Чи їснує життя після смерті: людина побачила фрагменти свого життя, коли вона перейшла на «барвисту» іншу сторону

Людина, яка потрапила в жахливу аварію, в результаті якої вона тимчасово померла і вона вважає, що була в яскравому куполі, де їй показали фрагменти її життя.

Людина, яка потрапила в жахливу аварію, в результаті якої вона тимчасово померла і вона вважає, що була в яскравому куполі, де їй показали фрагменти її життя.

Брайан, впав зі сходів і вдарився потилицею голови. Людина відразу ж втратила свідомість і вона вірить, що увійшла в інше, небесне царство.

За словами Брайана, царство було барвистим куполом, де йому показали фрагменти його життя і аварії.

Брайан сказав, що він був так одержимий любов’ю і емоціями, що не хотів повертатися в реальний світ після свого передсмертного стану.

Брайан сказав: “Спочатку було тихо і зовсім темно.”

“Потім я увійшов в яскраво освітлену область, де мені дозволили побачити падіння, яке я пережив. Я бачив кілька інших пропозицій фрагментів минулих подій в моєму житті. ”

“Потім я був у круглому куполі квітів. Це було схоже на перебування в мильній бульбашці, коли люди сиділи навколо. ”

«Хоча я не міг бачити людей досить ясно, щоб розпізнати особи, у мене було відчуття великої любові, що виходить від них».

Брайан сказав, що багато хто з його відчуттів були нормальними і що тепер він розуміє, звідки приходять інші такі ж розповіді людей про те, що вони відчували.

Він продовжив: “Я згоден з багатьма повідомленнями, які описують в таких випадках, розлуку з тілом, вхід в темряву, бачення світу, оточення людей, яких я не міг впізнати, відчуваючи себе таким улюбленим і бачення минулого мого життя . ”

«Я також згоден, що я безумовно не хотів повертатися до свого земного життя».

Однак Господь дав мені можливість повернутися, щоб я доробив всі мої справи в цьому світі. Я зрозумів – Бог допомагає людям вірити в Нього.

Він завжди з нами!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва для зміцнення віри і надії у важкі часи

Нагадаємо, Місячне затемнення: правда і міфи, прикмети і забобони

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.