Гороскоп для коронавіруса – коли він зникне?

Самозваний астролог, цілитель і тренер свідомості Арік Ксандер заявив, що використовував астрологію, щоб передбачити дивовижне майбутнє всесвітньої пандемії коронавируса.

Г-н Ксандер вивчив карту вірусу, щоб виявити деякі відкриття, які суперечать більш науково обґрунтованим дослідженням коронавируса.

Астролог поділився деякими своїми висновками в своєму блозі Astrological Wellness.
Коронавірус був оголошений з великою кількістю планет в Козерозі

Арік Ксандер

Він писав: “Коронавірус був оголошений з великою кількістю планет в Козерозі! ”
«Я бачу, що колективний південний вузол, який представляє нашу колективну долю, з’єднаний з Венерою – повітряної газової планетою – в Козерозі, яка є знаком страждання і матеріальної темряви.

Козеріг в 11- астрологическим будинку колективу, який сприяє синдикації страху (Козерога) і вірусу.

Експерт з астрології додав, що Нептун, планета, пов’язана з інфекцією, знаходиться в першому будинку тіла, що також вказує на наявність фізичних симптомів.

Він писав: «Хірон і чорна місяць перебувають в другому будинку грошей, як і Уран.
«Те, що я дійсно бачу, – це порушення колективної економіки та фінансів».

Крім того, Північний Вузол знаходиться в Раку, вважається ознакою зцілення і захисту, а також ознакою того, що він може бути закритий.

США, держава в знаку зодіаку Рак, ізолювали себе від решти світу, що, за його словами, є ознакою паніки і підготовки до «апокаліпсису».

Він сказав:

«Це цікаво, тому що ми бачимо ступінь прихильності нашого колективу до виживання і то, як ця модель перетворюється в боротьбу і втеча, що призводить до насильства і страху нестачі ресурсів».

Астролог продовжує пропонувати, як астрологія може допомогти з пандемією коронавируса.

Він сказав: “Нам потрібно використовувати Місяць у Водолії, щоб збалансувати вузли. ”

Так що це більше пов’язує нас з людьми в наших серцях і умах, що не ізолюючи себе і не впускаючи мене в перший режим виживання / паніки / тварин.

Ми можемо залишатися на зв’язку в наших серцях і умах, оскільки це все, що ми залишили в цих ситуаціях.

Вірус був поширений завдяки силі стелліум в Козерозі і Сатурн хоче, щоб ми відновили колектив, особливо елемент Землі: Це відноситься до зловживання грошима та зловживанню дією в світі матеріальних цінностей.

Астролог вважає, що було занадто багато матеріалізму, комфорту і ліні, що вимагають очищення через елемент Повітря.

Він додав, що коронавірус існує в елементі Землі і поширюється через елемент повітря.

Дійсно, було занадто багато прихильності до матеріальних речей, які вивільнили цей хаос, і ми бачимо це, тому що наслідки потрясуть економіку.

Це тому, що Уран в другому – те саме місце, що і Велика депресія.

Ми, як колектив, були занадто ліниві, щоб змінити себе – ми всі знаємо частини себе, які ми не хочемо змінювати, і людей, які не хочуть мінятися.

Це небажання змінюватися, це впертість і занадто прихильність до фізичності і ігнорування змін в цілому повинні бути вирішені.

Так відпусти нездорову прихильність і знай, що матеріальний світ не твій джерело!

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.