Як розмовляти зі своїми ангелами. Це просто!

Наші ангели-хранителі втручаються і захищають нас від шкоди. Їх завдання - захищати нас, і їм не потрібно на це дозвіл.

Багато людей ставлять питання: “Як ви розмовляти зі своїми ангелами?” Відповідь завжди: “У будь-якому випадку, як хочеш”.

Короткий огляд ангелів

Навколо нас ангели. Ангели люблять нас і готові нам допомогти в будь-який момент. Оскільки у нас є свобода волі, вони чекають, коли ми попросимо про допомогу. (Наші ангели-хранителі втручаються і захищають нас від шкоди. Їх завдання – захищати нас, і їм не потрібно на це дозвіл).

Будь ласка, знайте, що Ангели всеохоплюючі та запрограмовані на багато. Вони можуть бути з декількома людьми одночасно. Ангели не прив’язані до певної релігії або певного типу людей – вони допомагають кожному, хто просить.

Є кілька типів ангелів

Ангели-охоронці призначаються конкретній людині при народженні і залишаються з цією людиною до тих пір, поки він / вона не перейде в інший світ.

Архангели – наглядачі ангелів. Це такі відомі Ангели, як, наприклад, Архангел Михаїл і Рафаїл.

Є також Ангел майже для всього іншого. Імена звичайних ангелів не так відомі, як архангели.

Звертаючись за допомогою, вам не потрібно знати, до якого Ангелу звертатися.

Всесвіт завжди пошле правильного Ангела на вашу сторону.

Як розмовляти зі своїми ангелами

Є кілька способів поговорити зі своїми ангелами. Кожен спосіб однаково вигідний. Найголовніше, щоб ви вибрали той метод, який вам найбільше підходить.

Ви можете сказати своїм Ангелам ВСЕ. Для Ангелів немає нічого надто надокучливого або недоречного. Вони ЛЮБЛЯТЬ нам допомагати.

Молитви

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Більшість з нас навчилися молитися в дитинстві – або батьки вчили нас, або ми вчилися в церкві. Молитви – це поширений спосіб попросити допомоги у Творця та Ангелів.

Коли ви молитесь, моліться з усього серця і в будь-якій формі, в якій ви відчуваєте себе комфортно. Ваші молитви завжди можна почути.

Попросити про допомогу

Інший спосіб отримати допомогу від Ангелів – просто попросити про допомогу. “Дорогі Ангели, будь ласка, допоможіть мені” – цього достатньо, щоб Ангели підійшли ближче і допомогли вам.

Ангели люблять нам допомагати, тому ви можете попросити про допомогу в чому завгодно. Можливо, ви втратили свої ключі, або вам потрібна допомога в ситуації, в якій ви перебуваєте, або вам просто потрібні поради. Коли ви попросите, Ангели знайдуть спосіб допомогти вам.

Говоріть про себе

Ви можете просто говорити подумки, і Ангели почують вас. Ви можете поговорити з ними, пояснити свої побоювання або попросити про допомогу.
Ангели хороші слухачі. Якщо вам сумно, дуже приємно поговорити зі своїми Ангелами. Вони беруть вас у свої люблячі крила і посилають вам любов і мир.

Говорити вголос

Ви також можете говорити з ангелами вголос, як якби ви говорили з хорошим другом. Просто поговорити зі своїми Ангелами дуже корисно.

Ви можете розповісти їм все що завгодно – від веселощів, яке ви провели в той день, до речей, які вас турбують, і, звичайно ж, з чим вам потрібна допомога.

Напишіть своїм ангелам

Лист – ще один прекрасний спосіб спілкуватися зі своїми Ангелами.
Злийте своє серце Ангелам. Вони дуже розуміють. Ніщо з того, що ви робите, ніколи не зменшить їх любов до вас.
Хіба не приємно розмовляти з люблячою і розумною людиною?

Я зазвичай розмовляю зі своїми Ангелами, коли лягаю спати. Я дякую їм за все, що вони зробили для мене в той день. Я говорю з ними про речі, в яких мені все ще потрібна допомога, або про те, в чому я міг би скористатися деякими порадами.

Потім я прошу їх відвідати мене уві сні. Під час сну ми знаходимося в розслабленому стані, і нам легше отримувати послання Ангелів.

У вас коли-небудь було враження, що рішення прийшло вам уві сні? Це ваші Ангели вели вас.

Є так багато ситуацій, коли ми можемо просити Ангелів про допомогу і розмовляти з ними. наприклад:

Я прошу Ангелів захистити мене, перш ніж я сяду в машину, щоб моя подорож була безпечною.
Я прошу Ангелів допомогти мені заспокоїти мене, якщо у мене буде зустріч, з приводу якої я нервую.
Я прошу Ангелів подбати про моїх дітей. Таким чином, я залишаюся в довірі та знаю, що про моїх дітей добре піклуються протягом дня, коли вони в школі, а мене немає з ними.
Я прошу Ангелів про допомогу і керівництві, коли я проходжу важкий період в моєму житті або з моїми дітьми.
Я прошу Ангелів про допомогу, коли мені потрібна відповідь, щоб я міг знати, що мені підходить.
Я завжди обмірковую свої ідеї з Ангелами та дивлюся, що вони радять.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.