Хочете дізнатися, що означає карта Таро?

Що це означає, коли ви берете карту Таро з колоди? Чи може вона розповісти вам, що хтось думає про вас?

Карти Таро служать корисним інструментом на вашому шляху і можуть дати відповіді на питання про ваші стосунки, кар’єрі, сім’ї та будь-який інший темі.

Але що це означає, коли ви берете карту Таро з колоди? Чи може вона розповісти вам, що хтось думає про вас?

Загалом, кожна карта Таро може показати, чи є у людини позитивні думки про вас чи ні. Однак жодна карта Таро не романтично.

Значення карт Таро

Ключові слова з прямим значенням: духовність, надія, віра, натхнення, творчість, оновлення.

Ключові слова з перевернутим змістом: відключення, безнадійність, відчай, одноманітність, брак творчості, недолік натхнення.

Зоряна карта є частиною Старших Арканов, що розповідають про Подорожі Дурня і про те, де знаходиться людина у своєму житті.

Коли ви отримуєте Зоряну карту, або в трьох картковому читанні, або в повному розвороті, вас просять звернути увагу на духовну сторону вашого життя.

Зоряна карта – позитивне знамення. Це означає, що вам дарована надприродна підтримка. Ваше життя отримає можливість. Ви можете отримати грошове благословення.

Інші ключові слова, які йдуть зі зоряною картою, включають оптимізм, ангели та вищу освіту.

Опис зоряної карти Таро

Хоча існує кілька версій цієї карти, але в колоді Таро Райдера-Уейта на лицьовій стороні карти Зірки зображена оголена жінка, що стояла на колінах біля краю ставка.

Вона тримає 2 глечика і наливає один з глечиків назад у ставок; інший – вона ллє на землю. Оскільки вона уособлює родючість, вона живить землю.

В інших версіях карти зображена дитина, який нібито тягнеться до неба до зірок.

У колоді Райдера-Уейта одна з ніг жінки занурена в воду, що демонструє її духовні здібності і внутрішню силу, якої вона володіє як жінка. Інший ногою вона стоїть на землі, що свідчить про її практичних силах і здібностях.

Позаду неї знаходиться велика зірка, оточена сім’я меншими зірками, що представляють сім чакр. Птах, що сидить на гілці дерева, уособлює священний ібіс думки.

Вертикальна зірка. значення

Зірка покликана принести вам силу, надію та оновлену силу. Коли ви тягнете зоряну карту вертикально, всесвіт благословляє вас.

Ця карта слід за картою Вежі, яка завдає травму. Таким чином, це означає, що ви подолали найгірше, що могло статися, і зробили це, не втрачаючи надії.

Пам’ятайте, все, що вам потрібно, – це сміливість і трохи віри, і всесвіт благословить вас, давши вам те, що вам потрібно.

 ""

Значення перевернутої зірки

Коли ви отримуєте перевернуту зоряну карту, може здатися, що все обертається проти вас. Може здатися, що вам ніколи не вдасться подолати всі перешкоди, з якими ви стикаєтеся, і, можливо, ви втратили всяку віру в себе.

Ви повинні пам’ятати, що у вас повинна бути надія і віра, щоб знайти мотивацію, необхідну для подолання всього.

Важливо плекати надію і зберігати позитивний настрій. Не дозволяйте страху взяти над вами верх.

Зоряна карта Таро в нумерології

Зоряна карта – 17-й Козир Старших Арканов.

Нумерологія 1 і 7 вказує на те, що ви вчитеся керуватися своїм духовним пошуком, а не зосереджує свою увагу на земні речі.

Разом 1 і 7 дають у сумі число 8, яке в нумерології є електростанцією. Сила, якій ви вчитеся, виходить від вашої вищої сили та ваших духовних наставників, а не тільки від грошей.

Керівний Знак Зодіаку Зоряною Карти Таро

Водолій – повітряний знак, відомий своїм духовним складом розуму.

Водолій належить до зоряної карти, тому що жінка на мапі виливає воду в воду і в землю. Святий ібіс дуже священний, тому він присутній на мапі – він представляє інтелект Водолія.

Поєднання Зірки та Водолія добре працює разом, щоб поліпшити людство, а також дає надію і натхнення.

Значення зоряної карти Таро в любові та відносинах

Любов і відносини: пряме позначення зірки

Якщо намалювати зоряну карту вертикально, коли ви самотні, це означає, що у вас буде позитивна любовне життя, якої можна з нетерпінням чекати; минула любов повернеться у ваше життя; ви готові відпустити те, що вам більше не служить.

Коли ви відкриваєте цю карту в стосунках, це означає, що ваші відносини готові до наступного кроку або у вас є шанс розв’язувати проблеми у ваших стосунках.

Любов і відносини: значення перевернутої зірки

Що стосується перевернутої карти, якщо ви самотні, це означає, що ви страждаєте від самотності; ви втратили віру в те, що ніколи не знайдете любові; ви повинні прийняти цю любов, виявлену з повітря.

Якщо ви малюєте Зірку в стосунках, це означає, що ви негативно ставитеся до своїх нинішніх відносин; ви та ваш партнер в застої; вам потрібно залікувати рани минулого, щоб рухатися вперед.

Схожі статті

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.