фізично, так і емоційно.

Тепер ви можете подвоїти свої зусилля, щоб повернутися в форму і поліпшити свою статуру. Ваша впевненість зростає. Інші знаходять ваш магнетизм привабливим і можуть відкрити для вас нові двері.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій і Плутон звертаються безпосередньо, впливаючи на ваш сонячний будинок духовності. Ви можете відчути те, що приховано від очей, і вам слід довіряти своїм інстинктам і інтуїції. Вам відкриється вікно відкриттів, і ви зможете випробувати нові пригоди, які можуть виходити за рамки вашої зони комфорту. У вас сильне почуття екстрасенсорних здібностей. Це прекрасний час для возз’єднання зі своєю вищою силою, для зцілення і для ведення молитовного щоденника.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби, Плутон звертаються безпосередньо, впливаючи на ваш сонячний будинок дружби та соціальних мереж. Речі змінюються. Люди змінюються, і для вас це може стати найбільш очевидним. Можливо, ви виявите, що дивіться на світ через нову призму, і захочете оточити себе однодумцями. Хоча в минулому вам, можливо, було важко розірвати зв’язки, тепер з прямим Плутоном все може відбуватися природно, без особливих зусиль з вашого боку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.