Написано зірками: як розважитися відповідно до вашого астрологічним знаком

Дізнайтеся як потрібно відпочивати.

Це керівництво по хостингу та шпаргалка в одній особі. Можна сказати, корисні знання для того, щоб влаштовувати вечірки в будь-який час року.

Як розважається Овен

Овен може швидко влаштувати вечірку. Овни від природи позитивні, тому вони завжди вірять, що зможуть створити щось свіже і приголомшливе. Вогняний Овен любить сміливі кольори та світло, тому веселі та яскраві квіти та тканини будуть його залучати. Ця енергія означає, що їм легко увійти практично в будь-яку соціальну середу в якості господаря або гостя. Люди-Овни люблять невеликі перекуси перед тим, як з’їсти справжню їжу, оскільки вони завжди голодують, коли приїжджають або незадовго до заходу.

Запитайте Овна, чи хочете ви знати, як досягти своїх цілей. Овен скаже вам, що ви повинні робити і як ви повинні це робити. Просто переконайтеся, що ви готові працювати, поки не впадете.

Як розважається Телець

Тельці люблять вироби, прикраси та композиції, зроблені вручну. Вони витратяться на свіжі квіти. Коли справа стосується їжі, Телець віддає перевагу досить традиційну і доброзичливу середу. У них є здоровий глузд, а також любов до хорошого життя, розкішної їжі та задоволення від їжі. Діти Венери – кухаря на рівні вище середнього і декоратори на рівні вище середнього. Акцент для Тельця робиться на естетичних аспектах їжі: красивою подачею, сервування столу, кольорах і музиці.

Запитайте Тельця, чи хочете ви ради, як підвищити свою владу і престиж. Телець ніколи не соромиться давати поради та підказки та зробить це так добре, що ви навіть не помітите, що вас критикують.

Як розважаються Близнюки

 ""

Близнюкам дуже подобаються вечірки, і можливості поспілкуватися. Завдання Близнюків полягає в тому, щоб узгодити свої рухливі пориви з рук в рот з їх потребою в контакті та спілкуванні з близькими. Практична їжа і міні-обіди дають Близнюкам можливість сісти, бути присутнім і звернути увагу на свою їжу, а також на тих, що оточують. Це енергійні дервіші, які можуть їсти, розмовляти, розповідати анекдоти, відповідати на телефонні дзвінки та фліртувати одночасно.

Запитайте у Близнюків подробиці того, що відбувається у світі, тому що, яким би напруженим не був їх графік, Близнюкам завжди вдається читати газету або дізнаватися новини по телебаченню або в Інтернеті.

Як розважає Рак

Раків привертають інші люди, які займаються розвагою і турботою не меншими від їх. Обідня зона для них повинна бути захисною оболонкою, добре укомплектованої та по-домашньому затишним, а середовище повинне включати ніжні кольори океану. Їм подобається, коли до нас заходить любий друже, навіть якщо це відбувається несподівано, тому вони можуть поділитися плітками за чаєм і печивом. Рак ретельно вибирає знайомих. Вони такі сердечні та чуйні, коли розважаються – вони завжди стежать за тим, щоб їх вистачило на всіх.

Раки пишаються тим, що вони чуйні та заслуговують на довіру, і будуть вислуховувати ваші проблеми або побоювання неупереджено і з відкритим серцем. У них також є дар давати поради без читання лекцій.

Як розважається Лев

Розвага – це мистецтво для Лева. Їм подобається, коли їх оточують насичені відтінки жовтого і золотого. Леви люблять компанію: смажать м’ясо і рибу, креативні салати та солодощі. Лев любить любов: обіди на двох. Для Льва їжа – це місце для творчості та можливість справити враження на інших. Леви впевнені в собі та хочуть, щоб їх зустрічі були розкішними та стильними. Вони вибирають рецепти та сервування столу, які демонструють елегантність, гордість, гостинність, щедрість, шляхетність і романтику Льва.

Запитайте Льва, чи потрібна вам допомога в організації будь-якого проєкту або підприємства. Що б це не було, у Лео є план, як зробити це краще, швидше, економніший і навіть більш стильно.

Як розважається Діва

 ""

У Дів дуже критичні очі. М’які кольори, теплі породи дерева, торшери, стіл і стілець в чистих лініях і стилях мінімалізму сподобаються. Вони полірують срібло, розкладають серветки та розставляють квіти до останньої хвилини, щоб переконатися, що всі деталі на місці. Обожнюють стильну тару для зберігання. Запросіть друга-Діву, який допоможе вам спланувати вечірку! Їм подобається робити свій внесок в будь-яку справу без особливого егоїзму. Вони негайно оцінять вечерю, щоб побачити, чи не забули ви або вони що-небудь.

