Імена нещастя: 3 жіночих імені з лихою долею

У це можна вірити чи ні, але факт залишається фактом: є народні повір'я, пов'язані з конкретними іменами, у яких погана слава.

Варвара

Є така приказка: «Варвара, Варвара втекла у того і цього щастя забрала. Нікому не віддала, а й собі не взяла ». За народними повір’ями Варвари зухвалі, але при цьому скуті. Вони не вміють дружити і любити. Вони мріють прославитися, злегка пихаті, і дуже розчаровуються, коли удача повертається до них задом.

Анжела

Яку величезну кількість дітей мами назвали за радянських часів Анжелами, безумовно, після фільму «Анжеліка». Іронія долі в тому, що в особистому житті Анжел також не все гладко. Батьки їх не розуміють, друзі крадькома насміхаються, а чоловіки випивають.

Тіна

Тіна – це або окреме ім’я, або скорочене від Крістіна. Але езотерики пророкують погану славу тільки першим варіантам. На Тінах чорна мітка, багато особистих трагедій в житті, хворобливих розставань з улюбленими людьми. Так і хочеться провести паралель з українською співачкою Тіною Кароль, у якої чоловік помер від онкології.

Звичайно, якщо не все гладко в житті – не можна звинувачувати тільки ім’я. Крім того, кожному дається по вірі його. Ви вірите в злий рок імен?

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найшвидший сніданок, який можна приготувати зі звичайних пластівців

Нагадаємо, нещодавно ми публікували хороший рецепт зимового вітамінного рагу : з тих продуктів, які є в холодильнику.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.