Кільцеве Сонячне затемнення 10 червня 2021 року: чого очікувати метеозалежним людям?

Сонячне затемнення - явище, яке збиває безліч біологічних ритмів, впливаючи на людину. І цей вплив може бути як позитивним, так і негативним.

У 2021 році очікується відразу чотири великих сонячних затемнення, які відбудуться протягом року. Одне з них випадає на червень. Відбудеться воно десятого числа.

Сонячне затемнення кільцевого типу відбудеться 10 червня 2021 року: всі подробиці

Початок кільцевого затемнення: 11, годин 12 хвилин (тут і скрізь за московським часом)

Початок повного затемнення: 10 червня 12:49:50

Максимальна фаза: 10 червня 2021 року в 13:41:54

Кінець повного затемнення: 14:33:43

Кінець кільцевого затемнення: 16:11:19

Видимість кільцеподібної фази пройде по Північній Америці, Північного Льодовитого океану і по північно-східній частині Росії.

Побачити дане явище природи вийде лише малої категорії жителів Росії, а ось українцям видовища не дістанеться взагалі.

Максимальна пікова фаза затемнення складе 3 хвилини 51 секунду в середині смуги затемнення.

Приватні фази будуть видні в деяких країнах Європи і Азії, а також практично на всій території нашої країни за винятком невеликої частини півдня Росії, а також Примор’я, Сахаліну і Камчатки.

Зодіакальний градус затемнення: 11-20 Близнюків

Камінь затемнення 10 червня: хризоберил

Сарос: Затемнення 10 червня входить ланцюжок Саросу тривалістю в 1452 роки, що складається з 157 затемнень: 80 з яких сонячні і 77 – місячних. Початок: 25 вересня 1597. Кінець: 24 февраля 3049 року. Проходити центральна частина циклу Саросу буде в XXIII столітті.

Що робити метеозалежним людям?

Найбільше Затемнення за останні 18 років
затемнення

На цей день, а також на наступний (10-11 червня) не слід планувати важливих справ, великих покупок. По можливості, потрібно влаштувати собі вихідний і відпочивати. Так ви можете розслабитися і не завантажувати себе непотрібними справами. Також уникайте стресів. Намагайтеся бути максимально спокійними, і не провокувати конфлікти. Запасіться таблетками від головного болю, якщо залежні від метеорології і спалахів на сонці.

Максимально правильним буде рішення провести ці дні десь на природі, розслабитися, досягти гармонії і умиротворення з самим собою.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.