Як розважаються Ваги

Ваги – відмінні господарі. Вони втілення вдосконалення, доброго смаку, дипломатії та, як правило, врівноваженості та спокою, що є відмінними якостями. Їм подобається їдальня з одноманітністю: відповідні стільці та збалансовані елементи. У них зазвичай є цікаві артоб’єкти. Ви завжди можете розраховувати на те, що Терези створять потрібний настрій, зможуть правильно впоратися з соціальною ситуацією, з бездоганними манерами. Вони подбають про те, щоб ви були задоволені їхніми послугами та подбали про те, щоб ви відчули себе особливим.

Запитайте Терезів, чи хочете ви бачити обидві сторони складної або неприємної ситуації. Ваги справедливі та, як відомо, вміють оцінювати будь-яку ситуацію і відкривати її плюси та мінуси.

Як розважається Скорпіон

Скорпіони, як правило, замислені, емоційно напружені та глибокі. Змініть музику і ви зміните свій настрій! Свічки та драматичні букети додають нотку перетворює магії. Вони люблять антикваріат і скарби. Їх приваблює тепла, солодка, темна збудлива атмосфера і їжа, щоб тримати якомога далі від холоду, близьких і ворогів. Ви можете зловити їх на допитливих, похмурих поглядах або зловити, що вони ображаються, якщо вони не досягають свого або щось їх ображає.

Запитайте Скорпіона, чи хочете ви розкрити таємницю. Їх проникливий інтелект і здатність збирати ключі дуже допомагають. Вони не брешуть і вміють зберігати секрети.

Як розважається Стрілець

Стрільці завжди веселі, і вони є поборниками інших культур, тож чекайте цікавого поєднання різних страв і місцевих тканин, коли вони влаштовують вечірку. Існує природний конфлікт між інтелектом Стрільця, який може хрестовий похід за місцеву та сезонну їжу, смаком Стрільця, який жадає екзотичних ароматів і закордонних справ, і оптимізмом Стрільця, який потурає тязі. Їх приваблює екологічно чиста кухня та екологічний спосіб життя, тому матеріали та декор, які вони використовують, зображають це. Їх книжкові шафи завжди забиті цікавими заголовками.

Як розважається Козоріг

 ""

Козероги терплячі та люблять готувати ситні обіди. Їх наполегливість у поєднанні з їх прагненням дотримуватися традицій допомагає зробити їх зборів максимально приємними та особливими. Зборів за вечерею – це спосіб відзначити сім’ю, колег, друзів і їжу, що має традиційне значення. Попри те, досить звичайна, їдальня з Козорогом, як правило, в дуже добрий смак, і вони наполегливо працюють, щоб досягти цього. Збереження ресурсів завжди залишається проблемою для Козерогів, оскільки вони врівноважують режим розкоші з приземленим здоровим глуздом, не витрачати даремно, не хочуть принципів і самодисципліни.

Запитайте Козорога, чи хочете ви практичного розв’язання проблеми. Люди, народжені під цим знаком, пишаються своїм здоровим глуздом і вміють оцінювати ситуацію і виконувати свою роботу.

Як розважається Водолій

Спілкування, зустрічі та спілкування – улюблені заняття Водолія, а їдальня може бути одним з кращих місць, де можна чудово провести час. Бунтар, реформатор, винахідник схильний розглядати їжу як соціальну заяву. Дотримання інструкцій і рецептами йде всупереч із зерном Водолія. Водолії надихають кухарів, особливо коли вони винаходять нову техніку. Вони вчаться на практиці; ймовірно, навчався близьким родичем, коли був молодшим.

Запитайте Водолія, чи хочете ви простої відповіді на складну проблему. Розум Водолія надзвичайно аналітичний, тому перетворити незліченна кількість інформації в прості для розуміння інструкції для нього ніколи не складе труднощів.

Як розважаються Риби

Риби – милі, добродушні мрійники з романтичним поглядом на життя. Любов – найважливіший інгредієнт Риб. Їх радують водянисті кольори та химерні елементи. Як господарі, вони будуть плавати по кімнаті з вродженою турботою про своїх гостей, освіжаючи свої напої любов’ю, зціленням і глибоким розумінням. Сповнений співчуття, більше, ніж будь-який інший знак, вони потребують продуктах, які відновлюють баланс, підіймають настрій, наприклад, морепродукти, складні вуглеводи, горіхи, фрукти, овочі, багаті поживними речовинами. Кашемірові покривала і казкові сади прикрашають їх внутрішнє святилище.

Запитайте у Риб, чи хочете ви дізнатися сенс життя. Риби допоможуть вам зрозуміти, що справжнє щастя існує завдяки співчуттю, турботі та духу, який відкритий для прийняття любові інших.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.